Huurzone klacht of Huurzone opzeggen?

Wil je het lidmaatschap van Huurzone opzeggen of heb je een Huurzone klacht? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Huurzone als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je verzendmethode

Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Huurzone opzegbrief

Huurzone
t.a.v. Klantenservice
Postbus 5548
4801DZ Breda (Nederland)

Plaats, 30 januari 2023

Betreft: opzeggen 'Huurzone'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Huurzone opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Huurzone klacht? Opzeggen24 helpt!

Wat is Huurzone?

Huurzone is een online platform met daarop een overzicht van alle advertenties van huurwoningen in Nederland bij elkaar. Het platform is in feite opgebouwd als ouderwets vraag-en-aanbod prikbord uit de supermarkt. Het idee voor het ontwikkelen voor Huurzone ontstond toen het de afgelopen jaren steeds complexer werd om een huurwoning te vinden. Vanwege het grote aantal makelaars, particuliere verhuurders en huurwebsites wordt het voor woningzoekenden steeds lastiger om op een efficiënter manier op zoek te gaan naar een huurwoning. Vooral starters die voor het eerst een woning zoeken, hebben hier vaak veel moeite mee, omdat er zo veel plekken zijn waar zo veel verschillende informatie te vinden is. Op Huurzone komen verhuurders en huurders samen, zodat vraag en aanbod op één plek te vinden zijn en huurders op een efficiënte manier op zoek kunnen gaan naar een huurwoning. Huurzone is hierbij zelf geen makelaar, aanbieder, bemiddelaar of verhuurder, maar een neutraal platform.

Een woning zoeken op Huurzone

Vooral wanneer het de eerste keer is dat je op zoek bent naar een huurwoning, kan het aanbod erg overweldigend zijn. Om niet overweldigd te raken door het grote aanbod en alleen woningen te zien te krijgen die voor jou relevant zijn, is het belangrijk om efficiënt te werk te gaan met zoeken. Huurzone biedt woningzoekenden verschillende tools die het zoeken naar een woning een stuk makkelijker maken. Zo is het mogelijk om een zoekopdracht uit te voeren naar woningen in een bepaalde stad en hierbij te filteren op huurprijs, oppervlakte, aantal kamers, type woning en opleveringsstaat. Op deze manier kun je als woningzoekende het aantal woningen dat je te zien krijgt al flink beperken en zie je alleen de voor jou relevante woningen. Ook wanneer je bij een eerste zoekopdracht niet direct de perfecte woning vindt, heeft Huurzone een handige tool voor je. Het is namelijk mogelijk om met een gratis account een zoekopdracht aan te maken met je persoonlijke zoekfilters. Wanneer er een woning online komt die voldoet aan jouw eisen, ontvang je direct een e-mail van Huurzone en loop je dus geen voor jou interessante woningen mis! Het aanmaken van dit gratis account is niet ingewikkeld, je hoeft hiervoor slechts een aantal gegevens in te vullen op de registratiepagina. Naast het inschrijven voor de woning alerts per mail, kun je met het gratis account ook door het gehele woningaanbod zoeken en contactgegevens van adverteerders inzien. Wanneer je graag gebruik maakt van meer hulpmiddelen tijdens het zoeken naar een nieuwe woning, kun je een premium account aanmaken. Een premium account kost €19,95 per maand en hiermee kun je gebruikmaken van alle functionaliteiten die het Huurzone platform biedt. Met een premium account is het onder andere mogelijk om je persoonlijke zoekprofiel uitgebreider te maken, om direct op woningen te reageren via Huurzone en om meer informatie en foto’s van de woning te bekijken. Zeker wanneer je snel een nieuwe woning nodig hebt, kan het premium account dus ontzettend nuttig zijn. Je kunt zelf bepalen voor hoe lang je wilt beschikken over het premium account, dit kan zijn: 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Na de gekozen periode wordt het account steeds automatisch met 1 maand verlengd, tenzij je je account tussentijds hebt stopgezet. Het opzeggen van het premium account is niet moeilijk en Huurzone.nl hanteert geen lange opzegtermijnen. Wanneer je verlenging van je abonnement wilt voorkomen, hoef je je alleen af te melden voor het einde van de huidige periode. Wanneer je bijvoorbeeld op 1 oktober een premium account hebt genomen voor 1 maand, dan heb je tot en met 30 oktober de tijd om het account stop te zetten. Het stopzetten kan eenvoudig online via de pagina ‘mijn account’, maar het is ook mogelijk om dit via een aangetekende brief te doen. Wanneer je een woning gevonden hebt, zit je bij Huurzone dus niet nog maandenlang vast aan een account dat je niet meer nodig hebt!

