Aidsfonds opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Aidsfonds opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Aidsfonds als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Aidsfonds voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Aidsfonds opzegbrief

Stichting Aidsfonds
t.a.v. Opzeggingen
Condensatorweg 54
1014AX Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Aidsfonds'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Aidsfonds opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Aidsfonds abonnement opzeggen

Het Aidsfonds is een Nederlandse NGO die zich inzet voor alle mensen die hiv of aids heeft, voor de mensen die het kunnen krijgen én voor mensen die met de gevolgen van hiv of aids te maken krijgen. De stichting heeft de status van CBF Erkend Goed Doel en de Algemeen Nut Beogende Instellingen-status van de overheid.

De organisatie is opgericht in 1985 door een groep homomannen die teveel van hun vrienden verloren aan aids. Deze mannen wilden zich inzetten tegen de ziekte en begonnen met het inzamelen van geld om kerstpakketten te kunnen kopen voor mensen met hiv en aids. Deze liefdadigheidsactie groeide uit tot het oprichten van het Aidsfonds. Een van de eerste acties van het Aidsfonds na de oprichting was de buddyzorg voor aidspatiënten. Door dit initiatief worden mensen met uiteenlopende ziekten gekoppeld aan iemand zodat ze niet in isolement raken.

Wat doet het Aidsfonds

Het Aidsfonds werkt hard aan het aidsvrij maken van de wereld. Sinds de oprichting in 1985 heeft het Aidsfonds in Nederland ontzettend hard gewerkt om hiv en aidspatiënten te helpen. In 1989 hielp het Aidsfonds mee aan de vondst van levensreddende medicijnen. Ook hielp het Aidsfonds met het oprichten van het Nationaal Aids Therapie Evaluatie Centrum (NATEC), dat onderzoek doet naar behandelingen voor aids en hiv. Een van de professoren van het NATEC, Joep Lange, was één van de onderzoekers die een levensreddende combinatietherapie ontwikkelde waarmee de levens van miljoenen mensen zijn gered. In 1996 heeft het Aidsfonds ervoor gezorgd dat een levensreddende hiv-behandeling zo snel mogelijk naar Nederland kwam en door het werk van het Aidsfonds kon deze behandeling in Nederland zes maanden eerder dan gepland worden verstrekt aan hivpatiënten. Het aidspatiënt zet zich niet alleen in voor hiv en aidspatiënten in Nederland. In 1999 heeft het Aidsfonds een kuur gevonden die korter was dan de vorige voor zwanger vrouwen met hiv om de kans te verkleinen dat de ongeboren baby’s hiv krijgen. Deze kuur was goedkoper en kon op grote schaal worden aangeboden in arme landen. Sinds 2002 steunt het Aidsfonds meerdere behandelprojecten in Afrikaanse landen.

Bovengenoemde resultaten zijn een paar grote doelen die het Aidsfonds in het verleden heeft bereikt. Het Aidsfonds zat sindsdien niet stil. Nog steeds lopen er binnen het Aidsfonds meerdere projecten en onderzoeken. Een van de onderzoeken die nog steeds loopt is het Aid Transparency Initiative (IATI). De IATI is een internationaal vastgelegde standaard om data over projecten van het Aidsfonds vast te leggen en deze toegankelijk te maken voor derde partijen. Deze data is opengesteld om de kwaliteit van onderzoek te verbeteren en samenwerking aan te moedigen als het gaat om het doen van onderzoek naar aids en hiv.

Aidsfonds donaties

Het Aidsfonds is blij met alle donaties. Met de donaties wordt wetenschappelijk onderzoek naar een hiv-geneesmiddel gefinancierd, worden hiv-remmers gefinancierd, wordt voorlichting over hiv en aids gefinancierd en blijft aids hoog op de politieke agenda staan. Donaties kunnen eenmalig zijn of maandelijks. Voorgestelde opties voor donaties zijn 10 euro, 25 euro of 50 euro. Het is ook mogelijk om een ander bedrag te doneren. Wat uniek is aan donaties aan het Aidsfonds is dat je zelf kan besluiten waar je donatie voor wordt gebruikt. Bij het doneren kun je kiezen voor de volgende opties: gebruik mijn donatie waar het het hardst nodig is, gebruik mijn donatie voor onderzoek, gebruik mijn donatie voor toegang tot behandeling of gebruik mijn donatie voor preventie en voorlichting. Als je je aanmeldt als vaste donateur wordt het bedrag maandelijks met een SEPA machtiging afgeschreven.

