Fit for Free opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Fit for Free opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Fit for Free als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Fit for Free voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Fit for Free opzegbrief

Fit for Free B.V.
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 128
2350AC Leiderdorp (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Fit for Free'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Fit for Free opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Fit For Free opzeggen

Fit For Free heeft maar liefst 93 sportscholen in Nederland. Hierdoor is er altijd wel een sportschool bij je in de buurt waar je kunt gaan sporten en waar de medewerkers van Fit For Free voor je klaar staan. Omdat er tegenwoordig natuurlijk erg veel sportscholen zijn in Nederland is het belangrijk dat je wel blijft opvallen als sportschool zijnde. Fit For Freewil dit doen door de drempel om te gaan sporten te verlagen. Zo is Fit For Free dan ook voor iedereen! Niet alleen voor de ervaren sporters, maar dus ook voor de beginnende of wat oudere sporter.

Wanneer je er voor kiest om lid te worden bij Fit For Free kun je kiezen uit vier verschillende pakketten. Allereerst kun je kiezen voor een abonnement waar je enkel mee kunt fitnessen of een abonnement waar je enkel mee kunt deelnemen aan groepslessen. Deze kosten beide €19,99 per maand. Verder kun je er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten waar je zowel mee kunt gaan fitnessen bij Fit For Free, maar ook mee mag deelnemen aan alle groepslessen. Dit abonnement kost €24,99. Een leuke bijkomstigheid bij dit abonnement is dat je elke keer als je wil gaan sporten ook een vriend of vriendin mee mag nemen. Zo hoef je nooit alleen te gaan. Op deze manier is het dus nooit saai om te gaan! Bij sommige clubs van Fit For Free wordt ook nog een ander abonnement aangeboden waarmee je gebruik kunt maken van extra begeleiding tijdens het sporten. Dit abonnement kost €29,99 per maand.

Na het afsluiten van een abonnement bij Fit For Free kun je gebruik maken van een speciaal introductieprogramma in één van de vele clubs. Dit introductieprogramma heeft de naam Fit Start. Hiervoor moet je allereerst je doel voor ogen hebben en dit bespreken met één van de begeleiders van Fit For Free die je hiermee graag willen verder helpen. Hierna kun je met behulp van dit programma snel fit worden en leren hoe je het beste kunt gaan fitnessen elke week! Je kan dit doen door aan verschillende activiteiten mee te doen gedurende 13 weken. Dit kan bijvoorbeeld zijn een krachttraining, een cardiotraining, een FunXtion les, een buikspierkwartier of les van één van de instructeurs. Per activiteit die je hebt afgerond krijg je dan een stempel op je stempelkaart. Op deze manier kun je precies bijhouden wat je al gedaan hebt in de eerste 13 weken van je lidmaatschap bij Fit For Free!

Naast sporten vindt Fit For Free het ook erg belangrijk dat je als lid van de sportschool heerlijk kunt ontspannen! Je vindt dan ook in elke club van Fit For Free een Social Corner waar je lekker een kopje koffie kunt drinken en kunt praten met andere leden. Ook bieden vele clubs de mogelijkheid aan om gebruik te maken van de zonnebank, (infrarood-)sauna's en/of stoombaden. Zo kun je altijd na het sporten heerlijk genieten!

Abonnement Fit For Free opzeggen

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je er voor kiest om je abonnement van Fit For Free op te zeggen. Dit kan bijvoorbeeld komen door het feit dat je het abonnement te duur vindt of dat je vanwege lichamelijke klachten niet meer mag of kan sporten. Ook kan het komen doordat je vanwege een verhuizing bijvoorbeeld niet meer in de buurt woont van een Fit For Free of dat je door nieuw werk geen tijd meer hebt voor te sporten. Het opzeggen van je Fit For Free abonnement kan dan via Opzeggen24. Het kan anders namelijk vaak onduidelijk zijn hoe je dit precies moet doen bij Fit For Free zelf, omdat hier in het verleden al vaak over geklaagd is. Zo kan je bij Fit For Free enkel schriftelijk opzeggen en bleven ze vaak onnodig kosten declareren bij oud-leden. Om het makkelijker te maken kun je hiervoor op de website van Opzeggen24 online een opzegbrief generen. Dit kun je doen door je gegevens in te vullen op de website. De gegevens die onder andere gevraagd worden zijn je naam, adres en de plaats van de Fit For Free vestiging waar je zelf altijd sport. Hierna wordt de brief automatisch gegeneerd waardoor je deze direct kunt uitprinten en opsturen naar Fit For Free. Ook kun je ervoor kiezen dat dit je uit handen genomen wordt. Wij van Opzeggen24 printen dan de brief voor je uit en sturen deze op naar Fit For Free tegen een kleine vergoeding. Super handig dus! Je hoeft dan enkel nog maar te wachten tot je een bevestiging ontvangt van Fit For Free zodat je zeker weet je uitschrijving geslaagd is!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Fit for Free

👉 Hoe werkt Fit for Free opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Fit for Free abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Fit for Free opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Fit for Free opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Fit for Free opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Fit for Free opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Fit for Free opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Fit for Free reviews

Zeg je Fit for Free via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Fit for Free. Hieronder tref je de Fit for Free reviews.

Dhr. H uit de Lutte:
Lidnr. 005014632
15 november 2019