ANWB opzeggen

Wil je het lidmaatschap van ANWB opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar ANWB als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar ANWB voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

ANWB opzegbrief

ANWB B.V.
t.a.v. Abonnement opzeggen
Postbus 93200
2509BA Den Haag (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'ANWB'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt ANWB opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


ANWB abonnement opzeggen

Direct het ANWB abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van ANWB. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van ANWB met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan ANWB en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar ANWB. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van ANWB

👉 Hoe werkt ANWB opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je ANWB abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost ANWB opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van ANWB opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn ANWB opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je ANWB opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je ANWB opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

ANWB reviews

Zeg je ANWB via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met ANWB. Hieronder tref je de ANWB reviews.

Mvr. E uit Soest:
Auto verkocht en geen interesse meer.
10 juni 2021
Dhr. W uit Colmschate:
overlijden van de heer van BRENK
7 juni 2021
Mvr. M uit 's-Gravenhage:
overleden 17/05/2021
1 juni 2021
Mvr. J uit Oud-Vossemeer:
Verhuist naar Turkije
6 mei 2021
Mvr. G uit Ede:
ik heb sinds vorig jaar juni al geen auto meer door slechtzicht heb in de winkel in juni of juli dit gezegd en hun zijnde dat ze het door zouden doen dus ik zeg per januari 2021 op
2 mei 2021
Dhr. E uit 's-Gravenhage:
Niet meer in het beziet van auto / Geen auto meer 1 Maart 2021
11 maart 2021
Dhr. M uit Sint-Oedenrode:
Op onze leeftijd van 83 en 81 rijden we geen auto meer en de behoefte is er niet meer. Voor 2021 is abonnement nog betaald en per 31 december 2021 mag dit vervallen
13 januari 2021
Dhr. M uit Bunde:
aanschaf nieuwe auto
31 december 2020
Mvr. N uit Rotterdam:
geen auto meer
28 december 2020
Dhr. J uit Anna Paulowna:
dementie
7 december 2020