Pretium Telecom opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Pretium Telecom opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Pretium Telecom als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Pretium Telecom voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Pretium Telecom opzegbrief

Pretium B.V.
t.a.v. Opzeggen
Postbus 6128
2001HC Haarlem (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Pretium Telecom'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Pretium Telecom opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Pretium Telecom abonnement opzeggen

Pretium Telecom is een telecombedrijf dat zich richt op het aanbieden van abonnementen voor thuisbellen. Pretium Telecom is al sinds 1996 actief in Nederland. De dienst van Pretium is gericht op het bieden van de best mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Pretium biedt abonnementen voor thuisbellen (bellen via het vaste telefoonnetwerk). Pretium koopt het gebruik van het uiterst betrouwbare KPN netwerk en daarom levert Pretium exact dezelfde kwaliteit en dienstverlening als KPN. Zo weet je in ieder geval zeker dat je gebruik maakt van een van de beste netwerken van Nederland.

Maar waarom dan Pretium kiezen over KPN? Pretium biedt het KPN netwerk aan tegen een lagere prijs dan KPN zelf. Dit lijkt gek, maar omdat Pretium een kleinere aanbieder is dan KPN en daardoor minder werknemers in bedrijf heeft en minder kosten maakt aan reclame, zijn er minder uitgaves voor Pretium die ze doorberekenen in de abonnementskosten. Hierdoor kan Pretium het abonnement van KPN-kwaliteit aanbieden voor een lagere prijs dan KPN zelf.

De diensten van Pretium Telecom

Pretium werkt met Garantie Bellen. Dit abonnement houdt in dat de abonnee iedere maand lagere telefoonkosten heeft dan het vergelijkbare abonnement van de vorige aanbieder en anders krijgen abonnees dubbel het prijsverschil terug van Pretium.

Pretium biedt twee verschillende abonnementen aan: Pretium Weekend Vrij en Pretium Avond en Weekend Vrij. Pretium Weekend Vrij kost 29.90 per maand en de kosten van vast naar vast bellen zijn 0.140 euro en van vast naar mobiel zijn 0.140 euro, beide per minuut. Met dit abonnement bel je elke nacht en in het weekend gratis naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (m.u.v. servicenummers) en naar alle vaste nummers in de 80 meest gebelde landen. Pretium Avond en Weekend Vrij kost 35.90 per maand en de kosten van vast naar vast bellen zijn 0.140 euro per minuut en voor vast naar mobiel bellen zijn de kosten ook 0.140 euro per minuut. Met dit abonnement bel je elke avond, nacht en in het weekend gratis naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland (m.u.v. servicenummers) en naar alle vaste nummers in de 80 meest gebelde landen.

Voor beide abonnementen gelden extra kosten voor extra diensten. Deze extra kosten zijn hetzelfde voor beide abonnementen. Het beluisteren van voicemail berichten kost 0.05 euro per minuut (met een starttarief van 0.14 euro). Het installeren van de voicemail kost eenmalig 2 euro. Er zijn ook extra kosten voor verhuizen (25 euro), betalen via acceptgiro (5 euro per factuur) en storneren van betalingen kost 5 euro per storno.

Abonnementen van Pretium zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand. Het is mogelijk om gebruik te maken van een aanbieding met een vaste looptijd van bijv. minstens één jaar. Aan het eind van een abonnement met een vaste looptijd, loopt het abonnement door als de abonnee niks doet. Het abonnement is vanaf het einde van de vaste looptijd wel maandelijks op te zeggen door de abonnee.

Pretium Telecom abonnement opzeggen

Het opzeggen van een Pretium abonnement kan je zelf doen via de klantenservice van Pretium of via Opzeggen24.nl. Het opzeggen van een Pretium abonnement via Opzeggen24.nl is kosteloos als u de opzegging zelf verstuurd. Als je een Pretium abonnement zelf wil opzeggen, dan kan dat via de klantenservice of schriftelijk. Schriftelijke opzeggingen kun je sturen naar Pretium, Postbus 6128, 2001 HC, Haarlem. Als je schriftelijk opzegt krijg je enkele dagen naar het opsturen een bevestiging dat de opzegging is aangekomen. In de bevestiging staat ook hoe het afwikkelen van het abonnement zal plaatsvinden. Bij het opzeggen van een abonnement geldt een opzegtermijn van één maand. Let op: Pretium rekent eenmalig ophefkosten van 25,00 euro bij het opzeggen van een abonnement.

Pretium Telecom klantenservice

Als je een vraag, klacht of opmerking hebt of je wil je abonnement opzeggen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Pretium is telefonisch te bereiken. Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 uur en 18:00 uur. Pretium heeft ook een webpagina waarop de antwoorden staan van veelgestelde vragen. Als je geen tijd hebt om te bellen of een erg algemene vraag hebt, dan kun je hierop kijken of het antwoord op je vraag hier al te vinden is.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Pretium Telecom

👉 Hoe werkt Pretium Telecom opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Pretium Telecom abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Pretium Telecom opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Pretium Telecom opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Pretium Telecom opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Pretium Telecom opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Pretium Telecom opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Pretium Telecom reviews

Zeg je Pretium Telecom via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Pretium Telecom. Hieronder tref je de Pretium Telecom reviews.

Mvr. G uit Overloon:
Mijn moeder is opgenomen in een verpleegtehuis
6 juli 2022
Dhr. W uit Appingedam:
Mijn Vader is opgenomen in een verpleegcentrum,
6 juli 2022
Mvr. A uit Echt:
Verhuizing naar verzorgingshuis .In overleg met A.B. Golsteijn-Bär is telefoon niet meer van toepassing, Hoogachtend, G. Krekelberg-Golsteijn ( dochter)
31 mei 2022
Mvr. G uit Hoogezand:
Verhuizen naar een verpleeghuis.
2 september 2021
Dhr. W uit Amstenrade:
aan gezien mijn Vader Dementerende is en is opgenomen hiervoor, in Huize Elvira te Amstenrade rade wordt zij huis zo spoedig mogelijk verkocht. Groeten, Jos Coeymans. Zoon van jullie abonnee.
23 mei 2020