NRC Handelsblad opzeggen

Wil je het lidmaatschap van NRC Handelsblad opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar NRC Handelsblad als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar NRC Handelsblad voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

NRC Handelsblad opzegbrief

NRC Media B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 20554
1001NN Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'NRC Handelsblad'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


NRC Handelsblad abonnement opzeggen

Direct het NRC Handelsblad abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van NRC Handelsblad. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van NRC Handelsblad met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan NRC Handelsblad en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar NRC Handelsblad. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van NRC Handelsblad

👉 Hoe werkt NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je NRC Handelsblad abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn NRC Handelsblad opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je NRC Handelsblad opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je NRC Handelsblad opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

NRC Handelsblad reviews

Zeg je NRC Handelsblad via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met NRC Handelsblad. Hieronder tref je de NRC Handelsblad reviews.

Dhr. T uit Voorburg:
prive situatie gewijzigd. Mijn relatienummer : 2281368
16 juni 2022
Dhr. W uit Heiloo:
Vanaf de ingang van mijn abonnement gebeurt het regelmatig dat ik geen krant ontvang. Ook wordt de middageditie wel eens 's avonds na 19.00 uur bezorgd. Ik heb daarover verschillende malen telefonisch geklaagd en zelfs mijn abonnement opgezegd dat ik overigens later weer heb ingetrokken. Nu is mijn geduld werkelijk op! Ik wil geen krant meer ontvangen en verlang restitutie van het teveel betaalde abonnementsgeld. Excuses door een van uw medewerkers accepteer ik niet. Nee, nooit meer het NRC. Jammer.
16 september 2021
Dhr. C uit Nijmegen:
overlijden
6 juni 2021
Dhr. E uit Eindhoven:
Mijnheer de Vries is op 6 april j.l. overleden.
13 april 2021
Mvr. A uit Haarlem:
Langlopend geschil. Ik heb ze duidelijk in gebreke gesteld. Ik ben absoluut niet tevreden en absoluut niet naar behoren behandeld en het is niet netjes afgehandeld. noooooooit meer NRC!
8 maart 2021
Mvr. M uit Gendt:
Avondkrant niet meer geschikt op mijn leeftijd
4 december 2020
Mvr. H uit Raamsdonksveer:
teveel kranten1
25 november 2020
Dhr. P uit Geldrop:
Verhoging abb naar € 48,00 per maand (ipv € 19,00). Waarom geen reactie op brief en e-mail, reeds eerder verzonden
3 november 2020
Dhr. J uit Heemstede:
Abonnement wordt te duur voor mij
15 oktober 2020
Mvr. T uit Buren:
Ik ben overgestapt op een andere digitale krant
23 september 2020