Zeg Aidsfonds op

Als je een vaste donateur bent maar je donatie wil opzeggen, dan kan opzeggen24.nl je daarbij helpen. Het maakt niet uit wat je reden van opzegging is, het opzeggen van een donatie is altijd mogelijk. Lees hieronder verder voor instructies over het opzeggen van een Aidsfonds donatie. Als je je vaste donatie wil opzeggen maar je nog wel wil inzetten voor het Aidsfonds dan kan je je inzetten op andere manieren dan monetair. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van het aidsfonds.

Aidsfonds donatie opzeggen

Een vaste donatie aan het Aidsfonds kan op meerdere manieren worden opgezegd. Het aidsfonds kan telefonisch en per email worden bereikt. Zie de informatie onder ‘Aidsfonds klantenservice’ voor het e-mailadres en de gegevens van de telefonische klantenservice. De vaste donatie kan ook worden opgezegd met behulp van de dienst van Opzeggen24.nl.

Aidsfonds klantenservice

Het Aidsfonds heeft een klantenservice die je kan helpen met vragen, het doorgeven van wijzingen of als je een klacht hebt. Het aidsfonds kan via meerdere kanalen worden bereikt. Ten eerste heeft het Aidsfonds een pagina met veelgestelde vragen waar je het antwoord kan vinden op simpele vragen. Als je vraag hier niet bijstaat dan kan je het Aidsfonds mailen of bellen. Het aidsfonds te bereiken via hun emailadres. De telefonische klantenservice van het Aidsfonds is te ook bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag zijn ze te bereiken van 7:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Als je een wijzing wil doorgeven kan je dit ook doen via het contactformulier op de website. Via dit contactformulier kun je alleen wijzingen doorgeven en géén vragen stellen of klachten doorgeven.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Aidsfonds

👉 Hoe werkt Aidsfonds opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Aidsfonds abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Aidsfonds opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Aidsfonds opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Aidsfonds opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Aidsfonds opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Aidsfonds opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Aidsfonds reviews

Zeg je Aidsfonds via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Aidsfonds. Hieronder tref je de Aidsfonds reviews.

Mvr. R uit Amsterdam:
te veel onkosten
24 november 2020
Dhr. B uit Rotterdam:
geen behoefte meer aan
10 juni 2020
Mvr. M uit Zandvoort:
Prive
28 februari 2020
Mvr. R uit Spaarndam:
Ik wilde gewoon 1x doneren
27 februari 2020
Mvr. M uit Haarlem:
De informatie die in de mail staat zoals ik deze heb ontvangen komt niet overeen met de afspraken die aan de deur gemaakt zijn. De donatie zou eenmalig zijn en in het overzicht staat maandelijks. Er staat nota bene dat ik er van op de hoogte zou zijn en dit is absoluut niet waar. Ik wil dat deze donatie per direct terug gedraaid word en ik op geen enkele manier vastzit aan een maandelijkse donatie.
21 februari 2020
Mvr. G uit Broek in Waterland:
Mijn maandelijkse bijdrage wil ik nu na 10 keer donatie opzeggen.
17 februari 2020
Mvr. H uit Almere:
andere goede doelen
11 februari 2020
Mvr. M uit Hardinxveld-Giessendam:
Nu gaan we weer een andr goed doel steunen...
31 januari 2020
Mvr. C uit De Meern:
We geven nu aan andere goede doelen.
30 januari 2020
Dhr. G uit Beverwijk:
Vertrek naar buitenland.
24 januari 2020