Basic-Fit opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Basic-Fit opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Basic-Fit als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Basic-Fit voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Basic-Fit opzegbrief

Basic-Fit International B.V.
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 3124
2130KC Hoofddorp (Nederland)

Plaats, 13 juli 2020

AANGETEKEND: opzeggen 'Basic-Fit'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Basic-Fit opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Basic Fit abonnement opzeggen

Basic Fit is één van de grootste keten van sportscholen in Nederland. Zo heeft Basic Fit maar liefst 161 sportscholen verdeeld over het hele land! Maar ook buiten Nederland zijn er erg veel sportscholen van Basic Fit te vinden. Zo is Basic Fit ook actief in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. In België zijn er 173 sportscholen van Basic Fit, in Spanje 33 en in Luxemburg 10. De meeste vestigingen van Basic Fit vind je echter in Frankrijk! Hij zijn namelijk maar liefst 252 sportscholen van Basic Fit. Door het feit dat er tegenwoordig meer dan 600 sportscholen van Basic Fit bestaan is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Zelfs wanneer je ergens in Europa op vakantie bent kun je dus gewoon lekker door blijven sporten!

Basic Fit is opgericht in 2004 door Eric Wilborts en René Moos. Zij wilden graag een sportschool creëren waarin plaats was voor een eenvoudige fitness, maar geen extra faciliteiten. Zowel Eric Wilborts en René Moos hadden hiervoor al diverse sport- en tenniscentra waardoor zij deze al direct konden ombouwen tot sportscholen onder de naam Basic Fit. De apparaten die geplaatst werden in alle sportscholen waren toen en zijn nog steeds van het bekende merk Matrix.

Tegenwoordig zijn er echter overal veel sportscholen te vinden. Hierdoor is het belangrijk voor Basic Fit dat zij natuurlijk blijven opvallen en steeds meer leden zien te werven. Ze doen dit onder andere door nieuwe leden een op maat gemaakt trainingsschema aan te bieden voor de eerste zes weken dat ze komen sporten. Hierdoor weet je meteen wat je het beste kunt doen om je doelen te behalen en word je ook direct gemotiveerd om ook daadwerkelijk te gaan sporten of bijvoorbeeld gezonder te gaan eten! Verder kun je als lid van Basic Fit altijd en overal gebruik maken van de gratis Basic-Fit app. Op deze app kun je eindeloos veel korte oefeningen vinden die je zowel thuis als in de sportschool kunt doen, maar ook diverse langere trainingsschema's voor in de sportschool. Ook zijn de er virtuele groepslessen te volgen via de app waardoor je deze altijd en overal kunt meedoen! Verder is het mogelijk om via de app vragen te stellen aan een online coach over bijvoorbeeld trainen of voeding. Deze coach antwoord altijd binnen 24 uur waardoor je nooit lang hoeft de wachten. Super handig dus!

Wanneer je graag wil sporten in één van de vele sportscholen van Basic Fit moet je hiervoor verplicht een abonnement afsluiten. Je kan hiervoor kiezen uit twee verschillende abonnementen. Het eerste abonnement is een comfort abonnement. Dit abonnement kost €19,99 per maand. Je hebt hiermee toegang tot alle Basic Fit sportscholen en je mag hier ook altijd gratis deelnemen aan alle lessen. Het andere abonnement is het premium abonnement. Dit abonnement kost €29,99 per maand. Ook hiermee heb je toegang tot alle Basic Fit sportscholen en mag je gratis deelnemen aan alle groepslessen. Het enige verschil tussen de twee abonnementen is dat wanneer je kiest voor een premium abonnement je de ledenpas kan delen met mensen die op hetzelfde adres wonen en je ook altijd iemand mee kan nemen. Basic Fit stelt dat je altijd flexibel je abonnement op kan zeggen. Toch kan dit soms nog best wel moeilijk zijn, omdat het bijvoorbeeld niet duidelijk is hoe je dit moet doen. Bij Opzeggen24 kun je dit daarom gemakkelijk doen. Zodat je eenvoudig en snel je abonnement op kunt zeggen en niet tegen extra kosten aanloopt.

Abonnementen Basic Fit opzeggen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je jouw abonnement bij Basic Fit wil opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het feit dat je vanwege blessure niet meer mag sporten of dat je simpelweg te weinig gebruik maakt van je abonnement. Wanneer je er dan voor kiest om het abonnement op te zeggen kun je soms toch nog tegen problemen oplopen. Zo kan het bijvoorbeeld onduidelijk zijn hoe je het abonnement op moet zeggen of wil het gewoon niet lukken. Wij van Opzeggen24 helpen je hierdoor graag verder. Op onze website kun je dan ook een Basic Fit abonnement gemakkelijk en snel opzeggen. Dit doe je door online een opzegbrief te generen. Dit is geheel kosteloos! Hiervoor moet je onder andere je naam, adres en lidmaatschap nummer geven. Hierna kun je deze brief direct op onze website downloaden, uitprinten en opsturen via de post. Ook kun je ervoor kiezen dat wij van Opzeggen24 dit voor je doen. Dan hoef je enkel je gegevens maar in te vullen en sturen wij het voor je op. Dit wordt al gedaan tegen een erg kleine vergoeding! Nadat de opzeggingsbrief verstuurd is zal Basic Fit deze snel ontvangen. Hierna is het enkel wachten op een bevestiging van Basic Fit en dan ben je daarna officieel uitgeschreven!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Basic-Fit

👉 Hoe werkt Basic-Fit opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Basic-Fit abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Basic-Fit opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Basic-Fit opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Basic-Fit opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Basic-Fit opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Basic-Fit opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Basic-Fit reviews

Zeg je Basic-Fit via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Basic-Fit. Hieronder tref je de Basic-Fit reviews.

Dhr. P uit Eindhoven:
ik ga thuis zelf training doen
12 juli 2020
Dhr. M uit Delft:
Ben al een jaar lang voor niks gaan betalen en wil graag weten als ik openstaande bedragen heb dat basic met mij in contact komt en dat dit abonnement afgesloten is
28 april 2020
Dhr. A uit Amsterdam:
Train al bijna een jaar niet en het gaat voorlopig ivm blessure ook niet lukken. Mijn kaartnummer is 10411743
22 april 2020
Dhr. J uit :
ivm het corona virus heb ik besloten het abonnement bij Basicfit stop te beeindigen.
21 april 2020
Dhr. S uit 's-Gravenhage:
Door corona covid 19
17 april 2020
Dhr. S uit Utrecht:
Trainen is niet langer mogelijk, wil zomerperiode buiten trainen en in najaar opnieuw kijken of ik eventueel met een sportschool verder wil.
17 april 2020
Mvr. L uit Heerlen:
ziekte
14 april 2020
Dhr. W uit Utrecht:
Wegens ziekte.
4 april 2020
Mvr. M uit Maastricht:
Teweinig ga ik
25 maart 2020
Dhr. E uit Ede:
corona
20 maart 2020