Huurcoach.nl opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Huurcoach.nl opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurcoach.nl als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Huurcoach.nl voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Huurcoach.nl opzegbrief

LBBH B.V.
t.a.v. Helpdesk
Kerkenbos 1057c
6546BB Nijmegen (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Huurcoach.nl'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Huurcoach.nl opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Huurcoach.nl abonnement opzeggen

Direct het Huurcoach.nl abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Huurcoach.nl. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Huurcoach.nl met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Huurcoach.nl en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Huurcoach.nl. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Huurcoach.nl

👉 Hoe werkt Huurcoach.nl opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Huurcoach.nl abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Huurcoach.nl opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Huurcoach.nl opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Huurcoach.nl opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Huurcoach.nl opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Huurcoach.nl opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Huurcoach.nl reviews

Zeg je Huurcoach.nl via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Huurcoach.nl. Hieronder tref je de Huurcoach.nl reviews.

Dhr. J uit Amersfoort:
Woning gevonden
20 april 2022
Mvr. M uit Laren:
Heb al opgezegd in augustus 2021, Dus er wordt nog steeds sindsdien iedere maand ONTERECHT €19,95 van mijn bankrekening afgeschreven
16 februari 2022
Mvr. K uit Venlo:
Heb een huis gevonden
25 oktober 2021
Mvr. S uit Hensbroek:
Hierbij wil ik graag mijn lidmaatschap opzeggen
30 augustus 2021
Dhr. B uit Tiel:
IK heb een nieuwe woning gevonden. bij deze bedankt voor u dienste. mvg,Bert
25 mei 2021
Mvr. J uit Roelofarendsveen:
Ben vehuisd
27 maart 2021
Dhr. R uit Amsterdam:
Ik heb huis
2 oktober 2020
Mvr. W uit Heerenveen:
Ik zoek niet langer een woning.
18 september 2020
Mvr. F uit Groningen:
Hallo ik heb een huis gevonden dus hoef geen gebruik meer te maken van jullie service. Hartelijk dank voor jullie service. Mvg Fokje Pama
2 juli 2020