De Limburger opzeggen

Wil je het lidmaatschap van De Limburger opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar De Limburger als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar De Limburger voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

De Limburger opzegbrief

Mediahuis Limburg B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 5100
6135KW Sittard (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'De Limburger'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt De Limburger opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


De Limburger abonnement opzeggen

Direct het De Limburger abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van De Limburger. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van De Limburger met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan De Limburger en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar De Limburger. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van De Limburger

👉 Hoe werkt De Limburger opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je De Limburger abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost De Limburger opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van De Limburger opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn De Limburger opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je De Limburger opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je De Limburger opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

De Limburger reviews

Zeg je De Limburger via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met De Limburger. Hieronder tref je de De Limburger reviews.

Mvr. B uit Voerendaal:
Ik lees de digitale krant veel te weinig
5 mei 2022
Mvr. J uit Baarlo:
te duur
23 oktober 2021
Dhr. S uit Venray:
overlijden
26 augustus 2021
Dhr. D uit Winsum:
Niet meer nodig. Signaalabonnement van 7,50
30 juli 2021
Dhr. J uit Nederweert:
Einde proefperiode
24 mei 2021
Dhr. R uit Brunssum:
Ben bijna 91 en slecht ziende en kan niet meer onthouden wat ik nog heb kunnen lezen.
17 december 2020
Dhr. H uit Puth:
Ik heb 2 weken de digitale krant opgezegd per 1 november en toch word er 19.95euro in gehouden ik vind de krant te duur nieuwe klanten hoeven maar 7.50 euro te betalen en dat wou ik ook graag als het niet kan hoef ik hem niet meer dank U.
29 oktober 2020
Dhr. D uit Roermond:
Geen interessen
15 september 2020
Dhr. H uit Tegelen:
abonnement is VEEL te duur
23 april 2020
Dhr. P uit Einighausen:
Te Duur en te weinig gebruik
3 april 2020