Hartstichting opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Hartstichting opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Hartstichting als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Hartstichting voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Hartstichting opzegbrief

De Nederlandse Hartstichting
t.a.v. Donateursadministratie
Postbus 300
2501CH Den Haag (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Hartstichting'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Hartstichting opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Het opzeggen van je Hartstichting lidmaatschap of donatie

De Nederlandse Hartstichting, beter bekend als De Hartstichting, is een Nederlands fonds opgericht op 29 januari in 1964. Het non-profit fonds is opgericht met het doel hart- en vaatziekten te bestrijden en om de overlevingskansen van hart- en vaatpatiënten te verhogen. Het motto van De Hartstichting is niet voor niets “Oplossingen voor een sterk hart”, ze maken zich er sterk voor om onderzoek te doen naar hart- en vaatziektes om er zo voor te zorgen dat er minder mensen slachtoffer van worden. Het fonds is opgericht door Herman Snellen in Den Haag en het huidige bestuur bestaat onder andere uit voorzitter Eduard Klasen en directeur Floris Italianer.

Het onderzoek van de hartstichting

De Hartstichting investeert in wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten om de oorzaak van deze ziektes te achterhalen en nieuwe, betere medische toepassingen zoals medicatie te ontwikkelen en op te markt te brengen. De Hartstichting werkt samen met onafhankelijke onderzoekers die bij De Hartstichting financiering kunnen aanvragen voor hun onderzoek over hart- en vaatziekten.

Belangrijke thema’s in het onderzoek van De Hartstichting zijn het eerder en tijdig herkennen van hart- en vaatziekten, de effecten van hart- en vaatziekten op vrouwen (deze verschillen namelijk van mannen en er werd tot voor kort geen onderzoek naar gedaan) en hartritmestoornissen. Dit zijn verschillende thema’s waar nog niet genoeg informatie over bekend is en De Hartstichting wil hier verandering in brengen.

Het onderzoek gefinancierd en uitgevoerd door De Hartstichting heeft in de afgelopen jaren geleid tot doorbraken op verschillende gebieden. Zo zijn er betere operatietechnieken ontwikkeld en ook betere medicijnen ontwikkeld. Naast wetenschappelijk onderzoek over verschillende onderwerpen met betrekking tot hart- en vaatziekten zet De Hartstichting zich ook in om de Nederlandse bevolking bewust te maken van hart- en vaatziekten door middel van voorlichtingen en preventie. Een voorbeeld van deze preventie is het geven van informatie en voorlichtingen over het aanschaffen en gebruiken van een AED in een wijk of kantoor. De Hartstichting helpt verschillende groepen zoals inwoners van een wijk of medewerkers van een bedrijf die graag een AED willen aanschaffen door het aanmaken van een actiepagina waarop geld kan worden ingezameld en dan kan via De Hartstichting, die een samenwerking heeft met Philips, voordelig een AED-apparaat worden aangeschaft. De Hartstichting biedt daarnaast reanimatiecursussen aan waarin je kan leren wat je moet doen als iemand een hartstilstand krijgt. Deze cursussen worden door het hele land gehouden en iedereen kan zich ervoor aanmelden voor een klein bedrag.

Een ander voorbeeld van voorlichting zijn de verschillende informatieve artikelen op De Hartstichting website in het teken van Gezond Leven om je hart zo gezond mogelijk te houden. Om je hart gezond te houden en hart- en vaatziektes te voorkomen, is het belangrijk dat je gezond leeft. De Hartstichting geeft in deze artikelen informatie en tips om een zo gezond mogelijke lifestyle te ontwikkelen om de kans op hartkwalen te verminderen.

Het onderzoek van De Hartstichting wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de donateurs omdat De Hartstichting geen subsidie ontvangt van de overheid. De Hartstichting krijgt ook veel hulp van vrijwilligers en collectanten. Zij helpen De Hartstichting door bijvoorbeeld langs deuren te gaan om te vragen voor donaties aan De Hartstichting. De collectanten en vrijwilligers zetten zich bovendien ieder jaar in april in voor de Hartweek, waarin extra veel wordt gecollecteerd en aandacht wordt gevraagd voor De Hartstichting. In de Hartweek gaan ieder jaar bovenop de vaste vrijwilligers extra veel andere mensen vrijwillig aan de slag om geld op te halen voor De Hartstichting. Het geld wat wordt opgehaald tijdens de Hartweek gaat ook allemaal naar het wetenschappelijk onderzoek van De Hartstichting.

Hartstichting donatie en opzeggen

Het werk van De Hartstichting wordt voor een groot deel gefinancierd door vaste donateurs en eenmalige donaties omdat ze geen subsidie krijgen. Het is mogelijk om vaste donateur te worden van De Hartstichting. Als vaste donateur doneer je maandelijks een vast bedrag aan De Hartstichting. De Hartstichting geeft je de opties om 10 euro, 25 euro, 50 euro of een ander bedrag te storten. Het eenmalig een bedrag storten is ook mogelijk, als je echt een eenmalige donatie wil doen of sporadisch wil doneren.

Het is mogelijk dat je doneert aan De Hartstichting maar daarmee wil ophouden. Misschien heb je even minder te besteden, wil je een ander goed doel steunen of heb je een andere reden. De reden waarom je je donatie wil opzeggen maakt niet uit, wij helpen je met het opzeggen van je Hartstichting donatie en lidmaatschap.

Hartstichting donatie opzeggen en klantenservice.

Om je donatie aan De Hartstichtingop te zeggen kun je contact opnemen met de klantenservice van De Hartstichting. Volgens de website van de Hartstichting kan je voor het opzeggen of wijzigen van je donatie het beste telefonische contact opnemen. De Hartstichting heeft een telefonische klantenservice die je kan bereiken. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag open. Van maandag tot donderdag zijn ze te bereiken van 8:30 tot 21:00. Op vrijdag zijn ze te bereiken van 8:30 tot 18:00 en op zaterdag zijn ze te bereiken van 10:00 tot 16:00. Op zondag is de telefonische klantenservice gesloten.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Hartstichting

👉 Hoe werkt Hartstichting opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Hartstichting abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Hartstichting opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Hartstichting opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Hartstichting opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Hartstichting opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Hartstichting opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Hartstichting reviews

Zeg je Hartstichting via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Hartstichting. Hieronder tref je de Hartstichting reviews.

Dhr. J uit Volendam:
Overlijden
13 november 2021
Dhr. A uit Naaldwijk:
Goedemorgen, mijn oude vader, 92 jaar, is dementerend en zit in de verzorging in de Argos/tweemaster ever kmr 1 in Maassluis Na jarenlange betaling wil ik dit voor hem opzeggen. (het adres staat op mijn naam.)
10 juni 2021
Dhr. A uit Horst:
Ouderdom ( 90 jaar oud )
24 maart 2021
Dhr. L uit Hoogeveen:
geen
30 december 2020
Dhr. F uit Bavel:
Overlijden van mijn vader
26 november 2020
Dhr. W uit Berg en Terblijt:
Wegens gezondheidsredenen niet meer ln staat UW boekje te lezen
21 oktober 2020
Mvr. P uit Wassenaar:
herorientatie goede doelen
28 september 2020
Dhr. T uit Helmond:
Colporteur zei 4 jaargeleden dat het lidmaatschap maar voor 1 jaar was,middels bijna oktober 2020 en jullie houden nog steeds in via incasso.
24 september 2020
Dhr. L uit Nieuwehorne:
Overlijden
31 augustus 2020
Mvr. H uit Deventer:
Mijn inkomen is zodanig verlaagd, dat het niet meer uit kan
17 augustus 2020