CliniClowns opzeggen

Wil je het lidmaatschap van CliniClowns opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar CliniClowns als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar CliniClowns voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

CliniClowns opzegbrief

Stichting CliniClowns Nederland
t.a.v. Opzeggingen
Postbus 1565
3800BN Amersfoort (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'CliniClowns'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt CliniClowns opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Het opzeggen van je Cliniclowns lidmaatschap of donatie

Op de website van Opzeggen24.nl wordt je geholpen met het opzeggen van allerlei soorten diensten, abonnementen en lidmaatschappen. Het opzeggen van dit soort betaalde diensten waarvoor je je ooit hebt ingeschreven wordt je lastig gemaakt omdat bedrijven geen klanten willen verliezen en daarom verstoppen zij de optie om je dienst op te zetten vaak ergens op een moeilijk te vinden plek op de website of maken ze het je moeilijk door je alleen de optie te geven om abonnementen telefonisch op te zeggen. Dit probleem verhelpen wij door via Opzeggen24 opzegbrieven aan te bieden waarin jij alleen je persoonlijke gegevens hoeft in te vullen. Deze brief staat al klaar om verzonden te worden. De brieven zijn professioneel opgesteld en daarom staat in de brieven alle correcte informatie die nodig is om een abonnement op te zeggen. Opzeggen24 regelt de brief en jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de juiste persoonsgegevens opgeeft. Het verzenden van een brief kan ook worden geregeld via Opzeggen24 als je dat ook uit handen wil geven. Kortom: het enige waar jij verantwoordelijk voor bent is het opgeven van je juiste persoonsgegevens en Opzeggen24 zorgt voor de rest.

De voordelen van Cliniclowns opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen, lidmaatschappen en diensten op te zeggen. Verschillende lidmaatschappen kunnen worden opgezegd op de website van Opzeggen24: van sportschoollidmaatschap tot tijdschriftenabonnement. Abonnementen die het vaakste worden opgezegd via de website zijn BasicFit, Videoland, Weightwatchers, Lotto, Hellofresh en HuurExpert. Zoals je kan lezen kunnen de meest diverse abonnementen en lidmaatschappen worden opgezegd. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een lidmaatschap maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle lidmaatschappen en abonnementen even gemakkelijk en de procedure is voor het opzeggen van alle diensten hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen per jaar gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De gebruikers zijn enthousiast over de dienst en het gemak. Er hoeft geen account te worden aangemaakt om de service te gebruiken. Je kan direct je gegevens invullen en de brief staat daarna meteen klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Opzeggen24!

Gratis of betaald Cliniclowns opzeggen

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kan de brief kosteloos downloaden nadat je hem hebt ingevuld met je persoonlijke gegevens en daarna uitprinten en zo kun je hem zelf opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen als je de bezorging door Opzeggen24 laat regelen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95.

Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Direct verzenden is de optie die Opzeggen24 zelf als beste optie benoemt. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. Je kan er zelf voor kiezen welke verzendoptie het beste bij jouw situatie past. Wil je dat je abonnement zo snel mogelijk wordt opgezegd? Dan kan je voor volgende-dag-levering kiezen. Heeft het opzeggen van het abonnement niet zo veel haast, maar wil je graag dat de brief binnen 30 dagen aankomt? Dan is standaard verzenden iets voor jouw, dan komt je brief binnen uiterlijk 7 werkdagen aan.

Een CliniClowns lidmaatschap

CliniClowns is een goed doel voor zieke kinderen en mensen met dementie. CliniClowns wil mensen beter laten voelen die een oppepper kunnen gebruiken. Als je CliniClowns wil steunen kun je donateur worden. Je kan eenmalig doneren maar ook een maandelijks bedrag doneren en dan heb je dus een CliniClowns lidmaatschap. Als je maandelijks wil doneren dan doe je dat via een automatische incasso die iedere maand wordt afgeschreven.

