ON THAT ASS opzeggen

Wil je het lidmaatschap van ON THAT ASS opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar ON THAT ASS als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar ON THAT ASS voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

ON THAT ASS opzegbrief

ON THAT ASS International B.V.
t.a.v. Klantenservice
Graafsebaan 135A
5248NL Rosmalen (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'ON THAT ASS'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt ON THAT ASS opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


On That Ass abonnement opzeggen

On That Ass is een Nederlands bedrijf dat abonnementen aanbiedt op herenboxershorts. Leden krijgen maandelijks een nieuwe boxershort opgestuurd. Het bedrijf is in 2015 opgericht door Jorn Besselink en Maurice van Hoek. De oprichters hadden destijds al een bedrijf dat abonnementen op make-up aanbood voor vrouwen, maar vroegen zich af of ze niet iets soortgelijks konden aanbieden voor mannen. Hieruit ontstond het idee voor een abonnement op boxershorts. On That Ass begon met een eerste oplage van 1500 boxers en een uitgebreide marketingcampagne met spots op tv en posters in bushokjes. Hierna groeide het aantal leden hard en inmiddels zijn er meer dan 100.000 abonnees die maandelijks een boxershort ontvangen. Ook is het bedrijf actief in Duitsland en bezig met het uitbreiden naar andere landen.

Mensen die interesse hebben in een abonnement op de boxers van On That Ass, kunnen zich via de website aanmelden. De eerste boxershort is altijd gratis, zodat klanten eerst kunnen zien en voelen waar ze een abonnement op nemen. Bij aanmelding dien je wel €0,01 te betalen ter verificatie van het rekeningnummer. Ben je tevreden over de boxer, dan hoef je niets te doen en ontvang je de volgende maand een nieuwe boxer en wordt het maandelijkse bedrag automatisch afgeschreven van de rekening. Indien je toch besluit het abonnement niet voort te zetten, kun je binnen de proefperiode het abonnement gratis stopzetten.

Een abonnement op On That Ass kost €9,99 per maand en hiervoor ontvang je per maand één boxer. Je betaalt dus eigenlijk gewoon €9,99 per boxer. On That Ass biedt drie typen abonnementen aan: Men Originals, Men One en Boys Originals. De Men Originals zijn boxershorts met iedere maand een andere, opvallende print. Hetzelfde geldt voor de Boys Originals, maar deze zijn verkrijgbaar in kindermaten, bovendien kost het Boys Originals abonnement slechts €8,99. De Men One boxers hebben wel iedere maand een andere kleur, maar hebben geen print. De boxershorts voor mannen zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m 3XL en de boxers voor kinderen zijn verkrijgbaar in de maten 104 t/m 146-152. De boxers hebben een unieke pasvorm, dus het is aan te raden om voor het afsluiten van een abonnement de maattabellen op de website te raadplegen. De boxershorts worden iedere maand geleverd tussen de 11e en 17e en passen gewoon door de brievenbus. Alleen de eerste maand is het mogelijk om zelf een design voor de boxer te kiezen, hierna is het iedere maand een verassing hoe de onderbroek er uit ziet. Voor de levering van een boxershort betaal je als abonnee nooit verzendkosten, je betaalt alleen de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer je als klant twee memberships of meer hebt, bijvoorbeeld omdat je met een huisgenoot of familielid samen geabonneerd bent, ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.

On That Ass verzendingen stopzetten

Het On That Ass abonnement kan worden opgezegd door in te loggen op je persoonlijke account op de website. Zoals al benoemd, kun je binnen de proefperiode direct stoppen, hierna geldt een opzegtermijn van een maand. Bij het opzeggen kun je zelf invullen per wanneer je abonnement stopgezet wordt en kun je dus bepalen wanneer je je laatste boxershort ontvangt. Naast opzeggen, is het ook mogelijk om via je account je abonnement te pauzeren. Dit kan handig zijn als je even krap bij kas zit, een langere periode niet thuis bent of gewoon even genoeg boxers hebt. Je kunt je abonnement dan makkelijk weer activeren als je wel weer boxers wilt ontvangen.

On That Ass klantenservice

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een vraag of opmerking hebt aan On That Ass. Op de website vind je onder aan de pagina het kopje ‘help & info’. Hier vind je de meest gestelde vragen over verschillende populaire onderwerpen zoals leveringen en opzeggingen. Als het antwoord op je vraag niet op de website te vinden is of je gewoon graag direct in contact komt met een medewerker van On That Ass, kun je ook nog op andere manieren contact opnemen. Ten eerste kun je het bedrijf een berichtje sturen via Facebook of Twitter en ook is het mogelijk om een mailtje te sturen. Wanneer je graag echt direct contact hebt met een medewerker, kun je het beste even bellen. Het telefoonnummer van de klantenservice staat ook vermeld op de website. Voor alle contactmethodes geldt dat On That Ass op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar is.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van ON THAT ASS

👉 Hoe werkt ON THAT ASS opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je ON THAT ASS abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost ON THAT ASS opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van ON THAT ASS opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn ON THAT ASS opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je ON THAT ASS opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je ON THAT ASS opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

ON THAT ASS reviews

Zeg je ON THAT ASS via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met ON THAT ASS. Hieronder tref je de ON THAT ASS reviews.

Dhr. W uit Goes:
De reden is privé
1 juli 2022
Dhr. H uit Westerhaar-Vriezenveensewijk:
Mijn man is erg ziek, en is ze niet meer nodig...........
26 juni 2022
Dhr. R uit Hilvarenbeek:
De reden van opzegging is dat ik nu wel meer dan genoeg ondergoed in mijn bezit heb. Ik draag het dagelijks met veel plezier.
26 juni 2022
Dhr. H uit Weert:
Heb inmiddels meer dan genoeg boxers.......
7 mei 2022
Dhr. A uit Opheusden:
Heb inmiddels meer dan voldoende.
19 maart 2022
Dhr. L uit Kerkrade:
Heb er even genoeg.
14 maart 2022
Dhr. F uit Weert:
ik heb er genoeg
24 februari 2022
Mvr. D uit Almere:
ik hem al genoeg in huis.
28 januari 2022
Dhr. K uit Krimpen aan den IJssel:
super leuk ondergoed maar heb er genoeg nou
27 januari 2022
Mvr. H uit Enschede:
Genoeg ondergoed. :)
15 januari 2022