Plus Magazine opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Plus Magazine opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Plus Magazine als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Plus Magazine voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Plus Magazine opzegbrief

Senior Publications Nederland B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 44
3740AA Baarn (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Plus Magazine'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Plus Magazine opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Over Plus Magazine

Plus Magazine is een maandblad voor mannen en vrouwen van boven de 50 jaar dat verschijnt in Nederland en België. De eerste editie van het blad verscheen in 1988 heeft nu een oplage van zo’n 300.000 exemplaren per maand en is daarmee één van de grootste publiekstijdschriften van Nederland. Het magazine telt ongeveer 200 pagina’s waarin zeer uiteenlopende onderwerpen worden besproken, waardoor het blad geschikt is voor een grote groep lezers. Plus Magazine omschrijft zichzelf dan ook als ‘het enige general interest blad voor zelfbewuste vrouwen en mannen vanaf vijftig jaar’.

In iedere editie van het Plus Magazine wordt in ieder geval geschreven over de zes vaste pijlers van het blad. Ten eerste is er de rubriek ‘geld & recht’, hierin worden zaken besproken waarmee lezers mogelijk te maken krijgen op juridisch en financieel gebied, denk aan pensioenen en erfrecht. In de rubriek ‘gezondheid’ worden, vanzelfsprekend, tips gegeven die helpen bij het krijgen of aanhouden van een gezonde levensstijl, denk hierbij aan gezonde recepten en oefeningen. De rubriek ‘mensen’ is vooral gericht op de huidige maatschappij, hier worden bijvoorbeeld actuele stellingen en persoonlijke verhalen besproken. In de rubrieken reizen, cultuur en lifestyle worden tot slot allerlei tips gegeven over leuke bezienswaardigheden, reizen en andere dingen die men in de vrije tijd kan ondernemen. Behalve de artikelen binnen de vaste rubrieken bevat Plus Magazine ook een aantal vaste columns van verschillende schrijvers over uiteenlopende onderwerpen. Ook bevat het blad altijd een aantal puzzels, waaronder de Plusquiz waarin lezers hun algemene kennis kunnen testen.

Plus Magazine abonnement

Plus Magazine is los te koop bij verschillende boekhandels en supermarkten voor €5,35. Voor wie graag maandelijks het magazine leest is het uiteraard mogelijk om een abonnement te nemen op het blad. Abonneren kan via de website www.plusonline.nl, hier vind je onder het kopje ‘abonneren’ de verschillende soorten abonnementen. Wie graag een abonnement wil op het Plus Magazine heeft de keuze uit verschillende soorten abonnementen, elk met een ander geschenk erbij. Ten eerste is er het proefabonnement, hierbij ontvang je vijf nummers voor de voordelige prijs van €17,50, dus ideaal om te kijken of Plus Magazine je bevalt. Vervolgens zijn er twee abonnementen met een minimale looptijd van drie nummers. Bij deze abonnementen betaal je €12,95 per kwartaal en kan je kiezen voor een digitale fotolijst of heel staatslot als welkomstgeschenk bij het abonnement. Ook zijn er twee abonnementen met een minimum looptijd van één jaar. Hierbij is er de keuze tussen een abonnement waarbij je als geschenk 1/5 staatslot krijgt en slechts €30 betaalt voor een heel jaar en een abonnement waarbij je een leren tas krijgt en €12,95 per kwartaal betaalt. Tot slot is er een abonnement met minimum looptijd van twee jaar, hierbij krijg je een Denver smartphone cadeau en betaal je €12,95 per kwartaal. Abonnees van Plus Magazine kunnen, behalve van het maandelijks ontvangen van het blad voor een voordeliger tarief dan de winkelprijs, genieten van verschillende extra voordelen. Ten eerste hebben abonnees ook de mogelijkheid om het tijdschrift te lezen op een tablet en/of smartphone. Ook hebben abonnees de mogelijkheid om gratis financieel en juridisch advies te vragen via de PlusTelefoon. Via het MijnPlus voordeelprogramma hebben abonnees toegang tot aanbiedingen bij meer dan 750 webwinkels. Tot slot zijn er nog gratis digitale themagidsen beschikbaar en krijgen leden korting op toegangskaartjes voor 50PlusBeurs.

