Parship opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Parship opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Parship als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Parship voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Parship opzegbrief

PE Digital GmbH
t.a.v. Klantenservice
Barbara Strozzilaan 201
1083HN Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Parship'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Parship opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Parship lidmaatschap opzeggen

Parship is een datingwebsite. De naam Parship is afkomstig van het Engelse woord ‘partnership’. De website Parship maakt deel uit van een Duitse uitgeversgroep. De website werd dan ook voor het eerst in Duitsland gelanceerd, in 2001. In 2003 werd de Nederlandse website gelanceerd. Het bedrijf is actief in meerdere landen zoals België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland en Mexico.

De diensten van Parship

Parship is een datingwebsite voor vrijgezellen mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship omschrijft zichzelf als de datingapp voor hoger opgeleiden. Parship beschrijft zichzelf als datingsite voor deze specifieke groep, voor hoogopgeleide 30+ jarige vrijgezellen. Dit maakt het vinden van een geschikte partner makkelijker volgens Parship. Parship besteed veel aandacht aan de kwaliteit van partnervoorstellen. Een inschrijving op de site begint met een uitgebreide persoonlijkheidstest waarvan de resultaten worden vergeleken met de testresultaten van andere vrijgezellen op de website. Op basis van deze vergelijking worden partnervoorstellen gedaan. Parship matcht jouw profiel zo precies mogelijk, zodat je gericht op zoek kan naar een geschikte partner.

Om gebruik te maken van Parship in zijn volledigheid, moet je een Premium Parship lid worden. Een deel van de diensten is gratis te gebruiken. Het aanmelden is gratis, evenals het maken van de persoonlijkheidstest en het inzien van de resultaten daarvan. Je kan ook al de partnervoorstellen zien die je krijgt gebaseerd op de resultaten van je test. Je kan profielen bekijken en een eerste bericht sturen. Alle opties die je daarna wil uitvoeren, zoals het aangaan van een gesprek en het versturen of beantwoorden van meerdere berichten, kan alleen met het Premium lidmaatschap. Met het lidmaatschap kun je ook volledige profielen bekijken, heb je toegang tot een volledige lijst van bezoekers van uw profiel en ontvang je een uitvoerig Parship-persoonlijkheidsrapport via de email.

Een Parship Premium lidmaatschap kan voor 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden worden afgesloten. Een 6 maanden Premium lidmaatschap kost 44.90 euro per maand. Een 12 maanden Premium lidmaatschap kost 39.90 euro per maand. Een 24 maanden lidmaatschap kost 24.90 euro per maand. Een Premium Parship lidmaatschap is gemiddeld duurder dan andere datingsites, maar Parship valideert dit doordat er op deze manier alleen serieus zoekende vrijgezelle mensen zich inschrijven, waardoor er vooral mensen op het platform aanwezig zijn die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Zeg het Parship lidmaatschap op

Als je je Parship lidmaatschap op wil zeggen, dan kan dat via Opzeggen24. Opzeggen24 helpt je graag met het opzeggen van je abonnementen en lidmaatschappen, of je kan ervoor kiezen het opzeggen zelf te doen met de instructies van Opzeggen24. Als je het zelf wil opzeggen, lees dan verder voor de instructies.

Als een niet-betalend lid kun je je profiel opzeggen door in te loggen op Parship en naar ‘Mijn Parship’ te gaan. Onder Gegevens en Instellingen staat het kopje ‘profielstatus’. Onder deze link vindt je een optie om je profiel permanent te verwijderen. Je hoeft alleen je wachtwoord opnieuw in te vullen en daarna is je profiel verwijderd.

Als een Premium lid kun je je betaalde lidmaatschap schriftelijk opzeggen en via het contactformulier op de website. Als je een schriftelijke opzegging stuurt, zorg dan dat je het email-adres verbonden aan je Parship-profiel vernoemt of je Parship-code. Als je het contactformulier invult, dan zie je vanzelf welke informatie je moet invullen. Nadat Parship de opzegging heeft ontvangen, krijg je een bevestiging per email als de opzegging is verwerkt. De opzegtermijn is vier weken en wordt in kracht genomen aan het einde van de oorspronkelijke afgesproken looptijd.

Parship klantenservice

Als je een vraag, klacht of opmerking hebt over de diensten van Parship dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kan de klantenservice op één manier bereiken, via het contactformulier op de Parship website. Het contactformulier bestaat uit een paar vaste vragen zoals je e-mailadres en Parship-code en er is ruimte om je vraag te stellen.

Parship heeft bovendien ook een FAQ pagina waarop de algemene, veelgestelde vragen worden beantwoord zoals vragen over inloggen en lidmaatschappen. Als je niet op een schriftelijk antwoord wil wachten dan kun je kijken of je antwoord hier te vinden is. Als je een persoonlijke vraag hebt, dan zul je wel contact op moeten nemen met de klantenservice.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Parship

👉 Hoe werkt Parship opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Parship abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Parship opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Parship opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Parship opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Parship opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Parship opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 583

Parship reviews

Zeg je Parship via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Parship. Hieronder tref je de Parship reviews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 596