Donald Duck opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Donald Duck opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Donald Duck als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Donald Duck voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Donald Duck opzegbrief

DPG Media Magazines B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 75
2400AB Alphen aan den Rijn (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Donald Duck'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Donald Duck opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Donald Duck abonnement opzeggen

De Donald Duck is het populairste weekblad van Nederland. De Donald Duck is een tijdschrift dat niet alleen in Nederland maar over de hele wereld populair is. In het weekblad staan vooral stripverhalen die draaien om Donald Duck en andere belangrijke personages in het leven van Donald Duck zoals zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Katrien, oom Dagobert en Goofy. Andere Disneyfiguren uit de filmwereld van Walt Disney komen ook regelmatig voorbij in het weekblad. Het weekblad wordt gelezen door jong en oud. Kinderen beginnen op jonge leeftijd al met het lezen van het blad en sommige gaan tot hun pensioen door met het sparen van het weekblad. Het is een weekblad dat door alle leden van een gezin wordt gelezen! Het weekblad is al sinds 1952 in Nederland op de markt. Dit lijkt lang, maar in andere landen was een soortgelijk Disney weekblad al veel langer op de markt. Als je een abonnement op het Donald Duck weekblad wil kan je kiezen uit drie opties. De drie abonnementen zijn Donald Duck + Special, Dubbel Duck + Special en De Hele MikMak + Special.

De Donald Duck + Special kost de eerste zes maanden 7.95 euro per maand en daarna 13.95 euro. Met dit abonnement krijg je de Donald Duck, een speciaal cadeau en de online lezen optie. De Dubbel Duck + Special kost de eerste zes maanden 8.95 per maand en daarna 17.35 euro. Dit abonnement bevat de Donald Duck, een speciaal cadeau, online lezen en een Donald Duck Extra. Het abonnement De hele MikMak + Special kost de eerste 6 maanden 9.95 euro per maanden daarna 22.95 euro. Met dit abonnement krijg je de Donald Duck, een speciaal cadeau, online lezen, de Donald Duck Extra én de Donald Duck pocket. Alle abonnementen hebben een duur van 12 maanden. Als je een abonnement afsluit krijg je het weekblad iedere week als eerste op de mat voordat hij in de winkel ligt en profiteer je van extra’s zoals cadeaus en vier extra specials voor abonnees.

De Donald Duck klantenservice

Als je een Donald Duck abonnement wil opzeggen dan moet dat telefonisch gedaan worden. De telefonische klantenservice vanDonald Duck is open vanaf 9:00. Veel mensen die een kantoorbaan hebben zijn op om 9 uur al op werk aanwezig en hebben dan geen tijd om te bellen. De Donald Duck klantenservice sluit om 21:00 maar voor drukke ouders is het alleen telefonisch opzeggen nog steeds een obstakel. Zodra de werkdag voorbij is moet er worden gekookt en de kinderen of huisdieren worden verzorgd. Het versturen van een brief of mail zou dan veel handiger zijn. De klantenservice van Donald Duck biedt op de website zelf geen andere optie om het abonnement op te zeggen behalve telefonisch contact. Een brief versturen via Opzeggen24 is dan een ideale oplossing!

De voordelen van Donald Duck opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen, lidmaatschappen en diensten op te zeggen. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een abonnement maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle lidmaatschappen en abonnementen even simpel voor ieder abonnement en de procedure is voor het opzeggen precies hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De opzeggers zijn enthousiast over de dienst van Opzeggen24 en het gemak ervan. Je kan meteen je gegevens invullen en de brief staat daarna klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid van Opzeggen24!

Gratis of betaald Donald Duck opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kan de brief gratis downloaden nadat je hem hebt ingevuld met je persoonlijke gegevens en daarna kun je deze zelf uitprinten en opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95. Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. Je kan zelf bepalen welke van de aangeboden verzendopties het beste bij jouw situatie past.

Zeg de Donald Duck op via Opzeggen24

Opzeggen24 heeft een standaardbrief professioneel laten ontwerpen die gebruikt kan worden om je abonnement bij Donald Duck op te zeggen. De brief is al opgesteld en het enige wat jij hoeft te doen is een paar gegevens invullen:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
En als je de verzending uitbesteed aan Opzeggen24:
  • je verzendmethode
  • je betaalmethode

In de brief staat dat je jouw Donald Duck abonnement op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. In de brief wordt om een schriftelijke bevestiging gevraagd van Donald Duck zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je abonnement wordt stopgezegd. Als je alle persoonsgegevens hebt ingevuld verschijnt op de website van Opzeggen24 de brief al met jouw gegevens erin dus je kan meteen controleren of deze juist is. Als dit het geval is kan je de brief downloaden. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode en betaaloptie. Opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Donald Duck

👉 Hoe werkt Donald Duck opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Donald Duck abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Donald Duck opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Donald Duck opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Donald Duck opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Donald Duck opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Donald Duck opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Donald Duck reviews

Zeg je Donald Duck via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Donald Duck. Hieronder tref je de Donald Duck reviews.

Dhr. A uit Rotterdam:
Kinderen lezen niet meer Abonnement 32619867 Voor postcode 2651 NL R van Someren Koegelwieck plantsoen Berkel en Rodenrijs
18 november 2021
Mvr. L uit Dodewaard:
Omdat ik gestopt ben met de kinderopvang wil ik het abonnement van de Donald duck junior beëindigen.
16 november 2020
Dhr. L uit Mijnsheerenland:
Helaas te weinig tijd om te lezen.. dus inmiddels een hele stapel
1 november 2020
Dhr. S uit Zwolle:
We hebben de DD 9 keer en ik wil de automatische verlenging opzeggen. klantnummer 0057087081
9 oktober 2020
Dhr. M uit Maastricht:
wordt niet meer gelezen
8 oktober 2020
Mvr. M uit Lelystad:
Wordt niet meer gelezen
13 augustus 2020
Dhr. N uit Haarlem:
Te duur geworden
6 maart 2020
Mvr. D uit Huis ter Heide:
Wordt niet meer gelezen
7 december 2019