Natuurmonumenten opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Natuurmonumenten opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Natuurmonumenten als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Natuurmonumenten voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Natuurmonumenten opzegbrief

De Vereniging Natuurmonumenten
t.a.v. Ledenservice
Postbus 9911
1243ZR ’s-Graveland (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Natuurmonumenten'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Natuurmonumenten opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Natuurmonumenten abonnement opzeggen

Direct het Natuurmonumenten abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Natuurmonumenten. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Natuurmonumenten met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Natuurmonumenten en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Natuurmonumenten. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Natuurmonumenten

👉 Hoe werkt Natuurmonumenten opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Natuurmonumenten abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Natuurmonumenten opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Natuurmonumenten opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Natuurmonumenten opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Natuurmonumenten opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Natuurmonumenten opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Natuurmonumenten reviews

Zeg je Natuurmonumenten via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Natuurmonumenten. Hieronder tref je de Natuurmonumenten reviews.

Dhr. W uit Uden:
Geen interesse meer. Klantnummer 9979098
1 januari 2022
Dhr. A uit Hardinxveld-Giessendam:
overlijden Partner
18 april 2021
Dhr. J uit Uitgeest:
overlijden van dhr. J.M. Reiff
29 januari 2021
Dhr. F uit Duiven:
geen interesse meer .
2 november 2020
Dhr. T uit Maarssen:
Omdat in basis, net zoals zo veel vergelijkbare organisaties, zulke organisaties niet eens nodig zouden moeten zijn. Alleen al het bestaan van zulke organisaties bevestigd mij dat het zuivere blijkbaar niet in de soort ligt opgesloten.
5 september 2020
Mvr. M uit Honselersdijk:
Een paar weken geleden, ben ik gebeld door een aardige meneer, om lid te worden. Vond het super leuk. Door de verschrikkelijke crisis zijn wij genoodzaakt om financiële keuzes te maken. Hij heeft mij verteld dat ik 14 dagen had om op te zeggen. Wij hebben en vele andere bedrijven hebben het zwaar en hopen op betere tijden voor de hele wereld Hartelijke groet Monique Zwinkels
2 april 2020
Mvr. H uit Dronten:
Ik heb het geld er niet meer voor.
26 maart 2020
Mvr. M uit Waddinxveen:
Opzegging i.v.m. verhuizing naar zorgcentrum
13 maart 2020
Dhr. J uit Vlaardingen:
Overlijden
4 maart 2020
Dhr. A uit Waalwijk:
Dhr is overleden op 21 febr 2020
23 februari 2020