FvD opzeggen

Wil je het lidmaatschap van FvD opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar FvD als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar FvD voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

FvD opzegbrief

Forum voor Democratie
t.a.v. Opzeggen
Postbus 10116
1001EC Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'FvD'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt FvD opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Forum voor Democratie (FVD) abonnement opzeggen

Forum voor Democratie is een Nederlandse politieke partij. De partij is nog vrij nieuw in het politieke landschap van Nederland want de partij bestaat pas sinds 2015. De partij werd opgericht door Thierry Baudet en Henk Otten in 2015 en in 2016 werd het een politieke partij. Het Forum voor Democratie staat bekend als rechts-populistisch. De partij is sinds de verkiezingen op 23 maart 2017 vertegenwoordigd in de Tweede Kamer van de Staten-Generaal. Sindsdien hebben ze meerdere successen behaald. In de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 werd de partij de grootste. De deelname aan de Europese Parlementsverkiezingen in 2019 leverde ze 3 zetels op.

De pijlers van het Forum van Democratie

Forum voor Democratie omschrijft zichzelf als “de enige politieke beweging die handelt vanuit een totaalvisie op de grote problematiek die nu in Nederland speelt”. Forum voor Democratie wil zichzelf onderscheiden van andere politieke partijen door niet alleen de huidige crises aan te pakken in Nederland maar zich vooral te richten op de achterliggende oorzaak: het politieke systeem. Volgens Forum voor Democratie moeten problemen worden aangepakt bij de basis en kun je een huis niet verbouwen als de fundamenten verrot zijn.

Een begrip wat veel mensen met Forum voor Democratie associëren is het partijkartel. Hiermee bedoelt Forum voor Democratie de kleine groep partijleden van een selectief aantal Nederlandse politieke partijen dat in Nederland alles voor het zeggen heeft. Het belangrijkste punt van Forum voor Democratie is dus het veranderen van de politiek in Nederland. Volgens hen is het politieke systeem verrot doordat volksvertegenwoordigers worden gerekruteerd door partijleiders zelf. Door dit systeem komen ‘meelopers’ en ‘jaknikkers’ aan de macht. Deze zogenaamde ‘carrièrepolitici’ willen na hun politieke functie doorschuiven na een topfunctie zoals een burgemeesterspost of een andere belangrijke baan in Brussel. De visie van de huidige politieke partijen is hierdoor niet gericht op burgers maar op de partijtop. Dit is hoe het Forum voor Democratie het huidige politieke klimaat in Nederland omschrijft en hier willen ze verandering in brengen.

De partij van het Forum voor Democratie

Forum voor Democratie is een van de snelst groeiende partijen van Nederland. In één jaar tijd hebben ze meer dan de helft van het aantal leden opgebouwd wat een traditionele politieke partij in tientallen jaren heeft opgebouwd. Het Forum voor Democratiee heeft nu al meer dan 37.000 leden. Als lid van het Forum voor Democratiee steun je de partij en kun jij helpen om hen de grootste partij van Nederland te worden.

Lidmaatschappen van het Forum voor Democratie

Je kan lid worden van het Forum voor Democratie vanaf 25 euro per jaar. Als lid van het Forum voor Democratie steun je de partij en krijg je daarvoor toegang tot speciale evenementen en exclusieve informatie als bedankje. Zo krijgen leden van het Forum voor Democratie gratis toegang tot alle Forum voor Democratie-evenementen, een Forum voor Democratie-ledennieuwsbrief en een Forum voor Democratie-ledenpas. Als lid heb je ook de mogelijkheid door te groeien binnen de partij en je aan te melden voor campagnes en posities binnen de partij. Als je lid wordt van een politieke partij help je deze op meerdere manieren. Ten eerste met je financiële contributie. Met de contributies van partijleden die het Forum voor Democratie binnenkrijgt kunnen zij campagnes opzetten en bekostigen. Ten tweede kun jij als lid ook helpen als bijvoorbeeld ambassadeur of vanuit een andere positie. Door je aan te melden voor evenementen of campagnes help je bijvoorbeeld bij het flyeren en het delen van standpunten van de partij. Met deze mankracht kan een partij laten zien dat ze een grote aanhang hebben.

Als je het Forum voor Democratie wil steunen maar geen tijd hebt om actief lid te worden, kan je ervoor kiezen te doneren. Donderen kan eenmalig, maandelijks of jaarlijks en er zijn verschillende bedragen waaruit je kan kiezen om eenmalig te doneren (van 5 euro tot 140 euro).

Forum voor Democratie lidmaatschap opzeggen

Het is altijd mogelijk dat je een lidmaatschap op wil zetten. Dit kan omdat je een partij niet meer steunt, er geen geld meer voor hebt of liever geld wil besparen. Wat je reden ook is om je Forum voor Democratie lidmaatschap op te zeggen, Opzeggen24.nl helpt je ermee. Met Opzeggen24.nl is het opzeggen van je Forum voor Democratie lidmaatschap zo geregeld.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van FvD

👉 Hoe werkt FvD opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je FvD abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost FvD opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van FvD opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn FvD opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je FvD opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je FvD opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

FvD reviews

Zeg je FvD via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met FvD. Hieronder tref je de FvD reviews.

Dhr. R uit Hoorn:
De reden is dat ik geen vertrouwen meer heb in jullie allemaal Habla habla geen resultaat etc. Alleen maar praatjes. Succes met jullie praktijk.
8 juli 2022
Dhr. C uit Cadier en Keer:
Geen behoefte meer aan di lidmaatschap.
20 december 2021
Dhr. N uit Elsloo:
Lidnr. 18347, kan zich niet meer verenigen met de huidige standpunten en uitspraken van FvD.
16 november 2021
Dhr. N uit Helden:
Niet eens met huidige beleid.
21 mei 2021
Dhr. E uit Oudeschild:
Ik had graag gezien dat het na al die jaren een nee stabieler was geweest. Het word door deze afsplitsing er niet beter op
13 mei 2021
Dhr. P uit Rietmolen:
Geen vertrouwen meer
6 januari 2021
Dhr. P uit Amsterdam:
Wanbeleid en complete chaos
26 november 2020
Dhr. N uit Purmerend:
De partij zou Baudet moeten steunen en zich niet moeten laten beinvloeden door de media. Onderzoek wat er echt speelt. Thierry Baudet is de partij, de mensen hebben op hem gestemd en ben teleurgesteld dat hij dit besluit heeft moeten nemen.
24 november 2020
Dhr. B uit Zaltbommel:
Geen
16 oktober 2020
Dhr. R uit Halsteren:
Te vreemde standpunten.
28 september 2020