Huursector.nl opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Huursector.nl opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huursector.nl als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Huursector.nl voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Huursector.nl opzegbrief

Access Management International Ltd
t.a.v. Huursector.nl
Boulevard Saint-Michel 47
1040 Brussel (Belgie)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Huursector.nl'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Huursector.nl opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Huursector.nl abonnement opzeggen

Eind februari 2019 lanceerde het Maleisische PC Internet Ltd de website Huursector.nl. Huursector.nl profileert zichzelf als een huurwoning zoekmachine, met het grootste aanbod van Nederland. Elke dag verschijnen er nieuwe huurwoningen op Huursector.nl. Heb je een zoekprofiel aangemaakt? Dan ontvang je bij elke geplaatste woning een e-mail. Huursector.nl neemt verschillende maatregelen om het aanbod op de site actueel te houden. Op deze manier zou je alleen beschikbare woningen te zien moeten krijgen.

Heb je een huurwoning gevonden? Dan wil je vast direct het Huursector.nl abonnement opzeggen en je bij Huursector.nl uitschrijven? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Huursector.nl. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Huursector.nl met de einddatum van je abonnement. Goed om te weten, is dat Huursector.nl een opzegtermijn van 30 dagen hanteert.

De Huursector.nl prijzen

Kies je voor een Premium Account op Huursector.nl, dan sluit je via een online machtiging een doorlopend abonnement. Hiervoor betaal je maandelijks een bedrag van €19,95. De eerste betaling verloopt via iDeal, vervolg betalingen vinden plaats via SEPA (incasso). Met een Premium Account kun je reageren op de aangeboden huurwoningen.

Huursector.nl contact

Je kunt via de e-mail of Facebook contact opnemen met de klantenservice. Hier ontvang je volgens Huursector.nl binnen een werkdag antwoord op. Huursector.nl werkt volledig digitaal. Een Huursector.nl telefoonnummer zul je dus niet online aantreffen. Wel beschikt men over een postadres (België).

Huursector overdracht

Medio november is het Bulgaarse bedrijf Access Management International Ltd exploitant geworden van de website Huursector.nl. Dit bedrijf zou zijn gevestigd in Sofia en neemt het eigendom over van het in Labuan gevestigde PC Internet Ltd.

Wie zit er achter Huursector.nl?

Als je de eigenaar van een Nederlands bedrijf zoekt, dan kun je hiervoor de Kamer van Koophandel raadplegen. In Labuan (het Maleisisch eiland waar Huursector.nl voorheen gevestigd was), werkt dit net even anders. De informatie is (standaard) niet openbaar. Nu Huursector in handen is van het Bulgaarse Access Management International Ltd, is het een stuk eenvoudiger.

disclaimer: voor het vaststellen van de volgende informatie zijn meerdere bronnen geraadpleegd. voor informatie die desondanks onvolledig of onjuist is opgenomen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. mocht je onjuistheden vaststellen dan verzoeken we je deze te melden.

bronnen overzicht

De Opzeggen24 verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Huursector.nl en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Huursector.nl. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Huursector.nl

👉 Hoe werkt Huursector.nl opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Huursector.nl abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Huursector.nl opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Huursector.nl opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Huursector.nl opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Huursector.nl opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Huursector.nl opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Huursector.nl reviews

Zeg je Huursector.nl via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Huursector.nl. Hieronder tref je de Huursector.nl reviews.

Mvr. I uit Huissen:
Heb het niet meer nodig
22 juli 2020
Dhr. P uit Hoofddorp:
Heb inmiddels een woning klant nr 45948969
16 juli 2020
Dhr. J uit Winkel:
we verlengen onze contract .
14 juli 2020
Dhr. B uit 's-Gravenhage:
heb een huis
8 juli 2020
Mvr. D uit 's-Gravenhage:
Ja heb niet meer nodig
6 juli 2020
Mvr. M uit Veenendaal:
Geen interesse meer ! en ik heb na de eerste aanmaning wel betaald op 9junie en vind het niet correct dat ik weer een aanmaning heb gehad ! mijn factuurnr is 13shumm2011709925.
30 juni 2020
Dhr. E uit Naaldwijk:
Reden van opzegging is simpel. ik ben al een lange tijd ingeschreven en ik krijg maar niets van een woning. ik vind het geld kloperij.
30 juni 2020
Mvr. I uit Huissen:
Niet meer opzoek
26 juni 2020
Mvr. T uit Julianadorp:
dubbel account, reeds voorzien
9 juni 2020
Mvr. K uit Arnemuiden:
Ik ben niet langer op zoek naar een woning.
27 mei 2020