Caiway opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Caiway opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Caiway als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Caiway voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Caiway opzegbrief

DELTA Fiber Nederland B.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 45
2670AA Naaldwijk (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Caiway'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Caiway opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Caiway abonnement opzeggen

Caiway is een aanbieder van internet, TV en bellen voor particulieren in Nederland. Het bedrijf heeft een paar fysieke filialen, en die bevinden zich in midden-Nederland. Ze hebben ongeveer 200.000 klanten, vooral in Westland, Twente en Schiedam. Dat de klanten zich vooral in die twee gebieden bevinden die vrij ver uit elkaar liggen, komt omdat Caiway is ontstaan als CAI Westland in 1981. CAI Westland begon in 1995 als eerste aanbieder van kabelinternet in Nederland. Dat Caiway tegenwoordig ook specifiek veel klanten heeft in Twente, wat toch ver van Westland ligt, komt omdat Ziggo in Twente alleen analoge en digitale televisie aanbiedt. Caiway is de enige aanbieder van een glasvezelnetwerk in de regio en alle oude Ziggo klanten die glasvezel wilde moesten naar Caiway overstappen. Sinds 2017 heeft Caiway een Zweeds investeringsfonds (EQT) als eigenaar.

Caiway diensten

Caiway biedt internet, televisie en bellen aan. Caiway levert de diensten via de netwerken van CAIW en ook via een paar andere netwerken. Caiway biedt hun diensten los aan, maar ook in alles-in-1 pakketten. Daarnaast biedt Caiway ook mobiele abonnementen aan. Dit zijn losse abonnementen, maar als deze worden afgesloten in combinatie met een alles-in-1 abonnement dan levert dit wel maandelijks een voordelige korting op voor de klant.

De Caiway alles-in-1 pakketten bestaan uit een abonnement voor glasvezel internet en televisie. Ze bieden drie pakketten aan: voordelig, slim en snel. Het pakket Voordelig bestaat uit 75 Mbit/s internet, een gratis wifi-modem, een interactieve televisie ontvanger waarbij 70+ zenders zitten en opties zoals opnemen, live televisie pauzeren en programma gemist. Als optie kun je hier vast bellen voor 2.50 euro per maand bij kiezen en als je dit abonnement combineert met Caiway mobiel dan krijg je 5 euro korting per maand op je internet en televisie factuur.

Het pakket Slim is het meest gekozen pakket. Bij dit pakket krijg je 250 Mbit/s internet, een gratis wifi-modem, twee interactieve televisie ontvangers waarbij 70+ zenders zitten en ook de extra opties. Als optie kun je bij dit abonnement ook vast bellen voor 2.50 euro per maand kiezen en als je dit abonnement combineert met Caiway mobiel dan krijg je 5 euro korting per maand op je internet en televisie factuur.

Het derde pakket is Snel. Bij dit pakket ontvang je internet voor 600 Mbit/s internet, een gratis wifi-modem, twee interactieve televisie ontvangers waarbij 70+ zenders inbegrepen zitten en ook de extra opties die bij de andere abonnementen zitten. Net zoals bij de twee andere abonnementen kun je vast bellen voor 2.50 euro per maand kiezen en als je dit abonnement combineert met Caiway mobiel dan krijg je 5 euro korting per maand op je internet en televisie factuur.

Voor ieder abonnement geldt dat je het kunt uitbreiden met FOX Sports Eredivisie en onbeperkt bellen in Nederland. De prijzen voor deze uitbreidingen verschillen per abonnementen, en worden goedkoper naarmate je ze met een duurder abonnement combineert. De extra kosten liggen voor FOX Sports Eredivisie tussen de 2.50 euro en 8.50 euro en voor het onbeperkt bellen in Nederland tussen de 10.95 euro en 14.95 euro. Deze kosten zijn per maand.

Caiway biedt ook mobiele sim-only abonnementen aan. Ze bieden meerdere abonnementen aan je kan vrijwel alle onderdelen van het abonnement zelf kiezen. Je kan zelf de contractuur kiezen (maandelijks opzegbaar of 24 maanden), het aantal GB 4G internet, en hoeveel belminuten en sms’jes je wil. Je kan niet ieder onderdeel zelf kiezen, er zijn wel vaste abonnementen, maar er is keuze uit veel abonnementen die variërende opties aanbieden. De prijzen van de abonnementen variëren maar liggen tussen de 6.50 euro en 30 euro per maand. De prijs is afhankelijk van de bundelgrootte die je kiest.

Caiway abonnement opzeggen

Als je een Caiway mobiele telefonie abonnement hebt afgesloten maar het op wil zeggen, ben je bij Opzeggen24.nl aan het goede adres. Je kan het opzeggen van het abonnement compleet uit handen geven aan Opzeggen24.nl maar je kan het opzeggen ook zelf regelen met onze instructies. Lees verder voor instructies om je Caiway abonnement af te sluiten.

Om je huidige Caiway abonnement op te zeggen, kun je het beste contact opnemen met de Caiway telefonische klantenservice. Je kan gratis bellen naar Ciway vanaf je Caiway nummer, of naar een 088 nummer via een andere provider. Alleen de persoon die het abonnement heeft afgesloten, kan het telefonisch opzeggen. Als je namens iemand anders belt, moet diegene in de buurt zijn om toestemming te geven.

Als je een Caiway abonnement wil opzeggen in verband met overlijden, dan kan dit ook telefonisch op hetzelfde nummer als bovengenoemd, of schriftelijk de opzegging versturen. Zorg dat je een kopie van de overlijdensakte bij de hand hebt.

Caiway klantenservice

Als je een vraag, opmerking of klacht hebt over je Caiway abonnement, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. Je kan bellen, whatsappen, chatten en via facebook of twitter een bericht sturen. Als je wil bellen, dan kun je contact opnemen via 088 2249 111. Hiervoor geldt het tarief van 088-nummers. Dit nummer is te bereiken van 9:00 uur tot 21:00 uur van maandag tot en met zondag. Als je liever wil chatten, dan kan je dit doen via het chatvenster op de website.

Als je even geen tijd hebt om contact op te nemen met de klantenservice of deze is dicht, dan kun je ook terecht op de veelgestelde vragen klantenpagina. Op deze pagina vindt je de antwoorden op vragen die vaak door klanten worden gesteld. De vragen waar antwoord op wordt gegeven zijn wel algemeen dus als je een vraag hebt die van toepassing is op jouw specifieke abonnement, dan moet je contact opnemen met de klantenservice.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Caiway

👉 Hoe werkt Caiway opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Caiway abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Caiway opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Caiway opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Caiway opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Caiway opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Caiway opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Caiway reviews

Zeg je Caiway via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Caiway. Hieronder tref je de Caiway reviews.

Dhr. C uit Oostvoorne:
Dat ik nog steeds geen goed internet hebt, en lang moet wachten op monteur en dat mijn vaste telefoon het 1 dag gedaan heeft. Ben er klaar mee
16 juni 2022
Dhr. C uit Oostvoorne:
Dat ik nog steeds geen goed internet hebt, en lang moet wachten op monteur en dat mijn vaste telefoon het 1 dag gedaan heeft. Ben er klaar mee
16 juni 2022
Dhr. T uit Terherne:
Woon niet meer op dit adres heb sinds 18/06 huis in Coevorden ben nu ook niet aangesloten.
23 juli 2021