Libelle opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Libelle opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Libelle als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Libelle voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Libelle opzegbrief

DPG Media Magazines B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 75
2400AB Alphen aan den Rijn (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Libelle'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Libelle opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Libelle abonnement opzeggen

Op de website Opzeggen24.nl helpen we je met het opzeggen van allerlei soorten abonnementen. Het opzeggen van abonnement wordt je vaak lastig gemaakt door bedrijven omdat zij geen klanten willen verliezen en daarom verstoppen zij de optie om je abonnement op te zetten op hun website of maken ze het je moeilijk doordat abonnementen alleen telefonisch opzegbaar zijn en de telefonische klantenservice alleen tijdens kantoortijden te bereiken is. Dit probleem verhelpen wij door via Opzeggen24 gegenereerde opzegbrieven aan te bieden waarin jij alleen je eigen gegevens hoeft in te vullen en die al klaar staat om verstuurd te worden. Deze brieven zijn professioneel opgesteld en in de brieven staat alle informatie die nodig is om een abonnement op te zeggen. Wij regelen de brief en zorgen dat de juiste persoonsgegevens en aanvraag van opzegging erin staan. Ook het verzenden van de brief kan ook worden geregeld via Opzeggen24 als je dat uit handen wil geven. Kortom: het enige waar jij verantwoordelijk voor bent is het opgeven van de juiste gegevens.

De voordelen van Libelle opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen op te zeggen. Verschillende abonnementen kunnen worden opgezegd op de website van Opzeggen24: van sportschoolabonnement tot tijdschriftenabonnement. Abonnementen die het vaakste worden opgezegd via de website zijn BasicFit, Videoland, Weightwatchers, Lotto, Hellofresh en HuurExpert. Zoals je kan lezen kunnen de meest diverse abonnementen worden opgezegd. Het maakt ook niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een abonnement maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle abonnementen even gemakkelijk en de procedure hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen per jaar gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De gebruikers zijn enthousiast over de dienst en het gemak. Er hoeft geen account te worden aangemaakt om de service te gebruiken. Je kan direct je gegevens invullen en de brief staat meteen klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Opzeggen24!

Gratis of betaald Libelle opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel vrijblijvend en kosteloos: het invullen van de brief kost niets. Je kan de brief gratis downloaden nadat je hem hebt ingevuld en daarna uitprinten en zelf opsturen. Als je geen tijd of middelen hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uit handen geven aan Opzeggen24. Zij zorgen ervoor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een abonnement wil opzeggen als je de bezorging door Opzeggen24 laat regelen. Aan het uit handen geven van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden variëren van 3.95 tot 11.95 en je kan kiezen welke verzendoptie het beste past. Wil je dat je abonnement zo snel mogelijk wordt opgezegd? Dan kan je voor next-day-delivery kiezen. Heeft het opzeggen van het abonnement niet zo veel haast, als het maar binnen een maand gebeurd? Dan is standaard verzenden iets voor jouw, dan komt je brief binnen uiterlijk 7 werkdagen aan.

Zeg het Libelle abonnement op

In dit artikel helpen we je met het opzeggen van het tijdschriftenabonnement Libelle. Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift van Sanoma. Het is een populair tijdschrift maar natuurlijk is het mogelijk dat je liever een keer een ander tijdschrift leest of je abonnement voor een andere reden wil opzeggen. Lees verder voor alle stappen die je nodig hebt om je Libelle-abonnement succesvol op te zeggen via Opzeggen24. Je abonnement op het tijdschrift Libelle kan worden opgezegd op Opzeggen24 via deze pagina. Opzeggen24 heeft een standaardbrief ontworpen die gebruikt kan worden om je abonnement van de Libelle op te zeggen. Hiervoor hoef jij maar een paar gegevens op te geven:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
  • je verzendmethode (je hebt de keuze uit drie opties: Standaard, Direct en Aangetekend)
  • je betaalmethode (als je ervoor kiest om de brief te laten verzenden via Opzeggen24)

In de brief staat dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. Ook wordt in de brief om schriftelijke bevestiging gevraagd zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je abonnement is opgezegd.

Als je alles hebt ingevuld verschijnt op de site de brief al met jouw gegevens erin dus je kan controleren of deze klopt nadat jij je gegevens hebt ingevuld. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3,95 euro, directe verzending voor 4,95 euro of aangetekend verzenden voor 11,95. Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Direct verzenden is de optie die Opzeggen24 zelf als beste benoemt. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden.

Libelle klantenservice

Het opzeggen van een abonnement via Libelle zelf is lastig. Ze geven zelf aan bij veelgestelde vragen dat het opzeggen van een abonnement alleen telefonisch mogelijk is maar de telefonische klantenservice is niet de hele dag open en pas vanaf 9:00 bereikbaar. Veel mensen die een kantoorbaan hebben zijn op dat tijdstip al op werk aanwezig en hebben dan geen tijd om te bellen. De klantenservice is open tot 19:00 maar voor bijvoorbeeld drukke mensen is dit alsnog een lastig tijdstip. Zodra je thuiskomt moet er worden gekookt en de kinderen of huisdieren worden verzorgd. Het versturen van een brief of mail zou dan veel handiger zijn. Ze bieden op de website zelf ook geen andere optie om het abonnement op te zeggen behalve bellen. Een brief versturen van Opzeggen24 is dan natuurlijk een ideale oplossing!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Libelle

👉 Hoe werkt Libelle opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Libelle abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Libelle opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Libelle opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Libelle opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Libelle opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Libelle opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Libelle reviews

Zeg je Libelle via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Libelle. Hieronder tref je de Libelle reviews.

Mvr. C uit West-Terschelling:
Geschrokken van het bedrag wat ik moet betalen
8 mei 2022
Mvr. R uit Lemmer:
Heb geen tijd om te lezen,moet oppassen op kleinkinderen. En om dat we ook nog moeten betalen voor een opzegging van € 11,95 willen we nooit,nooit meer de Libelle lezen,dit zijn oplichters praktijken.
3 april 2022
Mvr. A uit Marsum:
Overbodig omdat ik de libelle ontvang van mijn dochter.
7 maart 2022
Mvr. B uit Vianen:
Lees de Libelle niet meer.
29 december 2021
Mvr. E uit Dinxperlo:
Overlijden
4 december 2021
Mvr. W uit :
Heb er nog heel veel liggen die niet gelezen zijn wegens gebrek aan tijd
7 oktober 2021
Mvr. D uit Heemskerk:
Word niet meer gelezen
26 september 2021
Mvr. G uit Doetinchem:
Te duur
22 juli 2021
Mvr. M uit Landgraaf:
Lees het gewoon niet.
7 juli 2021
Mvr. D uit Peize:
Te weinig tijd om het tijdschrift te lezen. Graag opzeggen per eerst volgende mogelijkheid!
5 juli 2021