SeniorWeb opzeggen

Wil je het lidmaatschap van SeniorWeb opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar SeniorWeb als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar SeniorWeb voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

SeniorWeb opzegbrief

Stichting Seniorweb
t.a.v. Klantenservice
Postbus 222
3500AE Utrecht (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'SeniorWeb'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt SeniorWeb opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


SeniorWeb abonnement opzeggen

Direct het SeniorWeb abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van SeniorWeb. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van SeniorWeb met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan SeniorWeb en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar SeniorWeb. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van SeniorWeb

👉 Hoe werkt SeniorWeb opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je SeniorWeb abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost SeniorWeb opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van SeniorWeb opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn SeniorWeb opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je SeniorWeb opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je SeniorWeb opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

SeniorWeb reviews

Zeg je SeniorWeb via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met SeniorWeb. Hieronder tref je de SeniorWeb reviews.

Dhr. C uit Maasland:
opgenomen in een verpleeghuis.
17 juni 2021
Mvr. J uit Oud-Beijerland:
Overlijden echtgenoot
3 juni 2021
Dhr. B uit Eindhoven:
heb 31-05 2021 c0ntributie v00r 2021 betaald
1 juni 2021
Mvr. A uit Amsterdam:
mijn lidmaatschapsnummer is 580046 ik wil dit opzeggen doordat ik tot nu toe voldoende informatie heb gelezen.
10 mei 2021
Dhr. W uit Rotterdam:
geen interesse meer
5 september 2020
Mvr. H uit Doorn:
ik word te oud
27 juli 2020
Dhr. L uit Panningen:
genoeg informatie
10 maart 2020
Mvr. I uit Apeldoorn:
Ik maak er geen gebruik van.
28 november 2019