Reageren op een woning via Huurzone

Wanneer je een woning hebt gevonden die helemaal voldoet aan jouw eisen, wil je hier natuurlijk graag op reageren. Reageren op woningen via Huurzone is erg simpel: wanneer je ingelogd bent, kun je via de oranje knop met ‘reageren’ die bij iedere woning te vinden is een reactie achterlaten. Als je een premium account hebt, wordt deze reactie zelfs direct verstuurd naar de verhuurder van de woning. Als je een gratis account hebt, zit er een kleine wachttijd tussen het moment dat jij jouw reactie hebt verstuurd en het moment dat deze verstuurd wordt naar de verhuurder. Als de verhuurder ook geïnteresseerd is in jou als huurder, kan deze contact met jou opnemen via de contactgegevens die je hebt vermeld in je account. In je profiel kun je onder ‘verzonden reacties’ zien op welke woningen je al hebt gereageerd, zodat je niet per ongeluk twee keer op dezelfde woning reageert.

Extra van Huurzone.nl

Naast het zoeken naar en reageren op woningen, biedt Huurzone nog wat extra service, namelijk in de vorm van een uitgebreide klantenservice en eigen blog. Op de klantenservice pagina van Huurzone zijn een groot aantal veelgestelde vragen te vinden op het gebied van het gebruik van Huurzone en alles wat hierbij komt kijken. Wanneer het antwoord op jouw vraag hier niet te vinden is, kun je ook in contact komen met de klantenservice via mail, chat en Whatsapp. Er is dus altijd wel een manier waarop Huurzone je kan helpen met het beantwoorden van vragen omtrent het gebruik van het platform! Huurzone heeft naast een uitgebreid aanbod aan huurwoningen, ook een eigen blog. Hier verschijnen regelmatig artikelen met actuele en handige informatie over alles wat iets te maken heeft met (huur)woningen. De actuele informatie die je hier leest kan zomaar een nuttige aanvulling zijn in jouw zoektocht naar de perfecte woning!

Huurzone klacht

Ben je ontevreden over Huurzone? Dan kun je dit aangeven bij je opzegging via Opzeggen24. We plaatsen alle klachten op onze website en sturen deze door aan Huurzone. Zo weet je zeker dat je Huurzone klacht snel wordt opgelost!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Huurzone

👉 Hoe werkt Huurzone opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Huurzone abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Huurzone opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Huurzone opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Huurzone opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Huurzone opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Huurzone opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Huurzone reviews en Huurzone beoordelingen

Zeg je Huurzone via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Huurzone. Hieronder tref je de Huurzone reviews.

Dhr. M:
heb het account pas net aangemaakt en dus nog niets van het aanbod kunnen zien
20 januari 2023
Dhr. E:
Ken het net
22 januari 2023
Dhr. B:
Goed
22 januari 2023
Dhr. M:
niet leuk
23 januari 2023
Dhr. M:
Denerwuj wyskakuj ce non stop informacje aby wykupi wy szy plan
23 januari 2023
Dhr. S:
Goed
23 januari 2023
Dhr. S:
Ik heb het echt 1 minuut nu ik kan er nog nier veel over zeggen
23 januari 2023
Dhr. L:
Ik heb helaas geen toegang gekregen tot mijn premium account. Dit is wel afgeschreven. Na meerdere berichten naar de klantenservice verspreid over meerdere weken krijg ik geen gehoor. Ik beveel dit dus zeker niet aan.
23 januari 2023
Dhr. M:
Ok
29 januari 2023
Dhr. M:
Top
29 januari 2023