KWF Kankerbestrijding opzeggen

Wil je het lidmaatschap van KWF Kankerbestrijding opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar KWF Kankerbestrijding als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je verzendmethode

Stap 3: kies je betaalmethode

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

KWF Kankerbestrijding opzegbrief

Stichting KWF Kankerbestrijding
t.a.v. Opzeggingen
Postbus 75508
1070AM Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 november 2019

Betreft: opzeggen 'KWF Kankerbestrijding'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt KWF Kankerbestrijding opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


KWF Kankerbestrijding abonnement opzeggen

Direct het KWF Kankerbestrijding abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van KWF Kankerbestrijding. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van KWF Kankerbestrijding met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan KWF Kankerbestrijding en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar KWF Kankerbestrijding. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

KWF Kankerbestrijding reviews

Zeg je KWF Kankerbestrijding via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met KWF Kankerbestrijding. Hieronder tref je de KWF Kankerbestrijding reviews.

Dhr. M uit Apeldoorn:
Helaas kan het geld niet meer missen Ivm scheiding
15 november 2019