CVSter opzeggen

Wil je het lidmaatschap van CVSter opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar CVSter als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar CVSter voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

CVSter opzegbrief

ImKey B.V.
t.a.v. Klantenservice CVSter
van Coothplein 39a
4811ND Breda (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'CVSter'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt CVSter opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


CVSter abonnement opzeggen

Wanneer je opzoek wil gaan naar een nieuwe baan is het natuurlijk belangrijk dat je over een goede CV beschikt. Je CV is namelijk je visitekaartje bij het solliciteren voor een baan en het is het eerste wat een bedrijf van te zien zal krijgen. Wanneer een werkgever geen goede indruk krijgt van je CV is de kans dat je een de baan krijgt aangeboden al snel erg klein helaas. Zeker omdat werkgevers tegenwoordig al snel tientallen reacties krijgen op een vacature is het belangrijk dat je er uitspringt met jouw eigen CV. Dit kun je doen door een CV op te sturen die zowel beschikt over een mooie lay-out, overzichtelijk is en een goed beeld geeft van jou. Dus wil je graag kans maken op een leuke toekomstige baan dan is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw CV hier allemaal over beschikt. Echter, het is natuurlijk best moeilijk om dit zelf allemaal te doen. Want wat moet je nu wel en wat moet je juist niet plaatsen in je CV? En hoe begin je met het opstellen van een overzichtelijke CV? En voor wat voor soort lay-out moet je nu eigenlijk kiezen? Gelukkig kan CVSter je hiermee allemaal helpen! Zodat ook jij kan beschikken over een professionele CV!

In 2012 begon dit bedrijf met het opzetten van een website die je kan helpen bij het creëren van jouw persoonlijke CV. Zij kwamen er namelijk ook achter dat het voor veel mensen tegenwoordig steeds moeilijker wordt om te voldoen aan de eisen van diverse recruiters, omdat ze steeds strenger worden in het maken van selecties. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om te beschikken over een goede CV en zij willen jou graag hierbij helpen! Wanneer je gebruik maakt van de website van CVSter zullen zij jou hierbij helpen door je een opbouw voor een succesvolle CV aan te bieden waardoor je wellicht sneller aangenomen zal worden voor een toekomstige baan!

Wanneer je hier graag gebruik van wil maken kun je gaan naar de eigen website van CVSter. Hier kun je vervolgens kiezen voor één van de professionele CV's die het beste bij jou past! Hierna kun je alle aanwijzingen en tips volgen die de makers van de website geven waarmee je al je gegevens in kunt vullen. Als je ook deze stap vervult hebt, kun je het CV direct downloaden en beginnen met solliciteren. Dit gaat dus allemaal erg gemakkelijk en snel!

Wat een voordeel is van de website van CVSter is dat je enorm veel tijd zult gaan besparen. Je kan namelijk door het 3-stappen plan te volgen super snel je eigen CV maken. Hierdoor hoef je niet overal over na te denken en hoef je bijvoorbeeld ook niet te denken aan de opmaak. Verder trekken de templates van de CV's die je op de website kunt vinden zeker de aandacht bij recruiters. Hierdoor is de kans natuurlijk alleen maar groter dat jij aangenomen zal worden voor een bepaalde baan of functie binnen een bedrijf! Ook zal je door de tips van de medewerkers van CVSter een perfecte inhoud kunnen creëren voor jouw CV. Zeker omdat hun al jaren deskundige zijn op het gebied, weten ze precies wat goed voor jou is en waardoor je een goede eerste indruk kunt maken!

Voor het gebruik maken van deze diensten biedt CVSter diverse abonnementen aan waaruit je kan kiezen. Allereerst bestaat er het abonnement voor 12 maanden waar je €74,95 voor betaalt. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van alle templates van diverse sollicitatiebrieven en CV's. Dit abonnement bestaat er ook voor 6 maanden en dan betaal je €44,95. Ook bij dit abonnement kun je gebruik maken van een onbeperkt aantal CV's en sollicitatiebrieven en kun je onbeperkt downloaden. Wanneer je liever eerst even wil proberen of de site CVSter iets voor jou is, kun je ook kiezen voor een 7-daagse proefperiode. Hiervoor betaal je €2,95. Let er bij dit abonnement echter wel op dat je zelf het abonnement moet stopzetten, anders zit je automatisch vast aan een abonnement van €12,95 per maand. Toch kun je ook zonder te betalen gebruik maken van de site CVSter. Je kan dan wel maar één sollicitatiebrief en één CV creëren en niet downloaden in een Pdf-bestand.

