Huurstunt opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Huurstunt opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurstunt als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Huurstunt voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Huurstunt opzegbrief

Adivare B.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 9513
9703LM Groningen (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Huurstunt'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Huurstunt opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Huurstunt abonnement opzeggen

Direct het Huurstunt abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Huurstunt. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Huurstunt met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Huurstunt en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Huurstunt. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Huurstunt

👉 Hoe werkt Huurstunt opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Huurstunt abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Huurstunt opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Huurstunt opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Huurstunt opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Huurstunt opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Huurstunt opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Huurstunt reviews

Zeg je Huurstunt via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Huurstunt. Hieronder tref je de Huurstunt reviews.

Dhr. H uit Zwolle:
Ik heb een woning gevonden en wil het abonnement zo spoedig mogelijk stoppen. Mvg Herman Sieljes Schuurmanstraat 71 8011KE Zwolle
11 juli 2022
Mvr. S uit Heerlen:
Nix gevonden
4 mei 2022
Dhr. M uit Wageningen:
Ik heb nou huis gekrijgen van WoningNet...
24 januari 2022
Mvr. H uit Zoetermeer:
Ik heb al opgezegd in aug j.l. ik heb gebeld en ben nooit een lidmaatschap aangegaan alleen ingeschreven
5 oktober 2021
Mvr. S uit Leiden:
Huis gevonden .
22 december 2020
Mvr. M uit Vlissingen:
heb een woning gevonden
25 november 2020