Noordhollands Dagblad opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Noordhollands Dagblad opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Noordhollands Dagblad als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Noordhollands Dagblad voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Noordhollands Dagblad opzegbrief

Telegraaf Media Groep N.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 2603
1000CP Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Noordhollands Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Noordhollands Dagblad opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Noordhollands Dagblad abonnement opzeggen

Direct het Noordhollands Dagblad abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Noordhollands Dagblad. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Noordhollands Dagblad met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Noordhollands Dagblad en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Noordhollands Dagblad. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Noordhollands Dagblad

👉 Hoe werkt Noordhollands Dagblad opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Noordhollands Dagblad abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Noordhollands Dagblad opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Noordhollands Dagblad opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Noordhollands Dagblad opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Noordhollands Dagblad opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Noordhollands Dagblad opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Noordhollands Dagblad reviews

Zeg je Noordhollands Dagblad via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Noordhollands Dagblad. Hieronder tref je de Noordhollands Dagblad reviews.

Dhr. P uit Berkhout:
lees ook telegraaf , lees dus twee keer hetzelfde nieuws en voegt dus te weinig toe
7 juni 2021
Mvr. M uit Assendelft:
Heb dit op straat afsloten, maar is toen gezegd dat het gratis was. Is het dus niet want je moet wel administratie kosten betalen. Is toen niet aangeven
28 november 2020
Dhr. J uit Heemskerk:
Mijn vader kan niet meer lezen. (Parkinson)
17 oktober 2020
Dhr. J uit Zaandam:
Ondat ik de digitale Telegraaf reeds lees!
3 oktober 2020
Mvr. C uit Heemskerk:
we lezen hem niet
11 september 2020
Dhr. H uit Monnickendam:
Geen interesse meer
9 maart 2020
Dhr. P uit Hoorn:
Verhuisd naar Polen
7 maart 2020
Dhr. J uit Zaandam:
Vervelend om te lezen!
8 februari 2020