NRC Handelsblad opzeggen

Wil je het lidmaatschap van NRC Handelsblad opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar NRC Handelsblad als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar NRC Handelsblad voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

NRC Handelsblad opzegbrief

NRC Media B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 20554
1001NN Amsterdam (Nederland)

Plaats, 25 oktober 2020

AANGETEKEND: opzeggen 'NRC Handelsblad'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


NRC Handelsblad abonnement opzeggen

Direct het NRC Handelsblad abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van NRC Handelsblad. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van NRC Handelsblad met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan NRC Handelsblad en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar NRC Handelsblad. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van NRC Handelsblad

👉 Hoe werkt NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je NRC Handelsblad abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van NRC Handelsblad opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn NRC Handelsblad opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je NRC Handelsblad opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je NRC Handelsblad opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

NRC Handelsblad reviews

Zeg je NRC Handelsblad via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met NRC Handelsblad. Hieronder tref je de NRC Handelsblad reviews.

Dhr. J uit Heemstede:
Abonnement wordt te duur voor mij
15 oktober 2020
Mvr. T uit Buren:
Ik ben overgestapt op een andere digitale krant
23 september 2020
Dhr. L uit Etten-Leur:
Ik lees geen krant meer
6 september 2020
Dhr. T uit Zuidlaarderveen:
Ik lijd aan een ernstig oogprobleem. Daardoor blijft de krant vaak ongelezen liggen. Dat is jammer. Tot nu toe bleef hebber steeds bij om de krant om deze reden op te zeggen. Maar nu de kosten van het abonnement naar € 30, - zijn gegaan, heb ik besloten mijn abonnement op te zeggen.
3 september 2020
Mvr. A uit Blokker:
Lees hem te weinig
20 mei 2020
Dhr. W uit Aarle-Rixtel:
geen tijd om te lezen
4 maart 2020
Dhr. A uit :
Teleurstellende bezorging van de zaterdageditie. Vanwege veelvuldige afwezigheid op zaterdag ben ik niet in staat op steeds telefonisch melding te maken van een niet bezorgde editie.
15 februari 2020
Dhr. J uit Zaandam:
Lees al jarenlang de Volkskrant! Die geeft me meer voldoening!
8 februari 2020
Dhr. P uit Naaldwijk:
Dhr. van der Marel is overleden
31 december 2019
Dhr. M uit Helmond:
krant wordt niet meer gelezen wegens ziekte
13 december 2019