Linda opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Linda opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Linda als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Linda voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Linda opzegbrief

DPG Media Magazines B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 75
2400AB Alphen aan den Rijn (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Linda'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Linda opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


LINDA. abonnement opzeggen

De LINDA. is een Nederlands vrouwentijdschrift dat sinds 2003 bestaat. Het tijdschrift is een samenwerking met Linda de Mol, vandaar de titel. De LINDA. is een herkenbaar tijdschrift: Linda de Mol staat elk nummer op de voorkant op zo’n manier dat het bij het huidige thema van het tijdschrift past. DeLINDA. is niet het enige tijdschrift binnen de LINDA. familie, tot de ‘Linda-familie’ behoren ook LINDA.meiden, LINDA.man, LINDA.loves en L’homo. LINDA.wonen en LINDA.mode waren oude specials maar die worden niet meer gemaakt. De LINDA. is een maandelijks tijdschrift en komt dus 12 keer per jaar uit. In iedere editie staan onder andere interviews met bekende Nederlanders, inspirerende verhalen over bekende en onbekende mensen, columns (van o.a. Aafke Romeijn, Janke Verhagen, Carol Rock en Mariska Woertman) en nieuws op het gebied van mode, beauty, eten, tv, muziek, boeken en film. LINDA. biedt verschillende abonnementen aan. Ze bieden een LINDA.jaar abonnement aan. Dit abonnement bestaat uit 12 keer de LINDA. en het vakantieboek. Bij dit abonnement krijg je ook het digitale tijdschrift om te lezen op je telefoon of tablet. Dit abonnement kost 65.00 euro. Het tweede abonnement is de LINDA.meer. Hierin krijg je 12 keer de LINDA. en het vakantieboek. Ook krijg je 1x de andere LINDA. tijdschriften: LINDA.loves en de LINDA.man. Bij dit abonnement krijg je ook het digitale tijdschrift. Dit abonnement kost 73.00 euro. Als je écht van de LINDA.. geniet en niks wil missen, kan je kiezen voor het derde abonnement: de LINDA.alles. Hierin krijg je 12 keer de LINDA. en het vakantieboek. Daarnaast krijg je 4 keer de LINDA.meiden, 2 keer de LINDA.loves, 1 keer L’HOMO en 1 keer LINDA.man. Voor al deze tijdschriften krijg je ook het online tijdschrift. Dit abonnement kost 94.00 euro. Er zijn dus drie abonnementen waaruit je kan kiezen als je een abonnement wil nemen op LINDA.. Voor ieder abonnement geldt dat de tijdschriften gratis worden opgestuurd en je ze eerder in huis hebt dan dat ze in de winkels verschijnen.

De LINDA. Klantenservice

Het opzeggen van een abonnement via LINDA.. is lastig. Op de LINDA. website wordt vermeldt dat het opzeggen van een abonnement op de LINDA. alleen telefonisch mogelijk is en dat de telefonische klantenservice open is vanaf 9:00. Veel mensen die een kantoorbaan hebben zijn op dat tijdstip al op werk aanwezig en hebben dan geen tijd om te bellen. De klantenservice is open tot 21:00 maar voor bijvoorbeeld drukke mensen is het alleen telefonisch opzeggen nog steeds een obstakel. Zodra je thuiskomt moet er worden gekookt en de kinderen of huisdieren worden verzorgd. Het versturen van een brief of mail zou dan veel handiger zijn. LINDA. biedt op de website zelf geen andere optie om het abonnement op te zeggen behalve het bellen naar de klantenservice. Een brief versturen via Opzeggen24 is dan een ideale oplossing!

De voordelen van LINDA. opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 is een populaire manier om diverse abonnementen, lidmaatschappen en diensten op te zeggen. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een abonnement maakt, op Opzeggen24 is het opzeggen van alle lidmaatschappen en abonnementen even simpel en de procedure is voor het opzeggen van alle abonnementen precies hetzelfde. Meer dan een half miljoen mensen per jaar gebruiken Opzeggen24 om abonnementen op te zeggen en dat terwijl het bedrijf pas sinds 2018 bestaat. De gebruikers zijn enthousiast over de dienst en het gemak ervan. Je kan meteen je gegevens invullen en de brief staat daarna klaar om gedownload te worden. In het krappe jaar dat Opzeggen24 bestaat zijn veel mensen fan geworden van de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie van Opzeggen24!