Plus Magazine klantenservice

Met vragen, klachten of opmerkingen kan je bij Plus Magazine terecht op de website www.plusonline.nl, hier is onder het kopje ‘service’ namelijk de klantenservice te vinden. Onder dit kopje bevindt zich een overzichtelijk menu om je zo snel mogelijk te helpen. Hier vind je ten eerste een link naar een aparte website met veelgestelde vragen. Hier is een overzicht te vinden met vele vragen over het afsluiten en wijzigen van een abonnement, maar ook over verschillende andere onderwerpen. Als je een vraag hebt over je abonnement, is het dus raadzaam om eerst deze pagina te bekijken, want de kans is groot dat je hier snel een antwoord vindt. Indien je vraag op deze pagina niet beantwoord is, kun je via de klantenservice ook nog op andere manieren contact opnemen met Plus Magazine. Via de optie ‘abbonneeplein’ kun je online je vraag en gegevens achterlaten en ontvang je vervolgens telefonisch of per mail een antwoord terug. Ook is het mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Dit kost €0,45 per gesprek en is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Plus Magazine abonnement opzeggen

Natuurlijk kan het zo zijn dat je na een tijdje een abonnement op Plus Magazine te hebben gehad je graag je abonnement op wilt zeggen. Je kunt hiervoor terecht op de website, bij het kopje ‘service’, dat hierboven ook is besproken. Bij de veelgestelde vragen vind je een kopje ‘wijzigingen in het abonnement’, hier wordt uitgelegd op welke manieren je je abonnement op Plus Magazine kunt opzeggen. Onder dit kopje worden de drie manieren besproken waarop het abonnement op te zeggen is.

Ten eerste is het mogelijk om je abonnement online op te zeggen, via de optie ‘beheer mijn abonnement’ op het abonneeplein, de online abonnementenservice van Senior Publications Nederland B.V. Het is ook mogelijk het abonnement telefonisch op te zeggen, door te bellen naar het vermelde telefoonnummer, dat bereikbaar is tijdens kantooruren. Tot slot is het mogelijk om het abonnement op te zeggen per post, hiervoor kan een brief worden gestuurd naar het adres van de klantenservice van Senior Publications B.V.. Op deze manier is er dus voor iedereen een passende manier om het abonnement bij Plus Magazine op te zeggen. Wat wel belangrijk is, is dat op deze pagina ook wordt vermeld dat er voor sommige abonnementen een minimale looptijd geldt, en dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het binnen deze periode opzeggen van het abonnement.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Plus Magazine

👉 Hoe werkt Plus Magazine opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Plus Magazine abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Plus Magazine opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Plus Magazine opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Plus Magazine opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Plus Magazine opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Plus Magazine opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Plus Magazine reviews

Zeg je Plus Magazine via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Plus Magazine. Hieronder tref je de Plus Magazine reviews.

Dhr. A uit Sprang-Capelle:
Geen interesse meer
2 juni 2021
Mvr. M uit Nijmegen:
reeds eerder opgezegd, doch dit abonnement is toch door gegaan nr 6540416
27 november 2020
Mvr. L uit Dieren:
Wegens dementie! Abo.nr. 6559687
26 november 2020
Dhr. F uit Bladel:
Niet interessant genoeg!
30 oktober 2020
Mvr. L uit Zundert:
geen tijd om te lezen
25 september 2020
Dhr. M uit Zaandam:
Deprimerend blad
13 september 2020
Mvr. W uit Venray:
Ik lees het te weinig.
11 september 2020
Mvr. M uit Sint Anthonis:
Geen interesse meer
1 september 2020
Mvr. L uit Rotterdam:
Mag.blijkt niets voor mij te zijn. Heb er reeds 2 ontvangen, maar nog niets betaald, omdat opgave van mijn bankrekening nr. u kennelijk was ontgaan. Geeft u maar op wat u van mij krijgt.
1 juli 2020
Mvr. H uit Rotterdam:
Lees het te weinig
11 maart 2020