DierenLot opzeggen

Wil je het lidmaatschap van DierenLot opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar DierenLot als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar DierenLot voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

DierenLot opzegbrief

Stichting DierenLot
t.a.v. Donateursadministratie
Postbus 359
3500AJ Utrecht (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'DierenLot'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt DierenLot opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Stichting Dierenlot abonnement opzeggen

Stichting Dierenlot is een Nederlandse non-profit organisatie die zich inzet voor dieren in beroerde situaties. Er zijn in Nederland teveel dieren die in slechte situaties leven op verschillende manieren. Dieren zijn in te kleine kooien opgesloten, worden mishandeld of op straat gezet. Voor Stichting Dierenlot maakt het niet uit wat er met een dier is gebeurd; zij willen het beste voor alle dieren die in beroerde situaties terecht zijn gekomen.

Wat doet Stichting Dierenlot?

Stichting Dierenlot steunt veel kleinere organisaties die op lokaal en regionaal niveau te werk gaan. Deze kleinere stichtingen hebben vaker wel dan niet moeite met het financieren van hulp en daarom focust Stichting Dierenlot zich vooral op deze organisaties. Bij dit soort organisaties kun je denken aan lokale dierenasiels, dierenartsen en dierenambulances. Deze organisaties hebben vooral financiële steun nodig om materiaal aan te kunnen schaffen. Stichting Dierenlot biedt ook nog logistieke steun naast financiële steun. De dierenambulances van Stichting Dierenlot rijden door heel Nederland om verwaarloosde dieren op te halen en te vervoeren van asiel naar asiel of naar dierenartsen etc. Zo neemt Stichting Dierenlot een deel van de taken van dierenasiels uit handen.

Stichting Dierenlot heeft zelf ook enkele dierenambulances in bezit die ze uitlenen aan organisaties die door de kosten van onder andere onderhoud teveel kosten hebben om eigen ambulances aan te schaffen of te behouden. Stichting Dierenlot motiveert ook graag kinderen om zich in te zetten voor stichting Dierenlot door allerlei acties te bedenken. Stichting Dierenlot heeft een pagina op hun website waar ze tips geven aan kinderen die geld willen ophalen voor Stichting Dierenlot. Er zijn verschillende documenten te downloaden die gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld sponsorlopen en andere evenementen die kinderen zelf kunnen organiseren voor Stichting Dierenlot. Er is ook een artikel met tips voor kinderen die hun spreekbeurt of werkstuk over dieren of Stichting Dierenlot willen geven, met informatie en tips.

Stichting Dierenlot donatie

Je kan bij Stichting Dierenlot op verschillende manieren geld doneren. Je kan eenmalig een bedrag storten of als vaste donateur maandelijks een bedrag storten. Stichting Dierenlot heeft een unieke manier van doneren die je niet op veel andere plekken zal tegenkomen: je kan een weekdonateur worden voor 50 cent. Dan geef je wekelijks 50 cent aan Stichting Dierenlot. Stichting Dierenlot heeft ook maandelijkse vaste donaties. De opties zijn 1.85 euro per maand (voor de loterij, zie hieronder), 5 euro, 10 euro of 25 euro. Er is ook de mogelijkheid om een eigen bedrag te kiezen. Stichting Dierenlot biedt ook de mogelijkheid om eenmalige giften te doen door middel van een eenmalige machtiging.

Stichting Dierenlot organiseert een loterij waar je ook aan deel kan nemen. Je kan dan maandelijks of per kwartaal meespelen in de loterij die Stichting Dierenlot organiseert. Meedoen aan de loterij kan vanaf 1.85 euro per maand al. Een lot voor de Stichting Dierenlot loterij kost maar 5.50 euro en iedere drie maanden vindt een loterij plaats. Als je 3 loten wil dan wordt er maandelijks 5.50 euro afgeschreven en dan speel je in feite iedere maand mee. Het is mogelijk om niet voor jezelf te spelen, maar een dierenasiel of andere dierenhulporganisatie bij je in de buurt voor te dragen. Veel van de prijzen in de loterij zijn voor dieren dus dierenhulporganisaties kunnen de prijzen goed gebruiken.

Naast financiële hulp is Stichting Dierenlot ook erg blij met andere donaties. Ze ontvangen graag oude kleren en stoffen. Bijvoorbeeld handdoeken en badlakens worden gebruikt door dierenorganisaties en andere kledingstukken gebruiken ze om zelf door te verkopen om weer geld mee te verdienen.

Stichting Dierenlot donatie opzeggen

Het is mogelijk dat je doneert aan Stichting Dierenlot of meeloot in de loterij maar daarmee wil ophouden. Het kan zijn dat je even minder te besteden hebt, een ander goed doel wil steunen of een andere reden hebt. De reden waarom je je Stichting Dierenlot donatie wil opzeggen maakt niet uit, wij helpen je met het opzeggen van je donatie of loterij-deelname.

Stichting Dierenlot klantenservice

De klantenservice van Stichting Dierenlot is op verschillende manieren te bereiken. De eerste mogelijkheid is de telefonische klantenservice. Let op: om Stichting Dierenlot te bellen voor dieren in nood en voor andere vragen hebben ze twee aparte nummers. Het nummer dat als eerste op de website verschijnt is 144, dit is het dierennoodnummer. Dit nummer bel je als je hulp nodig hebt voor een dier. Het postadres van Stichting Dierenlot is Stichting Dierenlot, Postbus 377, 4200 AJ te Gorinchem. Voor vragen/opmerking met betrekking tot je donateurschap, stuur je post naar Stichting Dierenlot, Postbus 359, 3500 AJ te Utrecht.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van DierenLot

👉 Hoe werkt DierenLot opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je DierenLot abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost DierenLot opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van DierenLot opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn DierenLot opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je DierenLot opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je DierenLot opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

DierenLot reviews

Zeg je DierenLot via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met DierenLot. Hieronder tref je de DierenLot reviews.

Mvr. A uit Gulpen:
Financiële situatie veranderd.
13 april 2022
Dhr. R uit Tilburg:
Ik wil "vier voeters" gaan steunen.
25 juli 2021
Dhr. P uit Breda:
Ziekte.
10 juli 2021
Mvr. L uit Amsterdam:
Kan het echt niet meer missen spijt me erg.
2 januari 2021
Mvr. M uit De Weere:
Ik kan mijn geld niet missen. Ik heb een uitkering. Kom zelf nouwlijks rond. Ik wil mijn donaties opzeggen.
9 augustus 2020
Mvr. B uit Vught:
Te weinig geld
1 april 2020
Dhr. W uit Eindhoven:
Een andere goede doel gevonden
10 maart 2020
Mvr. M uit Noord-Scharwoude:
Ik steun dit jaar weer een ander doel.
3 januari 2020
Dhr. R uit Culemborg:
Geen vertrouwen meer in stichting dierenlot nadat uw naam in verband is gebracht met Kluivert in het programma opgelicht.
27 november 2019
Mvr. L uit Zeist:
Dierenlot heeft banden met de stichting van Rosanna Kluivert, waar op zijn minst vragen zijn over het uitgavenpatroon van de stichting. Daar wil ik niet aan meewerken.
26 november 2019