Gratis of betaald LINDA. opzeggen via Opzeggen 24

Opzeggen via Opzeggen24 kan geheel kosteloos en vrijblijvend. Je kan de brief kosteloos downloaden nadat je hem hebt ingevuld met je persoonlijke gegevens en daarna uitprinten en zelf opsturen. Als je geen tijd hebt om de brief zelf uit te printen en op te sturen, dan kan je dat ook uitbesteden aan Opzeggen24. Opzeggen24 zorgt er dan voor dat de brief ingevuld aankomt bij het desbetreffende bedrijf waarvoor jij een lidmaatschap wil opzeggen als je de bezorging door Opzeggen24 laat regelen. Aan het uitbesteden van het verzenden van de opzegbrief zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan en de prijzen voor het verzenden liggen tussen de 3.95 euro en 11.95 euro. Je kan kiezen uit standaard verzenden voor 3.95 euro, directe verzending voor 4.95 euro of aangetekend verzenden voor 11.95. Bij standaard verzending wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Met de optie aangetekend verzenden wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld. Ook ontvang je een track & trace code om je bestelling in de gaten te houden. Je kan er zelf voor kiezen welke verzendoptie het beste bij jouw situatie past.

Zeg je LINDA. abonnement op via Opzeggen24

Opzeggen24 heeft een standaardbrief professioneel laten ontwerpen die gebruikt kan worden om je abonnement bij LINDA. op te zeggen. Het enige wat jij hoeft te doen is een paar gegevens invullen:

  • je voor- en achternaam
  • je postcode en huisnummer
  • je email-adres
En als je de verzending uitbesteed aan Opzeggen24:
  • je verzendmethode (je hebt de keuze uit drie opties: Standaard, Direct en Aangetekend)
  • je betaalmethode

In de brief staat dat je jouw LINDA. abonnement op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum en jouw gegevens. In de brief wordt bovendien om een schriftelijke bevestiging gevraagd van LINDA. zodat je zeker weet dat jouw aanvraag is aangekomen en je abonnement wordt stopgezegd. Als je alle persoonsgegevens hebt ingevuld verschijnt op de website van Opzeggen24 de brief al met jouw gegevens erin dus je kan meteen controleren of deze juist is. Als je ervoor kiest de brief door Opzeggen24 te laten verzenden dan is je volgende stap het kiezen van de verzendmethode en betaaloptie. Opzeggen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Linda

👉 Hoe werkt Linda opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Linda abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Linda opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Linda opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Linda opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Linda opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Linda opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Linda reviews

Zeg je Linda via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Linda. Hieronder tref je de Linda reviews.

Mvr. H uit Hardenberg:
wij zijn verhuisd en mijn vrouw heeft nooit het adres gewijzigd en ontvangt dus ook geen Linda
6 april 2021
Mvr. M uit Hengelo:
Lees het niet
29 juli 2020
Mvr. J uit Zevenbergen:
Kom er niet aan toe
28 mei 2020
Mvr. E uit Amsterdam:
Valt voor mij niet meer te betalen.
17 maart 2020
Mvr. A uit Nuenen:
wil graag overstappen naar ander blad
17 maart 2020
Mvr. L uit Culemborg:
Ik had een half jr abonnement tot april .. en dat vind ik genoeg
9 maart 2020
Mvr. M uit Castricum:
Leuk blad, maar ik kom niet aan lezen toe
1 maart 2020
Dhr. C uit Heemstede:
Niet meer nodig
27 februari 2020
Mvr. B uit Sint-Michielsgestel:
Te weinig tijd
19 februari 2020
Dhr. J uit Zwolle:
overlijden echtgenote
7 februari 2020