HuurExpert opzeggen

Wil je het lidmaatschap van HuurExpert opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar HuurExpert als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar HuurExpert voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

HuurExpert opzegbrief

HuurExpert B.V.
t.a.v. Klantenservice
Konnetlaantje 4
1435HW Rijsenhout (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'HuurExpert'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt HuurExpert opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


HuurExpert abonnement opzeggen

Voor het opzeggen van allerlei soorten abonnementen en lidmaatschappen kun je terecht bij Opzeggen24.nl. Opzeggen24 is opgericht omdat bedrijven het opzeggen van betaalde diensten nogal eens lastig kunnen maken omdat ze natuurlijk liever geen klanten verliezen. Het kan zo zijn dat bedrijven om deze reden de optie om je uit te schrijven of je abonnement op te zeggen verstoppen op de website, of alleen telefonisch mogelijk maken op kantoortijden. Al deze problemen met het opzeggen van betaalde diensten worden opgelost doordat Opzeggen24 een service aanbiedt waarmee je jouw abonnementen simpel op kan zeggen. Opzeggen24 biedt opzegbrieven aan waarin je alleen je persoonlijke gegevens hoeft in te vullen. Deze brieven worden vervolgens aangevuld met jouw informatie en dan heb je een professioneel opgestelde brief klaarstaan. Opzeggen24 regelt de brief en jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je de juiste persoonsgegevens opgeeft. Het verzenden van een brief kan geregeld worden via Opzeggen24 of je kan hem zelf versturen.

Een HuurExpert lidmaatschap

HuurExpert is een website waarop het totale aanbod van huurhuizen in Nederland staat. Het is een zoekmachine voor huurhuizen. Als je een huurhuis ziet wat je interesseert, kan je doorklikken naar de originele website waar de woning op staat en daarop in contact komen met de verhuurder of makelaar. Om de service van HuurExpert te gebruiken moet je je inschrijven op de website en dat kost geld. Lidmaatschappen van HuurExpert zijn vanaf 15 euro per maand aan te schaffen. Je kan ook duurdere lidmaatschappen kiezen waarbij je meer opties krijgt.

De HuurExpert klantenservice

Een lidmaatschap afsluiten bij HuurExpert betekent dat je iedere maand een bepaald bedrag betaald, afhankelijk van welk abonnement je hebt gekozen. Uit klanten reviews blijkt dat het door HuurExpert niet duidelijk wordt gemaakt dat het afsluiten van een HuurExpert lidmaatschap een doorlopend lidmaatschap is en niet eenmalig is. Als je een keer betaald en je zet je abonnement niet stop, dan schrijft HuurExpert iedere maand geld van je rekening af. Het is dus van belang je abonnement vroegtijdig stop te zetten wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan.

De voordelen van HuurExpert opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen, lidmaatschappen en diensten op te zeggen. Verschillende lidmaatschappen kunnen worden opgezegd op de website van Opzeggen24: van sportschoollidmaatschap tot tijdschriftenabonnement. Abonnementen die het vaakste worden opgezegd via de website zijn BasicFit, Videoland, Weightwatchers, Lotto en Hellofresh. Zoals je kan lezen kunnen de meest diverse abonnementen en lidmaatschappen worden opgezegd. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een lidmaatschap maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle lidmaatschappen en abonnementen even gemakkelijk en de procedure is voor het opzeggen van alle diensten hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen per jaar gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De gebruikers zijn enthousiast over de dienst en het gemak. Je kan direct je gegevens invullen en de brief staat daarna meteen klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Opzeggen24!

Gratis of betaald HuurExpert opzeggen

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kan de brief kosteloos downloaden nadat je hem hebt ingevuld met je persoonlijke gegevens en daarna uitprinten en zelf opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen als je de bezorging door Opzeggen24 laat regelen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95.

Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Direct verzenden is de optie die Opzeggen24 zelf als beste optie benoemt. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. Je kan er zelf voor kiezen welke verzendoptie het beste bij jouw situatie past. Wil je dat je abonnement zo snel mogelijk wordt opgezegd? Dan kan je voor volgende-dag-levering kiezen. Heeft het opzeggen van het abonnement niet zo veel haast, maar wil je graag dat de brief binnen 30 dagen aankomt? Dan is standaard verzenden iets voor jouw, dan komt je brief binnen uiterlijk 7 werkdagen aan.

Zeg je HuurExpert lidmaatschap op via Opzeggen24

Heb je met succes een huurhuis gevonden of vindt je niks op HuurExpert? Dan is het mogelijk om je lidmaatschap op te zeggen. Opzeggen24 heeft een standaardbrief ontworpen die gebruikt kan worden om je lidmaatschap bij HuurExpert op te zeggen. Hiervoor hoef jij maar een paar gegevens in te vullen:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
  • En als je de verzending uitbesteed aan Opzeggen24:
    • je verzendmethode (je hebt de keuze uit drie opties: Standaard, Direct en Aangetekend)
    • je betaalmethode

In de brief staat dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. In de brief wordt om schriftelijke bevestiging gevraagd van HuurExpert zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je lidmaatschap wordt stopgezegd. Als je alle persoonsgegevens hebt ingevuld verschijnt op de site de brief al met jouw gegevens erin dus je kan meteen controleren of deze klopt. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode en betalen. Opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van HuurExpert

👉 Hoe werkt HuurExpert opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je HuurExpert abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost HuurExpert opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van HuurExpert opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn HuurExpert opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je HuurExpert opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je HuurExpert opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

HuurExpert reviews

Zeg je HuurExpert via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met HuurExpert. Hieronder tref je de HuurExpert reviews.

Mvr. T uit Leeuwarden:
huis gevonden
20 juni 2022
Dhr. P uit Rotterdam:
omdat ik blijf wonen waar ik ben
27 januari 2022
Dhr. C uit Vught:
Ik heb inschrijven alleen voor een maand meer niet en ik wil niet meer. Dat bevalt mij niet.
11 juni 2021
Mvr. Z uit Zwijndrecht:
Nooit contact gehad met jullie. Dus fake en gehact
2 juni 2021
Dhr. M uit Zoetermeer:
Hierbij wil ik doorgeven dat mijn zoon Micael is overleden op 30-03-2021, graag wil ik zijn account/abonnement bij jullie opzeggen vanaf deze datum. Helaas konden we dit niet eerder doorgeven aangezien wij nu pas toegang hebben tot zijn bankrekening waarop wij alle incasso's kunnen zien en kunnen berichten. Gelieve een bevestiging van de opzegging te mailen naar manuelferreira1466@gmail.com
29 mei 2021
Mvr. K uit Rijswijk:
helpt niet met een huis zoeken
28 mei 2021
Dhr. R uit Amsterdam:
Ik gebruik huurexpert niet meer.
25 mei 2021
Mvr. S uit Nieuwegein:
Geen woning nodig.
23 mei 2021
Dhr. V uit Wateringen:
ik heb woning gevonden, dus heb hier niet meer nodig. alvast bedankt voor uw medewerking. met vriendelijke groet, Vinaj khoenkhoen
3 mei 2021
Dhr. A uit Dinteloord:
Niet meer nodig.
30 april 2021