Seniorenvoordeelpas opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Seniorenvoordeelpas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Seniorenvoordeelpas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Seniorenvoordeelpas voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Seniorenvoordeelpas opzegbrief

Senicom B.V.
t.a.v. Klantenservice
Postbus 6037
5600HA Eindhoven (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Seniorenvoordeelpas'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Seniorenvoordeelpas opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Seniorenvoordeelpas abonnement opzeggen

De Seniorenvoordeelpas is een website en lidmaatschap voor senioren in Nederland. De Seniorenvoordeelpas is een voordeelpas voor 50 plussers die volop in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Seniorenvoordeelpas regelt allerlei kortingen die gelden op dagelijkse uitgaven en vaste lasten maar ze hebben ook korting op speciale uitjes. Zo kan je bijvoorbeeld korting krijgen op je energierekening (een vaste last) en op restaurantbezoekjes (een speciaal uitje). Seniorenvoordeelpas regelt niet alleen korting voor senioren maar komt op voor de grote groep senioren in Nederland omdat ze ook als collectief optreden richting onder andere winkeliers, verzekeraars en energieaanbieders.

De kortingen van Seniorenvoordeelpas zijn geldig bij onder andere Nederlandse webwinkels, lokale winkels, restaurants, uitjes en vakanties. De lokale winkel-korting die jij ontvangt wordt bepaald door je woonplaats. Seniorenvoordeelpas sluit ook deals met bepaalde winkels met maar één of enkele filialen en als die bij jou in de buurt zitten dan kan je daar van profiteren. Een paar voorbeelden van kortingen in winkels of webwinkels zijn 7% geld terug bij Bon Prix en 6% korting bij de Bijenkorf (webwinkel kortingen), 10% korting bij Amina’s schoenen (een lokale winkel, deze korting is alleen beschikbaar voor mensen die in de buurt wonen van de winkel) en 10% korting bij de HEMA. Er zijn ook kortingen met bepaalde merken ipv winkels gesloten, zo krijg je ook korting bij merken zoals Converse en Gabor schoenen. Bij kortingen op uitjes en dagjes weg kan je denken aan korting op Booking.com (4% korting), Different Hotels (50 euro korting) of Belvilla. Seniorenvoordeelpas heeft ook kortingen voor leuke dagjes uit, bijvoorbeeld Safaripark de Beekse Bergen (8% korting), pretpark Bobbejaanland (2e toegangskaart gratis) en Disneyland Parijs (25% korting).

Naast de korting bij 250 webwinkels en meer dan 1000 lokale winkels, is er nog meer voordeel. Het team van Seniorenvoordeelpas vindt het belangrijk dat 50-plussers in beweging blijven en fit blijven. Daarom krijg je ook korting op een sportabonnement bij meer dan 1250 sportlocaties door heel Nederland. Verschillende sportscholen doen mee aan deze kortingsactie. Bij de Seniorenvoordeelpas zit ook een gratis jaarlijkse preventieve gezondheidscontrole waarmee je je eigen gezondheid kan controleren. Ook al voel je je superfit, een gezondheidscontrole kan nooit kwaad. Deze controle bestaat uit een vragenlijst en wordt door een professionele huisarts of dokter bekeken. Een Seniorenvoordeelpas aanvragen is simpel. Eerst vraag je je pas aan via een formulier. Daarna geef je je persoonlijke voorkeuren aan zodat je persoonlijke kortingen op jouw leven worden afgestemd. Hierna krijg je direct toegang tot het kortingsaanbod van Seniorenvoordeelpas en kan je meteen gaan besparen. Het lid worden van de Seniorenvoordeelpas kost 29.95 euro per jaar en 1 euro per lidmaatschap wordt door Seniorenvoordeelpas wordt aan een goed doel geschonken voor senioren. Als je jezelf aanmeldt krijg je tijdelijk een gratis welkomstgeschenk ter waarde van 90 euro. De gebruikers van de Seniorenvoordeelpas zijn erg tevreden met de dienst. Uit de reacties blijkt dat veel mensen de 29.95 euro kosten per jaar terugverdienen met de korting en dat de aangeboden kortingen met enthousiasme worden gebruikt. De leden van Seniorenvoordeelpas beoordelen het bedrijf daarom met gemiddeld een 8.0 op de website van Trustpilot.

Seniorenvoordeelpas klantenservice

Onderaan de homepage van Seniorenvoordeelpas staat het kopje ‘klantenservice’ en dat stuurt je door naar de klantenservice van Seniorenvoordeelpas. Op deze pagina wordt je eerst doorverwezen naar de veelgestelde vragen en als je daar de informatie die je zoekt niet kan vinden dan verwijzen ze je door naar een aantal kopjes waar o.a. herroepingen, klachten en opzeggingen bij staan. Als je op een van deze onderwerpen klikt kom je op een nieuwe pagina waar meer informatie wordt gegeven over dat onderwerp. Al het contact met Seniorenvoordeelpas gaat via email of contactformulieren. Het is niet mogelijk telefonisch contact op te nemen.

