FitChannel opzeggen

Wil je het lidmaatschap van FitChannel opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar FitChannel als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar FitChannel voor slechts ‚ā¨11,95 m√©t bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

FitChannel opzegbrief

Fit Channel B.V.
t.a.v. Ledenadministratie
Fred. Roeskestraat 115
1076EE Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'FitChannel'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van be√ęindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van be√ęindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van be√ęindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt FitChannel opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Fitchannel abonnement opzeggen

Fitchannel is, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, een online platform gericht op fitness. Fitchannel richt zich vooral op mensen die graag op een laagdrempelige manier thuis willen sporten, er worden namelijk online programma’s met fitness instructievideo’s aangeboden. Fitchannel is online te vinden op www.fitchannel.com. De programma’s zijn ook alleen op deze website te vinden, Fitchannel heeft (nog) geen mobiele app. Wie graag gebruik wil maken van de sportprogramma’s van Fitchannel, dient een abonnement af te sluiten en heeft vervolgens toegang tot alle programma’s die op de site te vinden zijn. De sportprogramma’s bestaan uit video’s waarin workouts worden gegeven door vaak bekende coaches, die men vervolgens thuis kan uitvoeren. Ook wordt er vaak passend voedingsadvies gegeven. Bekende sporters die coach zijn voor Fitchannel zijn onder andere bokser Remy Bonjasky en schaatser Mark Tuitert.

De sportprogramma’s van Fitchannel

Op Fitchannel zijn sportprogramma‚Äôs te vinden voor mensen met verschillende doelen wat betreft sporten of fit worden. Fitchannel maakt hierbij gebruik van vier categorie√ęn: afvallen, spieropbouw, conditie en ontspanning. Ook zijn er bepaalde sportprogramma‚Äôs die binnen meerder categorie√ęn passen. Op het moment is er bij Fitchannel de keuze uit tien uiteenlopende sportprogramma‚Äôs met verschillende doelen en coaches. Als eerste het programma ‚Äėafvallen‚Äô, met Carlos Lens als trainer. In dit programma vind je workout video‚Äôs speciaal gericht op afvallen en als aanvulling hierop krijg je passende recepten voor ontbijt, lunch en diner. Speciaal voor wie graag kracht wil opbouwen, zijn er de programma‚Äôs ‚Äėspieropbouw‚Äô en ‚ÄėMTV fit‚Äô. In het spieropbouw programma word je gecoacht door coach Radmilo om gespierder en sterker te worden en leer je het juiste te eten om dit sneller te bereiken.

Het MTV fit programma wordt begeleid door MTV-presentator Kay Nambiar en fitgirl Anne en word je geholpen met het trainen van alle spiergroepen. Fitchannel biedt ook de mogelijkheid om het uithoudingsvermogen te vergroten en doet dit in de vorm van het programma ‚Äėcardioboxen‚Äô met Remy Bonjasky. Voor wie graag een programma wil volgen dat helpt met ontspannen, zijn er twee soorten yogaprogramma‚Äôs: ‚Äėyoga de basis‚Äô en ‚Äėfit & slank met yoga‚Äô, die aangevuld worden met recepten en verdiepende artikelen. Behalve deze programma‚Äôs die gericht zijn op het behalen van specifieke doelen, zijn er ook een aantal programma‚Äôs die zich richten op een combinatie van doelen. Zo is er het programma ‚Äėcircuittraining‚Äô met Carlos Lens, dat zich richt op conditie en spieropbouw door het uitvoeren van full body circuit trainingen. Bij dit programma zitten behalve recepten ook een voedingsschema inbegrepen. Het programma ‚Äėfit worden‚Äô met Mark Tuitert richt zich op conditie en afvallen door het uitvoeren van total body workouts.

Het ‚Äėperfect body‚Äô programma is voor de meeste mensen geschikt, aangezien het zich richt op zowel afvallen, conditie als spieropbouw. Hierbij word je begeleid door motivatiecoach Kasia Rain en train je vijf tot zes keer per week met verschillende soorten workouts om uiteindelijke je perfecte lichaam te bereiken. Bij dit programma zitten ook kookvideo‚Äôs, een voedingsschema en het ebook ‚ÄėHealthy & Simple‚Äô van Kasia Rain zelf. Voor wie wel toe is aan wat beweging, maar niet houdt van fitness of yoga, is er tot slot nog het programma ‚Äėdansen‚Äô, waarmee je werkt aan afvallen maar ook gewoon lekker kan ontspannen. Begeleid door drie verschillende coaches doe je drie keer per een dansworkout en werk je steeds toe naar een complete choreografie. Bij dit programma zitten behalve dansworkouts ook tips, lenigheidstrainingen en recepten.

