Save the Children opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Save the Children opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Save the Children als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Save the Children voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Save the Children opzegbrief

Stichting Save the Children Nederland
t.a.v. Donateursservice
Postbus 82061
2508EB Den Haag (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Save the Children'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Save the Children opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Save the Children abonnement opzeggen

Direct het Save the Children abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Save the Children. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Save the Children met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Save the Children en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Save the Children. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Save the Children

👉 Hoe werkt Save the Children opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Save the Children abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Save the Children opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Save the Children opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Save the Children opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Save the Children opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Save the Children opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Save the Children reviews

Zeg je Save the Children via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Save the Children. Hieronder tref je de Save the Children reviews.

Mvr. T uit Zwolle:
Overlijden
31 maart 2022
Dhr. J uit Beek:
Minder inkomen
8 december 2021
Dhr. E uit Den Helder:
Ik raak mijn baan kwijt
8 oktober 2020
Mvr. A uit Leiden:
Kan het niet meer betalen
8 juli 2020
Dhr. R uit Geesteren:
Geen
6 juni 2020
Dhr. R uit Hilversum:
Van goede doel veranderd
6 mei 2020
Dhr. K uit Enschede:
Ben zzp-er. Inkomen wordt minder.
8 april 2020
Mvr. D uit Geleen:
Wil graag 100 euro ineens overmaken en volgend jaar zien we wel weer verder.
11 maart 2020
Dhr. J uit Katwijk:
Ander doel
2 maart 2020
Mvr. A uit Maastricht:
Financieel niet meer haalbaar.
1 maart 2020