Nuon opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Nuon opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Nuon als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Nuon voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Nuon opzegbrief

Nuon Energy N.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 40021
6803HA Arnhem (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Nuon'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Nuon opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Nuon abonnement opzeggen

Direct het Nuon abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Nuon. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Nuon met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Nuon en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Nuon. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Nuon

👉 Hoe werkt Nuon opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Nuon abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Nuon opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Nuon opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Nuon opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Nuon opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Nuon opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Nuon reviews

Zeg je Nuon via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Nuon. Hieronder tref je de Nuon reviews.

Mvr. C uit Amersfoort:
Mijn moeder is overleden
28 februari 2020
Mvr. N uit Ewijk:
Verhuizen samenwonen tot 1 maart daarna zal mijn huis leeg staan. Met opzegging van 1 maand van te voren bij deze de beëindiging. Gr N.c langhorst
28 januari 2020
Dhr. P uit Apeldoorn:
Beëindiging huurcontract
1 december 2019