Op de pagina met informatie over het opzeggen van je lidmaatschap is te lezen dat een lidmaatschap van Seniorenvoordeelpas een jaar lang is en dat je de pas ieder jaar kan opzeggen als je dat wil. Let op dat er wel een opzegtermijn van 1 maand geldt. Als je niks laat horen dan wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Seniorenvoordeelpas biedt je de mogelijkheid om je lidmaatschap via een email opzeggen of via een opzegformulier op de website. Na het opzeggen van het lidmaatschap kan je de pas nog blijven gebruiken tot het lidmaatschap afloopt. Op trustpilot worden veel lovende berichten gedeeld van tevreden klanten die al veel korting hebben gekregen met de pas.

De voordelen van opzeggen via Opzeggen24

Opzeggen24 biedt een simpele manier om verschillende abonnementen en lidmaatschappen op te zeggen. Het maakt niet uit hoe moeilijk het bedrijf het opzeggen van een abonnement maakt, met Opzeggen24 is het opzeggen van alle abonnementen even simpel. Opzeggen24 wordt veel gebruikt – pas in 2018 opgericht maar meer dan een half miljoen mensen hebben Opzeggen24 in deze korte tijd al gebruikt. De gebruikers zijn erg enthousiast over de service van Opzeggen24.

Gratis of betaald Seniorenvoordeelpas opzeggen

Opzeggen via Opzeggen24 is kosteloos en vrijblijvend. Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld kun je de brief downloaden en uitprinten om hem te versturen. Het verzenden kan je ook uitbesteden aan Opzeggen24. Aan het uitbesteden van het verzenden zitten verzendkosten verbonden. Opzeggen24 biedt verschillende verzendopties aan. Bij standaard verzending (3.95 euro) wordt je brief binnen 6 tot 7 werkdagen verstuurd. Met direct verzenden (4.95 euro) wordt je brief dezelfde werkdag nog verstuurd mits je je brief invult vóór 16:30u. Met de optie aangetekend verzenden (11.95 euro)wordt je brief aangetekend verstuurd en de volgende werkdag bezorgd mits je voor 16:30 besteld.

Zeg de Seniorenvoordeelpas op via Opzeggen24

De opzegbrieven van Opzeggen24 zijn opgesteld met het doel jouw abonnement op te zeggen. In de brief voor Seniorenvoordeelpas staat dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen vanaf de eerstvolgende vervaldatum. Als je alle persoonsgegevens hebt ingevuld verschijnt op de website van Opzeggen24 de brief inclusief jouw gegevens dus je de brief meteen controleren en eventueel nog verbeteren. Als alles in orde is kan je de brief downloaden en printen of de verzendmethode via Opzeggen24 kiezen.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Seniorenvoordeelpas

👉 Hoe werkt Seniorenvoordeelpas opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Seniorenvoordeelpas abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Seniorenvoordeelpas opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Seniorenvoordeelpas opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Seniorenvoordeelpas opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Seniorenvoordeelpas opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Seniorenvoordeelpas opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Seniorenvoordeelpas reviews

Zeg je Seniorenvoordeelpas via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Seniorenvoordeelpas. Hieronder tref je de Seniorenvoordeelpas reviews.

Mvr. E uit Rotterdam:
Medische redenen
18 juni 2022
Mvr. L uit Amsterdam:
Ik kreeg een bericht vanachterstand met mededeling dat ik een mailbericht heb gekregen dat is nooit gebeurd.dat was afgelopen jaar precies het zelfde.bij deze wil ik mijn abonnement op zeggen.ik ga nu de 44 ,95.overmaken.ik heb geen rek.nr van jullie.ga nu even op zoeken.vr .gr Lucia van Noort
13 april 2022
Mvr. M uit Weesp:
Nooit gebruik van gemaakt.
14 november 2021
Dhr. T uit Weert:
we maken er geen gebruik van. De aanbiedingen zijn vaag en passen niet in onze levensstijl.
14 november 2021
Mvr. P uit Oostkapelle:
Gebruik voordeelpas nooit
11 november 2021
Dhr. J uit Hellevoetsluis:
Kan hem niet meer gebruiken ivm prive omstandigheden.
8 november 2021
Dhr. K uit Hoogvliet Rotterdam:
Gewoon Opzeggen. Want ik maak .of maakte er helemaal geen gebruik van. Dus stop ik ermee Kl de Vos en heb er verder ook geen interesse in.
28 juli 2021
Mvr. M uit Utrecht:
Ontevreden met de gang van zaken.
27 juli 2021
Dhr. A uit Schagen:
Geen gebruik van de pas
4 juni 2021
Dhr. B uit Nieuwegein:
Geen reacties op mijn eerdere emails!
26 mei 2021