Wanneer je na het maken van je CV of sollicitatiebrief je abonnement wil opzeggen bij CVSter kan dit natuurlijk ook en dit vinden wij zijn Opzeggen24 dan ook erg begrijpelijk. Zeker wanneer je bijvoorbeeld al snel een passende baan gevonden hebt met je nieuwe CV! Je kan dan gebruik maken van onze website om je lidmaatschap stop te zetten.

Abonnement CVSter opzeggen

Het opzeggen van een abonnement kan soms best moeilijk zijn. Want wat moet je bijvoorbeeld zetten in een opzegbrief? En met wie moet je hiervoor precies contact opnemen en op welke manier? Wij van Opzeggen24 snappen dat dit heel erg vervelend kan zijn en helpen je daarom graag bij het opzeggen van diverse abonnementen, contracten of automatische incasso's. Zo ook bij het opzeggen van je abonnement bij CVSter. Wanneer je gebruik maakt van onze service kun je dit gemakkelijk doen binnen 30 seconden en zonder extra onnodige kosten!

Wanneer je gaat naar de website van Opzeggen24 moet je hiervoor diverse gegevens invullen. Dit zijn onder andere je naam, adres en e-mailadres. Hierna wordt er dan automatisch een opzegbrief gecreëerd voor het opzeggen van je CVSter abonnement. Je kan er dan voor kiezen om deze brief zelf te downloaden. Vervolgens kun je deze dan uitprinten, frankeren en opsturen naar CVSter. Wanneer je hier geen tijd of zin in hebt kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de online verzenddienst van Opzeggen 24. Wij zullen dan voor jou tegen een kleine vergoeding de brief downloaden en opsturen naar CVSter. Hierna zal je dan persoonlijk bericht ontvangen van CVSter met daarin de bevestiging van het opzeggen van je abonnement en de precieze einddatum van het abonnement. Voor gebruik te maken van de diensten van Opzeggen24 hoef je geen persoonlijk account of profiel te hebben. Super handig dus en hierdoor ben je ook nog eens stukken sneller klaar!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van CVSter

👉 Hoe werkt CVSter opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je CVSter abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost CVSter opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van CVSter opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn CVSter opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je CVSter opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je CVSter opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

CVSter reviews

Zeg je CVSter via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met CVSter. Hieronder tref je de CVSter reviews.

Mvr. S uit Krimpen aan den IJssel:
Maak geen gebruik van.
2 juni 2022
Dhr. R uit 's-Gravenhage:
Maak er geen gebruik van
29 april 2022
Mvr. C uit Oudenhoorn:
ben klaar met solliciteren
1 juni 2021
Mvr. H uit Veenendaal:
dit was voor éénmalig gebruik.
15 november 2020
Dhr. H uit Almere:
Gebruik al 2 jaar niet deze dienst. Al eerder aangegeven en opgezegd. helaas iedere maand nog steeds geld afgeschreven. nu deze incasso geblokkeerd. Woon ook laatste 2 jaar niet meer in Nederland, ben daar uitgeschreven. Mvg, Hans Roelvink
13 oktober 2020
Mvr. I uit Gulpen:
/
29 september 2020
Mvr. S uit Waalwijk:
Ik heb geen hulp meer nodig van cvster.
20 september 2020
Mvr. G uit Capelle aan den IJssel:
Ik gebruik mijn account niet meer.
8 september 2020
Dhr. C uit 's-Gravenhage:
Ik heb deze service al een maand geleden opgezegd en toch 13 euro per maand blijven afschrijven. Wil dat het nu een keer klaar is. Het was toen voor 1 melig cv.
23 augustus 2020
Mvr. B uit Landgraaf:
niet meer nodig
22 april 2020