KWF Kankerbestrijding opzeggen

Wil je het lidmaatschap van KWF Kankerbestrijding opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KWF Kankerbestrijding als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar KWF Kankerbestrijding voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

KWF Kankerbestrijding opzegbrief

Stichting KWF Kankerbestrijding
t.a.v. Opzeggingen
Postbus 75508
1070AM Amsterdam (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'KWF Kankerbestrijding'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


KWF Kankerbestrijding abonnement opzeggen

Direct het KWF Kankerbestrijding abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van KWF Kankerbestrijding. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van KWF Kankerbestrijding met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan KWF Kankerbestrijding en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar KWF Kankerbestrijding. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van KWF Kankerbestrijding

👉 Hoe werkt KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je KWF Kankerbestrijding abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn KWF Kankerbestrijding opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je KWF Kankerbestrijding opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je KWF Kankerbestrijding opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

KWF Kankerbestrijding reviews

Zeg je KWF Kankerbestrijding via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met KWF Kankerbestrijding. Hieronder tref je de KWF Kankerbestrijding reviews.

Dhr. E uit Spijkenisse:
nvt
28 april 2022
Dhr. P uit Dedemsvaart:
Niet meer meer eens
10 juni 2021
Dhr. N uit Dronten:
Ik ben vele jaren zeer nou betrokken geweest bij de sameloop voor hoop. 6 jaar voorzitter geweest en ook coördinator voor het KWF. Als het KWF op deze manier er de stekker uittrekt/omgaat met een activiteit als de samenloop waar iedereen, jong, oud, wel of geen conditie, een kleine of grote portemonnee, echt iedereen aan mee kan doen, waar ik en iedereen met heel veel passie aan mee doet en dan dit...... onbegrijpelijk. Dit is dus een statement. Heel erg jammer en een hele domme actie van het KWF.
6 juni 2021
Dhr. K uit Slenaken:
OMSTANDEN
12 april 2021
Dhr. B uit Rotterdam:
financiele krapte
2 februari 2021
Dhr. E uit Castricum:
Financieel
28 november 2020
Mvr. R uit Alkmaar:
Nu even een een overstap naar de ziekte van Duchenne
24 november 2020
Mvr. B uit Horst:
Wegens overlijden
16 oktober 2020
Mvr. R uit Baarn:
Heb geld nodig voor het leasen van een elektrische fiets voor mijn zieke man!!
28 september 2020
Mvr. M uit Amsterdam:
Kan het helaas niet meer betalen....
21 september 2020