Cliniclowns klantenservice

Het opzeggen van je CliniClowns lidmaatschap wordt door CliniClowns zelf lastig gemaakt. In de eerste instantie lijk je alleen het bedrag van je lidmaatschap aan te kunnen passen. Na een paar keer doorklikken via veelgestelde vragen (daar staat het nog steeds niet aangegeven) kom je via een omweg bij de pagina ‘donatie stopzeggen’ maar daar staat de volgende obstakel klaar: je kan je CliniClowns donatie alleen telefonisch opzeggen, en dat kan alleen tussen 9:00-17:00 op doordeweekse dagen. Dat zijn voor veel mensen die een kantoorbaan hebben kantooruren waarop ze al op hun werk aanwezig zijn. Het versturen van een brief of mail zou dan veel handiger zijn. CliniClowns bieden op de website zelf ook geen andere optie om het abonnement op te zeggen behalve bellen. Een brief versturen van Opzeggen24 is dan natuurlijk een ideale oplossing!

Zeg je CliniClowns donatie op

In dit artikel helpen we je met het opzeggen van je CliniClowns lidmaatschap. Het is mogelijk dat je liever een keer een ander goed doel wil steunen of je lidmaatschap voor een andere reden wil opzeggen. Lees verder voor alle stappen die je nodig hebt om je CliniClowns-lidmaatschap succesvol op te zeggen via Opzeggen24. Je abonnement op het CliniClowns kan worden opgezegd op Opzeggen24. Opzeggen24 heeft een standaardbrief ontworpen die gebruikt kan worden om je donatie voor CliniClowns op te zeggen. Hiervoor hoef jij maar een paar gegevens op te geven:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
  • je verzendmethode (je hebt de keuze uit drie opties: Standaard, Direct en Aangetekend)
  • je betaalmethode (als je ervoor kiest om de brief te laten verzenden via Opzeggen24)

In de brief staat dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. Ook wordt in de brief om schriftelijke bevestiging gevraagd van CliniClowns zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je lidmaatschap is stopgezet.

Als je alles hebt ingevuld verschijnt op de site de brief al met jouw gegevens erin dus je kan meteen controleren of deze klopt. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode en betalen.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van CliniClowns

👉 Hoe werkt CliniClowns opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je CliniClowns abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost CliniClowns opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van CliniClowns opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn CliniClowns opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je CliniClowns opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je CliniClowns opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

CliniClowns reviews

Zeg je CliniClowns via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met CliniClowns. Hieronder tref je de CliniClowns reviews.

Dhr. P uit Zuidwolde:
Ik heb een 5 maanden gedoneerd vind ik meer dan zat
30 april 2022
Dhr. J uit Oud-Beijerland:
Financiële achteruitgang tgv pensionering
1 december 2021
Dhr. G uit Poortvliet:
Financiële Keuze wegens verminderde inkomsten
8 juni 2021
Mvr. W uit Voorhout:
financieen
11 januari 2021
Dhr. F uit Julianadorp:
Het zou volgens de collectant om 1 maligne actie gaan, helaas lees je in de mail die je later ontvangt dat het niet om een eenmalige actie gaat.
3 december 2020
Mvr. C uit Geleen:
Minder inkomen
2 december 2020
Dhr. J uit Berkel en Rodenrijs:
ik zou het voor een jaar doen
1 december 2020
Mvr. A uit Steenwijkerwold:
Graag van deze mand opzeggen Bedankt en succes !
17 augustus 2020
Mvr. A uit Alkmaar:
Ander goed doel
8 juni 2020
Mvr. H uit Wageningen:
Mijn financiële toestand laat het niet meer toe . Het is een wel overwogen besluit. Hoop dat jullie me niet gaan bellen.Met een nieuw voorstel. Vindt het al moeilijk genoeg.Omdat dit me wel na aan m'n hart ligt. Mvg en succes in de toekomst.Belachelijk dat er kosten verbonden z'n aan de opzegging. H.Gans
3 mei 2020