Een abonnement bij Fitchannel

Om gebruik te kunnen maken van de sportprogramma‚Äôs die Fitchannel aanbiedt, dien je een abonnement af te sluiten. Het praktische aan een abonnement bij Fitchannel is dat je met ieder type abonnement toegang hebt tot alle soorten programma‚Äôs die op de site worden aangeboden. Je hoeft zo dus niet per se van tevoren precies te weten welk programma je wilt volgen en kunt later altijd nog overstappen of zelfs meerdere programma‚Äôs tegelijk volgen. Er is bij Fitchannel de keuze uit abonnementen met een duur van 1 maand, 6 maanden of 12 maanden. Het voordeligst is om een abonnement af te sluiten met een looptijd van 12 maanden. Dit kost ‚ā¨9,99 per maand, terwijl een abonnement met een looptijd van 6 maanden ‚ā¨11,99 per maand kost. Wie liever niet te lang vast zit aan een abonnement kan kiezen voor een abonnement met een looptijd van slechts √©√©n maand, maar betaalt hier wel ‚ā¨14,99 voor.

Fitchannel abonnement opzeggen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een abonnement hebt afgesloten bij Fitchannel, maar dit vervolgens toch stop wil zetten. Hierbij is het handig om de voorwaarden te kennen van het abonnement dat jij hebt afgesloten. Het moment waarop het abonnement opgezegd kan worden is afhankelijk van het type abonnement. Zo zijn er abonnementen die opgezegd kunnen worden na 1 maand, 6 maanden of 12 maanden. Na deze vaste looptijden is het mogelijk om het abonnement op te zeggen. Het is belangrijk om dit op tijd te doen, omdat de betalingen anders automatisch doorlopen en je abonnement steeds met een maand wordt verlengd. Fitchannel hanteert een opzegtermijn van één maand.

Wanneer je je abonnement bij Fitchannel wil opzeggen, kan dit snel en gemakkelijk online. Als je inlogt op je persoonlijke account en vervolgens klikt op abonnement, kun je onderaan de pagina klikken op ‚Äėaccount stopzetten‚Äô.

Fitchannel klantenservice

Voor wie vragen heeft over het gebruik van Fitchannel, is er op de website een contactpagina, maar ook een pagina met veelgestelde vragen. Onder veelgestelde vragen is al veel informatie te vinden over bijvoorbeeld de sportprogramma’s, het persoonlijke account en de voorwaarden van de abonnementen. Als je een vraag hebt over één van deze onderwerpen is het dus raadzaam om eerst deze pagina te raadplegen. Voor andere vragen of opmerkingen kun je bij Fitchannel terecht op de contactpagina. Hier heb je de keuze tussen het invullen van een emailformulier en het chatten met een medewerker. De chat is beschikbaar op weekdagen tussen 08:00 en 17:00.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van FitChannel

ūüĎČ Hoe werkt FitChannel opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je FitChannel abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

‚ŹĪ Kost FitChannel opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van FitChannel opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

‚úÖ Kan Opzeggen24 mijn FitChannel opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je FitChannel opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je FitChannel opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

FitChannel reviews

Zeg je FitChannel via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met FitChannel. Hieronder tref je de FitChannel reviews.

Mvr. N uit Venlo:
Ik ga weer naar de sportschool voor een groepsles xcore
19 juni 2020
Mvr. C uit Voorschoten:
Geen behoefde meer
14 mei 2020
Mvr. J uit Purmerend:
Gezondheid
29 april 2020
Mvr. A uit Tilburg:
Ik heb heup problemen moest eigenlijk al geopereerd worden maar vanwege de coronavirus is het niet door gegaan ik heb 2 slechte heupen
18 april 2020
Mvr. M uit Oosterhesselen:
Geen tijd meer voor.
27 maart 2020
Mvr. E uit Almere:
Ik heb nooit in kunnen loggen en jullie blijven maar afschrijven
18 maart 2020
Mvr. I uit Eindhoven:
Ik doe er niets mee. Graag de abonnementskosten stopzetten. Ilse Martens De Rozentuin 15 5611sx Eindhoven
15 januari 2020
Mvr. W uit Westervoort:
Ik maak er heel lang geen gebruik meer van
8 januari 2020
Dhr. A uit Lienden:
Ik maak nooit gebruik van de diensten , dus vandaar deze opzegging . Mvg Arie van Soest
8 december 2019