CVSter opzeggen

Wil je het lidmaatschap van CVSter opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar CVSter als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens inStap 2: kies je verzendmethode

Stap 3: kies je betaalmethode

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

CVSter opzegbrief

ImKey B.V.
t.a.v. Klantenservice CVSter
van Coothplein 39a
4811ND Breda (Nederland)

Plaats, 20 juni 2019

Betreft: opzeggen 'CVSter'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen zeggen jaarlijks een abonnementsdienst op

Sinds 2018 opzeggen

Na onze start vorig jaar, zijn er al vele opzegbrieven gemaakt en gedownload

Gratis invullen & printen

Vul je gegevens in zodat wij de opzegbrief voor je kunnen klaarmaken

Brief versturen

Je kunt de brief zelf versturen, of dit ons laten doen: wel zo relaxed!


CVSter abonnement opzeggen

Direct het CVSter abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van CVSter. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van CVSter met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan CVSter en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar CVSter. Zo simpel is het, met Opzeggen24!