Ouders van Nu opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Ouders van Nu opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Ouders van Nu als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Ouders van Nu voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Ouders van Nu opzegbrief

DPG Media Magazines B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 75
2400AB Alphen aan den Rijn (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Ouders van Nu'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Ouders van Nu opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Ouders van Nu

Ouders van Nu is een tijdschrift gemaakt voor, je raad het al, (aanstaande) ouders. Het is een informatief tijdschrift voor jonge ouders en gaat vooral over opvoeden. Het doel van het tijdschrift is het begeleiden van jonge ouders door een geheel nieuwe fase in hun leven met hun kind(eren). In het tijdschrift worden tips gegeven voor aanstaande ouders, van zwangerschap tot de eerste jaren van je kindje. In het Ouders van Nu tijdschrift komen verschillende onderwerpen en content aan bod. Er staan interviews in met bijvoorbeeld opvoeddeskundigen, rapportages over de ontwikkelingen van kinderen, shoprubrieken met welke gadgets en kleren het fijnste, beste en zachtste zijn voor kinderen en columns van bekende Nederlanders die zelf kinderen hebben.

Ouders van Nu specials

Van het Ouders van Nu tijdschrift komt 16x per jaar de standaard editie uit. Bovenop de 16 normale edities komt ieder jaar een Ouders van Nu special uit. In deze specials staat iedere keer één thema centraal waar het hele tijdschrift dan om draait. Zo zijn er zwanger-specials over alles wat met zwangerschap te maken heeft uitgegeven, een peuter en kleuter-special over kinderen tussen de 2 en 6 jaar en het familie doe-boek zijn verschenen in de afgelopen jaren.

Kanalen van Ouders van Nu

Ouders van Nu is niet alleen een populair tijdschrift, er zijn meerdere platforms van Ouders van Nu waarop ouders informatie kunnen vinden over het ouderschap of zelfs contact kunnen opnemen met andere ouders. Ouders van Nu heeft naast het tijdschrift een eigen forum, een online winkel en natuurlijk een website. Op het forum kunnen (aanstaande) ouders elkaar helpen met het beantwoorden van vragen en het geven van steun. Volgens Ouders van Nu is “de Ouders van Nu community er voor elkaar in goede én in slechte tijden, en bespreekt alle onderwerpen die je maar bedenken kunt”. In de online winkel worden allerlei dingen verkocht die ouders en baby’s/kinderen nodig hebben, van autostoeltjes tot hydrofiele doeken. Op de website van Ouders van Nu worden artikelen en informatie geplaatst omtrent het tijdschrift die aanvullend zijn op de inhoud van het tijdschrift.

Ouders van Nu abonnement

Als abonnee van Ouders van Nu profiteer je van diverse voordelen bovenop het gratis thuis ontvangen van het tijdschrift. Je krijgt het tijdschrift thuis voordat het in de winkels ligt en je krijgt ook online toegang via je tablet of laptop om het tijdschrift online te lezen. Een Ouders van Nu abonnement sluit je online af via de Sanoma website, de overkoepelende organisatie van meerdere Nederlandse tijdschriften. Dit heeft een groot voordeel: Sanoma heeft een actie lopen waarmee je 50% korting krijgt op een tweede abonnement voor een ander Sanoma tijdschrift. Zo kan je zelf nog een leuk tijdschrift erbij kiezen of kan een ander gezinslid voordelig een abonnement nemen. Als je liever online leest kun je ook korting krijgen voor digitaal lezen: je kan met 25% korting meer dan 75 verschillende Nederlandse tijdschriften lezen via tijdschrift.nl.

Er worden verschillendeOuders van Nu abonnementen aangeboden. De opties zijn: 8 nummers voor 24.96 euro per kwartaal, 16 nummers voor 24.96 euro per kwartaal en 32 nummers voor 24.96 euro per kwartaal. Je leest dit goed, ieder abonnement is even duur. Deze drie abonnementen komen allemaal met de extra’s van het gratis digitaal lezen en het vroegtijdig opgestuurd krijgen van het tijdschrift.

Ouders van Nu voordeelpas

Ouders van Nu biedt naast een tijdschriftabonnement een voordeelpas aan. De Ouders van Nu voordeelpas kost 14.95 per jaar (voor abonnees en niet-abonnees) en met deze voordeelpas krijg je tot 25% korting in veel webshops voor alles wat een jong gezin nodig heeft. Denk hierbij aan babyproducten van winkels zoals de HEMA en Bol.com. Iedere maand zijn er ook speciale aanbiedingen te vinden in de Ouders van Nu voordeelpas shop.

Zeg Ouders van Nu abonnement op

Het is mogelijk dat je een abonnement hebt op Ouders van Nu of de Ouders van Nu voordeelpas hebt maar het abonnement wil stopzetten. Het kan zijn dat je even minder te besteden hebt, een ander tijdschrift wil lezen ter afwisseling of misschien zijn je kinderen uit de leeftijdscategorie gegroeid waar het tijdschrift zich op richt. De reden waarom je je Ouders van Nu abonnement of voordeelpas donatie wil opzeggen maakt geen verschil, wij helpen je met het gemakkelijk opzeggen van je abonnement!

Ouders van Nu klantenservice

De Ouders van Nu telefonische klantenservice is bereikbaar van 09.00 tot 21.00. Als je niet in staat bent om te bellen dan kun je Ouders van Nu bereiken via hun contactformulier of je kan je vraag stellen via sociale media (Facebook en Twitter). Veelgestelde vragen worden via de klantenservice contactpagina ook al in categorieën gesorteerd dus als je een vraag hebt kun je eerst kijken of je vraag daartussen staat en wordt beantwoord voordat je contact opneemt met de (telefonische) klantenservice.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Ouders van Nu

👉 Hoe werkt Ouders van Nu opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Ouders van Nu abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Ouders van Nu opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Ouders van Nu opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Ouders van Nu opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Ouders van Nu opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Ouders van Nu opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Ouders van Nu reviews

Zeg je Ouders van Nu via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Ouders van Nu. Hieronder tref je de Ouders van Nu reviews.

Mvr. E uit Broek op Langedijk:
Geen interesse meer
25 mei 2021
Mvr. M uit Oud-Beijerland:
Kan niet meer betalen
22 januari 2021
Mvr. L uit Amsterdam:
Mijn dochter Letisha Scheltens heeft via jullie informatie opgevraagd en was er niet van bewust dat ze een abonnement met jullie aanging totdat ik de rekening hiervan kreeg. Ze wilde gewoon wat informatie hierover voor haar spreekbeurt. Dus daarom wil ik als moeder dit abbonement per direct opzeggen.
30 november 2020
Mvr. G uit Axel:
Ik heb de magazines niet meer nodig.
26 oktober 2020
Mvr. D uit Eindhoven:
Geen interesse.
11 september 2020
Mvr. M uit Roelofarendsveen:
Geen tijd om te lezen.
22 mei 2020