Eurojackpot opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Eurojackpot opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Eurojackpot als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Eurojackpot voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Eurojackpot opzegbrief

Lotto B.V.
t.a.v. Ledenservice
Postbus 2280
Rijswijk Rijswijk (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Eurojackpot'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Eurojackpot opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Eurojackpot opzeggen

Eurojackpot is een loterij. De loterij is een samenwerking van verschillende Europese nationale loterijen die samen een lottotrekking doen. De eerste Eurojackpot trekking vond plaats in 2010. Toen deden er zes Europese loterijen mee, namelijk Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland, Estland en Slovenië. Later in 2012 sloten Italië en Spanje aan en in 2013 sloten nog zes landen zich aan (IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen en Zweden). Zo kwamen er door de jaren heen nog meer deelnemende landen bij en de laatste toetreder was Polen in 2017. De Eurojackpot loterij is een van de grootste van Europa.

Het spel van Eurojackpot is een ‘double-pool loterij’, wat inhoudt dat het winnend lot wordt bepaald door twee afzonderlijke trekkingen. Een lot bestaat uit 5 nummers en 2 bonusnummers. De eerste trekking is voor de nummers en de tweede trekking is voor de bonusnummers. De trekking vindt plaats in Helsinki op vrijdagavond. Er worden vijf balletjes uit een trommel vol met 50 balletjes getrokken en dan aansluitend 2 balletjes uit een trommel met de 10 bonusnummers.

Eurojackpot loterij

Omdat Eurojackpot een lottotrekking is, bepalen deelnemers zelf hun cijfers. Deelnemers kiezen zelf de 5 nummers van het lot uit een reeks van 50 en voor de bonusnummers kiezen ze uit een lijst van 10 beschikbare combinaties. Er zijn ook meervoudige formulieren, waar deelnemers meer nummers en/of bonusnummers kunnen aankruisen om zo de winstkansen te vergroten. Als je als deelnemer minstens 3 nummers correct voorspeld, dan win je een prijs. Het bedrag dat een deelnemer kan winnen is afhankelijk van het aantal correcte nummers en bonusnummers.

Als je mee wil spelen in de Eurojackpot, dan kan dat vanaf 2 euro per lot. Een deelnemer kan met maximaal 50 loten meedoen, en dus voor maximaal 100 euro aan loten kopen. Er zijn verschillende lidmaatschappen die je als het ware kan afsluiten. Ten eerste is er de eenmalige meespelen-optie. Dan betaal je voor één lot en doe je één keer mee aan de trekking. Je kan ook kiezen voor 5 weken op een rij. Dan speel je met jouw gekozen lot mee voor 5 achtereenvolgende weken. Tot slot kun je als derde optie zelf een periode kiezen waarin je wil meespelen. Deze periode is minimaal 1 week en kan maximaal 12 weken duren. Je kan dus maximaal voor 12 weken meespelen in de Eurojackpot loterij met één lot. Daarna moet je opnieuw een lidmaatschap via een lot kopen en kun je opnieuw meedoen.

Eurojackpot lidmaatschap opzeggen

Als je het Eurojackpot lot waar je mee speelt wil opzeggen, dan kan dat op verschillende manieren. Voor het opzeggen van je lot ben je bij Opzeggen24.nl aan het goede adres. Je kan het opzeggen van het lot compleet uit handen geven aan Opzeggen24.nl maar je kan het opzeggen ook zelf regelen met onze instructies. Lees verder voor instructies om je Eurojackpot lot op te zeggen.

Je kan Eurojackpot loten via de telefoon opzeggen. Om telefonisch je lot op te zeggen, kun je bellen naar het klantenservicenummer. Dit is het klantenservicenummer van de Nederlandse Loterij. De Eurojackpot loterij is een onderdeel van de Nederlandse Loterij, dus al het contact over de Eurojackpot loterij gaat via de Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 21 uur voor de standaard belkosten.

Eurojackpot klantenservice

Als je een vraag of opmerking hebt over je Eurojackpot Lot, dan moet je contact opnemen met de klantenservice van de Nederlandse Loterij, omdat de Eurojackpot hier onderdeel van uitmaakt. De Nederlandse Loterij is op verschillende manieren te bereiken. Te eerste is er op de website een live chat beschikbaar waar je met een medewerker kan chatten. De chat is doordeweeks bereikbaar van 9 uur tot 18 uur. Je kan ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Tot slot kun je contact opnemen met de Nederlandse Loterij via Twitter, waar je gemiddeld binnen 6 uur een reactie op je bericht kan verwachten.

Als je even geen tijd hebt om contact op te nemen met de klantenservice of deze is dicht op het moment dat jij ze wil bereiken, dan kun je ook terecht op de veelgestelde vragen-pagina van de Nederlandse Loterij. Op deze pagina vindt je de antwoorden op vragen die vaak door klanten worden gesteld. Omdat de Nederlandse Loterij meerdere loterijen beheert, kun je hier vragen en antwoorden vinden die van toepassing zijn op verschillende loterijen. De vragen waar antwoord op wordt gegeven zijn wel algemeen dus als je een vraag hebt die van toepassing is op jouw specifieke lot of lidmaatschap, dan moet je contact opnemen met de klantenservice om verder geholpen te worden.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Eurojackpot

👉 Hoe werkt Eurojackpot opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Eurojackpot abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Eurojackpot opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Eurojackpot opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Eurojackpot opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Eurojackpot opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Eurojackpot opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 583

Eurojackpot reviews

Zeg je Eurojackpot via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Eurojackpot. Hieronder tref je de Eurojackpot reviews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 596