De Lotto opzeggen

Wil je het lidmaatschap van De Lotto opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar De Lotto als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar De Lotto voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

De Lotto opzegbrief

Stichting de Nationale Sporttotalisator
t.a.v. Opzeggen
Postbus 3074
2280GB Rijswijk (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'De Lotto'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt De Lotto opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Lotto abonnement opzeggen

Veel mensen zal het bekend voorkomen: de gele balletjes met nummers erop waar er een aantal van worden getrokken. Deze balletjes zijn onderdeel van het loterijspel Lotto, wat bedacht is door de Duitser Lothar Lammers. Lotto is onderdeel van de Nederlandse Loterij, de naam achter zeven bekende Nederlandse kansspelen. Met de opbrengst van de spelen steunt Nederlandse Loterij verschillende goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Het idee van het spel is dat deelnemers zes getallen kiezen tussen de 1 en 45. Tijdens een trekking worden zes balletjes met bijbehorende nummers getrokken. Zijn er veel overeenkomsten met door de deelnemer gekozen nummers, dan heeft deze prijs.

Meespelen met de Lotto

Meespelen met de Lotto kan door het kopen van een of meerdere loten. Een lot kost twee euro en hier staan zes getallen op die zelf gekozen kunnen worden. Dit zijn dus de getallen waarmee de deelnemer meespeelt. Een lot kan online worden gekocht of er kan een fysiek lot worden aangeschaft in een winkel. Voor één euro extra per lot kan de XL-optie worden toegevoegd. Met deze optie speelt de deelnemer met dezelfde zes getallen mee met een extra trekking die plaatsvindt na de reguliere trekking.

De Lotto trekking is iedere zaterdag om 18:00. Deze vindt plaats op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij Organisatie in Rijswijk. Het is als deelnemer mogelijk om deze trekking bij te wonen, hiervoor moet wel contact worden opgenomen met de klantenservice. Tijdens de trekking worden in totaal zeven ballen getrokken. Het zevende getal is hierbij het zogenoemde ‘reservegetal’, als een deelnemer dit ook goed heeft wint hij een hogere prijs. Vanaf 21:00 op de avond van de trekking zijn de uitslagen bekend en kunnen deelnemers online checken of er een prijs is gevallen op hun lot. De uitslag van de trekkingen is op veel verschillende manieren te bekijken. Dit kan via teletekst, de Lotto website en de Lotto verkooppunten, maar tegenwoordig ook op verschillende social media kanalen van Lotto.

De Lotto prijzenpot

Bij de Lotto is het de bedoeling om als deelnemer zoveel mogelijk getallen op je lot te hebben die overeenkomen met de getrokken getallen. Al vanaf twee overeenkomende getallen heeft een deelnemer prijs, hij wint dan namelijk twee euro aan speeltegoed, waarmee dus nog eens een lot kan worden aangeschaft. Indien een deelnemer twee getallen en het reservegetal goed heeft, wint hij een prijs van 5 euro. Bij drie getallen goed wint de deelnemer €7,50 en bij drie getallen en het reservegetal €10 euro. Op deze manier loopt het te winnen bedrag per aantal overeenkomende getallen op. Zo wint een deelnemer met vier getallen goed al €1000. Wanneer een deelnemer alle zes de getallen goed heeft, wint hij de jackpot. Dit is een prijs van minimaal € 2.500.000 en stijgt bij het niet vallen van de jackpot met €200.000 per week. De XL-trekking heeft een vergelijkbare oploop in de hoogte van het prijzengeld en een vaste jackpot van1 miljoen.

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag. Op Super Zaterdag zijn er twee Lotto trekkingen en ook twee Lotto XL-trekkingen. Als voor beide trekkingen een lot wordt gekocht maken deelnemers dus twee keer kans op de jackpot. Op deze zaterdagen is er ook een speciale prijs, de Super Zaterdagprijs, te winnen. De Super Zaterdag prijs varieert per trekking en is bijvoorbeeld een groot geldbedrag of een verre reis. Deelnemers maken kans op de Super Zaterdag prijs met de persoonlijke code die zij krijgen als ze meespelen met beide trekkingen. Deelnemers met een winnende code dienen contact op te nemen met de klantenservice, die er vervolgens voor zorgt dat de deelnemer zijn prijs ontvangt.

Je Lotto abonnement opzeggen

Meespelen met de Lotto kan eenmalig, door in de week van de trekking één of meerdere loten te kopen. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen, waarmee je iedere trekking automatisch meespeelt met een zelfgekozen aantal loten. Het bedrag wordt hierbij maandelijks afgeschreven van de rekening van de deelnemer. Bij het aanschaffen van dit abonnement krijgt de deelnemer na drie maanden meespelen een Lotto-waardebon van tien euro of een Wehkamp cadeaukaart met een waarde van vijftien euro. Opzeggen van dit lotto abonnement kan eenvoudig en snel via Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van De Lotto

👉 Hoe werkt De Lotto opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je De Lotto abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost De Lotto opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van De Lotto opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn De Lotto opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je De Lotto opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je De Lotto opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

De Lotto reviews

Zeg je De Lotto via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met De Lotto. Hieronder tref je de De Lotto reviews.

Mvr. J uit Amstelveen:
Het wordt mij te duur. Krijg ik ook een bevestiging van mijn opzegging. Met ingang van vandaag trek ik mijn automatische incasso in. Met vriendelijke groet, Mevr.J.Jacobs
24 mei 2022
Dhr. P uit Den Hoorn:
Ik wens niet langer aan de Lotto mee te doen.
25 maart 2022
Mvr. M uit Wijchen:
Gebeld om uit te proberen Dec en jan zou vanzelf stoppen maar gaat gewoon door
1 maart 2021