KPN Digitenne opzeggen

Wil je het lidmaatschap van KPN Digitenne opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KPN Digitenne als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar KPN Digitenne voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

KPN Digitenne opzegbrief

KPN B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 235
2400AE Alpen aan den Rijn (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'KPN Digitenne'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


KPN Digitenne abonnement opzeggen

Een Digitenne abonnement is een abonnement waarmee je overal in Nederland draadloos televisie kan kijken. Je kan televisie kijken zonder daarvoor een kabel nodig te hebben. Je ontvangt het beeld en geluid via een draadloos DVB-T2 signaal. Als je een Digitenne abonnement hebt van KPN dan krijg jij via een KPN zendmast het DVB-T2 signaal binnen. Dit signaal verspreidt Nederlandse televisiezenders en ook radiozenders. De zenders van de publieke omroepen (Nederland 1, 2 en 3) zijn gratis voor iedereen die een DVB-T2 ontvanger heeft. De commerciële zenders zijn gecodeerd. Om hiertoe toegang te krijgen heb je tv-ontvanger van je provider (in dit geval KPN) nodig. Deze ontvang je bij je KPN Digitenne installatiepakket.

Het KPN Digitenne pakket biedt het kijken van televisieprogramma’s in HD beeld door heel Nederland. Je hebt alleen een televisie nodig om dit abonnement af te sluiten en het is snel en simpel zelf af te sluiten. Op de website van KPN kun je door het invullen van je postcode bekijken of je Digitenne kan ontvangen. Omdat KPN Digitenne niet via de kabel werkt maar via een satellietverbinding gaat, is de kwaliteit van het abonnement afhankelijk van waar je het signaal wil ontvangen ten opzichte van de satelliet. Check dus altijd je postcode op de website!

Het KPN Digitenne abonnement kost momenteel 17 euro per maand en daarvoor krijg je de 30 populairste tv-zenders van Nederland. Als je favoriete zender er niet bij zit kun je aparte Digitenne abonnementen afsluiten voor betaalde zenders zoals FOX sports. Omdat je voor het ontvangen vanKPN Digitenne alleen een televisie nodig hebt, kun je met werkende televisie over zenders ontvangen. Sta je bijvoorbeeld met je caravan op een camping en wil je televisie kijken? Als je televisie is aangesloten op stroom en je de Digitenne tv-ontvanger van KPN aansluit dan kan je zenders ontvangen. De draadloze televisie kan je makkelijk verplaatsen dus als het goed weer is kan je ook buiten televisie kijken!

Als je op zee woont of een zomer op vakantie gaat met een boot kan je met KPN Digitenne nog steeds televisie kijken. Wederom geldt dat wanneer je een televisie hebt die is aangesloten op stroom je hiermee zenders kan ontvangen vanaf zee als je de KPN Digitenne ontvanger hebt aangesloten. De KPN satelliet die het DVB-T2 signaal zendt, zendt ook signalen naar open water!

De KPN Digitenne klantenservice

KPN Digitenne heeft geen eigen klantenservice. Op de website van KPN Digitenne wordt je doorverwezen naar de algemene KPN klantenservice als je vragen of problemen hebt. Voor het opzeggen van je KPN Digitenne abonnement wordt je ook naar de algemene KPN klantenservice verwezen. Op de algemene KPN service site is moeilijk te vinden waar je je abonnement kan opzeggen voor Digitenne. Op de site staat een rij met alle services die KPN aanbied maar Digitenne staat er niet tussen dus het is lastig te vinden hoe je je Digitenne abonnement kan opzeggen. De klantenservice is wel 24 uur per dag en 7 dagen per week open om te chatten of bellen.

KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen, lidmaatschappen en diensten op te zeggen. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een lidmaatschap maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle lidmaatschappen en abonnementen even simpel en de procedure is voor het opzeggen van alle abonnementen hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen per jaar gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De gebruikers zijn enthousiast over de dienst en het gemak. Je kan meteen je gegevens invullen en de brief staat daarna klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Opzeggen24!

Gratis of betaald KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen 24

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kan de brief kosteloos downloaden nadat je hem hebt ingevuld met je persoonlijke gegevens en daarna uitprinten en zelf opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen als je de bezorging door Opzeggen24 laat regelen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95. Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. Je kan er zelf voor kiezen welke verzendoptie het beste bij jouw situatie past.

Zeg je KPN Digitenne abonnement op via Opzeggen24

Opzeggen24 heeft een standaardbrief ontworpen die gebruikt kan worden om je abonnement bij KPN Digitenne op te zeggen. Hiervoor hoef jij maar een paar gegevens in te vullen:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
En als je de verzending uitbesteed aan Opzeggen24:
  • je verzendmethode (je hebt de keuze uit drie opties: Standaard, Direct en Aangetekend)
  • je betaalmethode

In de brief staat dat je jouw abonnement op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. In de brief wordt om schriftelijke bevestiging gevraagd van KPN zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je abonnement wordt stopgezegd. Als je alle persoonsgegevens hebt ingevuld verschijnt op de site de brief al met jouw gegevens erin dus je kan meteen controleren of deze juist is. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode en betaaloptie. Opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van KPN Digitenne

👉 Hoe werkt KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je KPN Digitenne abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van KPN Digitenne opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn KPN Digitenne opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je KPN Digitenne opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je KPN Digitenne opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

KPN Digitenne reviews

Zeg je KPN Digitenne via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met KPN Digitenne. Hieronder tref je de KPN Digitenne reviews.

Dhr. N uit Koog aan de Zaan:
Maken er geen gebruik meer van op de camping
21 maart 2022
Dhr. J uit Nieuwegein:
Aanluiting 2e TV bij eigen provider.
17 december 2021
Mvr. W uit Alkmaar:
Geen interesse
28 november 2021
Dhr. I uit Wormer:
Wil niet betalen voor propaganda.
3 oktober 2021
Mvr. E uit Leiderdorp:
Slechte ervaring
22 augustus 2021
Dhr. H uit Rosmalen:
Ander systeem.
3 juni 2021
Dhr. J uit Oostzaan:
Verhuis Frankrijk.
2 juni 2021
Dhr. D uit Rotterdam:
geen nut meer
1 mei 2021
Dhr. H uit Neer:
Is overbodig nu we hebben nu tv van de camping
25 april 2021
Mvr. D uit Ridderkerk:
niet tevrede
29 maart 2021