HealthCity opzeggen

Wil je het lidmaatschap van HealthCity opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar HealthCity als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar HealthCity voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

HealthCity opzegbrief

HealthCity West B.V.
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 360
1180AJ Amstelveen (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'HealthCity'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt HealthCity opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


HealthCity abonnement opzeggen

Als je je abonnement van HealthCity wil opzeggen, dan ben je bij Opzeggen24.nl aan het juiste adres. Wij helpen je kosteloos bij het opzeggen van je abonnement. Lees verder voor meer informatie over de verschillende abonnementen van HealthCity en hoe je deze kan opzeggen.

Over HealthCity

Waar HealthCity vooral bekend om staat, is als sportclub. Bij HealthCity kun je sporten. Sporten kan je alleen doen met de fitnessapparaten of in een groepsles. Maar dat is niet het enige wat HealthCity biedt. HealthCity is niet zomaar een standaard sportschool, ze bieden meer dan alleen fitnessapparaten en groepslessen. HealthCity noemt zichzelf een luxe sportclub. Naast standaard fitness en groepslessen vind je bij HealthCity ook wellness faciliteiten, een kidsclub en meer.

De wellness faciliteiten van HealthCity kunnen verschillen per vestiging maar over het algemeen bestaan de faciliteiten uit zonnebanken en een sauna waar je kan ontspannen na een inspannende workout. Het gebruik van deze faciliteiten is inbegrepen bij je abonnement, net zoals de kidsclub. De kidsclub is een kinderopvang waar je je kinderen kan achterlaten als je zelf gaat sporten.

Een andere les die HealthCity uniek maakt, is de yogales. Weinig sportscholen bieden fitness én yogalessen aan. Als je jezelf een keer niet in het zweet wil werken maar wel actief bezig wil zijn, dan kun je een yogales nemen. De HealthCity filialen hebben een Yogaclub, hier worden yogalessen gegeven door inspirerende yogadocenten. Als je lid bent van HealthCity dan kun je je gratis inschrijven voor de yogalessen.

Sommige vestigingen van HealthCity hebben een eGym, hierbij doe je een relatief korte workout waarbij je twee keer per week 30 minuten traint op 8 verschillende apparaten om fit te blijven. De eGym is vooral gericht op zo efficiënt mogelijk trainen, waardoor je met 2x 30 minuten per week trainen resultaatgericht traint. De eGym berekent een programma dat op maat gemaakt is voor iedere gebruiker, zodat je gefocussed voor je doel kan trainen.

Als je niet wil meedoen aan groepslessen en liever de fitnessapparaten gebruikt maar wel begeleiding wil, dan kun je personal training aanvragen. Personal training is niet bij het lidmaatschap inbegrepen en is een aparte service van HealthCity. Als je interesse hebt in personal training, dan kun je een gratis intake inplannen als je lid bent en een abonnement hebt. Bij de intake wordt gekeken naar wat je doelen zijn en hoe je deze wil bereiken. Vervolgens ga je met een geschikte trainer aan de slag. De prijs van personal training is afhankelijk van het filiaal, wat je als doel wil bereiken en hoe lang je de personal training nodig zal hebben.

HealthCity abonnementen en vestigingen

Als je interesse hebt in een abonnement van HealthCity maar nog niet zeker bent of je een abonnement wil afsluiten, dan kun je een proefdagje draaien met de gratis dagpas van HealthCity. Met de dagpas heb je 1 dag vrijblijvend toegang tot HealthCity, inclusief gebruik van de apparaten en deelname aan de groepslessen. Ook mag je gebruikmaken van de wellness faciliteiten en kidsclub. Op deze manier kun je de faciliteiten testen en zien hoe de sfeer is op bij de HealthCity vestiging bij jou in de buurt.

HealthCity heeft vestingen in Amstelveen, Amstelveen Zuid, Badhoevedorp, Den Haag, Hoofddorp, Kralingen, Oisterwijk, Vught en Waalwijk. Ieder filiaal biedt ongeveer dezelfde faciliteiten maar ze kunnen verschillen door de grootte van het filiaal (bijv. meer fitnessapparaten in grotere vestigingen) en de lessen die worden aangeboden. Verder zijn de filialen vrijwel hetzelfde. De prijs van een abonnement verschilt per filiaal. Voor de HealthCity Zuid filialen (Vugth, Oisterwijk en Waalwijk) geldt wel een vaste prijs van 69.50 euro per 4 weken voor maandelijks opzegbaar, 55.75 euro per 4 weken voor een jaarabonnement en 50 euro per 4 weken voor een tweejarig abonnement. Nadat de termijn voorbij is, kun je je abonnement maandelijks opzeggen.

HealthCity abonnement opzeggen

Als je je HealthCity abonnement wil opzeggen, dan kan dat op verschillende manieren. Een HealthCity abonnement kan worden opgezegd met het opzegformulier dat te verkrijgen is bij HealtyCity of met een eigen opzegbrief. Als je je online hebt aangemeld dat kun je je via de website ook weer afmelden. Online aanmelders kunnen zich ook per email uitschrijven.

Als je opzegging is aangekomen bij HealthCity geldt er een opzegtermijn van 28 dagen. Tijdens deze 28 dagen mag je nog gebruik maken van de faciliteiten van HealthCity. Na de 28 dagen is je pas niet meer geldig en ben je geen lid meer.

HealthCity klantenservice

Als je meer informatie wil over HealthCity of een klacht hebt, dan kun je ze bereiken via de klantenservice. Iedere HealthCity vestiging heeft een eigen telefoonnummer en emailadres waarop ze bereikt kunnen worden tijdens de openingstijden. HealthyCity heeft ook een algemeen emailadres voor leden.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van HealthCity

👉 Hoe werkt HealthCity opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je HealthCity abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost HealthCity opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van HealthCity opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn HealthCity opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je HealthCity opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je HealthCity opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 583

HealthCity reviews

Zeg je HealthCity via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met HealthCity. Hieronder tref je de HealthCity reviews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 596