PuzzelBrein opzeggen

Wil je het lidmaatschap van PuzzelBrein opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar PuzzelBrein als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar PuzzelBrein voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

PuzzelBrein opzegbrief

Roniko B.V.
t.a.v. klantenservice PuzzelBrein
Postbus 377
5500AJ Veldhoven (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'PuzzelBrein'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt PuzzelBrein opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


PuzzelBrein abonnement opzeggen

Direct het PuzzelBrein abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van PuzzelBrein. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van PuzzelBrein met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan PuzzelBrein en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar PuzzelBrein. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van PuzzelBrein

👉 Hoe werkt PuzzelBrein opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je PuzzelBrein abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost PuzzelBrein opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van PuzzelBrein opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn PuzzelBrein opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je PuzzelBrein opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je PuzzelBrein opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

PuzzelBrein reviews

Zeg je PuzzelBrein via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met PuzzelBrein. Hieronder tref je de PuzzelBrein reviews.

Dhr. W uit Venlo:
Geen tijd meer
19 juni 2021
Dhr. C uit Middelburg:
Kan het niet meer betalen. Is te duur.
4 december 2020
Mvr. I uit Hazerswoude-Dorp:
Minder uren werken ivm covid 19
9 november 2020
Dhr. J uit Someren:
Mijn man is inmiddels opgenomen en kan niet meer de puzzels maken
7 november 2020
Dhr. M uit 's-Hertogenbosch:
Wordt nooit gedaan
31 oktober 2020
Dhr. J uit Leiden:
Het afsluiten was per ongeluk gegaan, het was helemaal niet de bedoeling. Dus ik was ook verbaasd dat ik het ineens toegestuurd kreeg. En daarbij erg lullig toen ik de factuur nagestuurd kreeg.
5 oktober 2020
Mvr. W uit Dordrecht:
Wordt te duur
10 september 2020
Dhr. F uit Maasbommel:
Vreemd, Heb nooit toegezegd om lid te willen worden! Er zou eenmalig een puzzelboek opgestuurd worden. En verder niks!!! Dus ook per direct nu, 17 aug., opgezegd!! Ga dus ook zeker fakt. van 83,22 niet betalen1!!
17 augustus 2020
Dhr. G uit Rotterdam:
Geen behoeftes meer aan.
19 juni 2020
Dhr. F uit Lisse:
geen verdere belangstelling
10 juni 2020