SportCity opzeggen

Wil je het lidmaatschap van SportCity opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar SportCity als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar SportCity voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

SportCity opzegbrief

SportCity
t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 78
2350AB Leiderdorp (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'SportCity'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt SportCity opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


SportCity abonnement opzeggen

SportCity is een alles-in-een sportbestemming die door Nederland verspreid zit. Bij SportCity kun je op verschillende manieren sporten. Je kan aan de slag met de fitness apparaten (eventueel met een persoonlijke begeleider), of deelnemen aan een groepsles. SportCity biedt ook wellness én kinderopvang aan zodat je onbezorgd kan sporten en genieten van de wellnessfaciliteiten.

Het aanbod van SportCity

SportCity heeft een uitgebreid aanbod zodat iedereen op zijn eigen manier kan sporten. Er zijn meerdere soorten groepslessen waaraan je kan deelnemen. Deze groepslessen zijn gevarieerd en verschillen in intensiteit.

De fitnessapparaten die SportCity aanbiedt zijn voorzien van de nieuwste technologie. De ARTIS-fitnessapparatuur onthoudt sportresultaten van gebruikers waardoor je eigen records kan verbreken en jezelf kan blijven uitdagen. Ieder fitnessapparaat heeft een touchscreen en een internetverbinding waardoor je tijdens het sporten bijvoorbeeld televisie kan kijken of naar muziek kan luisteren. Deze apparaten en functies zorgen voor een optimale sportervaring.

Als je net begint met sporten en niet weet waar je moet beginnen met oefenen en of je oefenen wel goed uitvoert, dan kun je gebruik maken van persoonlijke begeleiding. De persoonlijke begeleiding van SportCity kan jou helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het Get Started programma is een programma waarmee je persoonlijke begeleiding krijgt en er wordt gekeken met een instructeur wat voor jou de beste oefeningen zijn. Het Get Started programma is een begeleidingsprogramma van 13 weken waarin je minstens 1 keer per week sport. Je krijgt een stappenplan dat je moet doorlopen. Dit plan is voor jou op maat gemaakt. Je hebt contactmomenten met instructeurs, zodat je geboekte voortgang kan worden bekeken en of je programma nog goed gaat. Er wordt gefocust op het opbouwen van ene sportritme en hoe dit voor jou vast te houden is. Deze persoonlijke begeleiding is onderdeel van het SportCity abonnement en niet een losse dienst. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen.

Er zijn bij SportCity squashbanen waarop gesquashed kan worden. In totaal zijn er 42 squashbanen verspreid over meerdere sportscholen van SportCity. Hiermee is SportCity de grootste exploitant op het gebied van squash in Nederland. Deze banen zijn te vinden bij de vestigingen in Den Haag, Dordrecht, Echt, Gouda, Leiden, Leiderdorp, Leidsche Rijn en Woerden.

Een ander unieke sport die SportCity aanbiedt is SuperCycle. SuperCycle is een vorm van indoor cycling. Het is een indoor fietsconcept, waarbij de beleving centraal staat, niet alleen het fietsen. Er is tijdens een fietsen een lichtshow, muziek en visuals aanwezig om ervoor te zorgen dat je helemaal in de sfeer bent die gestimuleerd wordt.

Naast sporten kun je bij SportCity ook ontspannen. Er zijn verschillende wellness-activiteiten die ondernomen kunnen worden bij SportCity. Er zijn zonnebanken waar je gebruik van kan maken. Om ongestoord te kunnen genieten van de zonnebanken, is er ook een kinderopvang bij de SportCity-vestigingen zodat je je geen druk hoeft te maken om je kinderen. De wellness en kinderopvang zitten beide inbegrepen bij SportCity abonnementen.

SportCity biedt meerdere abonnementen aan. Bij ieder abonnement betaal je per 4 weken en kun je onbeperkt sporten in alle SportCity sportscholen. Als je een abonnement voor 2 jaar afsluit, betaal je iedere 4 weken 39.99 euro. Als je voor 1 jaar een abonnement afsluit, dan betaal je 47.99 euro per 4 weken. Als je een maandelijks abonnement afsluit, dan betaal je per 4 weken 54.99 euro. Een voordeel hiervan is dat je je abonnement ieder moment kan opzeggen en niet 1 of 2 jaar vast zit aan je abonnement. Er is tot slot ook een speciaal geprijsd abonnement voor studenten, dat 39.99 euro per 4 weken kost.

Zeg het SportCity abonnement op

Als je je SportCity abonnement op wil zeggen, dan kan dat via Opzeggen24. Opzeggen24 kan het opzeggen compleet uit je handen nemen, of je kan ervoor kiezen het opzeggen zelf te doen met de instructies van Opzeggen24. Als je het zelf wil opzeggen, lees dan verder voor de instructies voor het opzeggen van je sportabonnement.

Het opzeggen van een SportCity abonnement kan schriftelijk en online. Als je schriftelijk je abonnement wil opzeggen, dan kun je een opzegbrief met daarin jouw persoonlijke informatie (naam, adres, geboortedatum, SportCity-pasnummer) en reden van opzeggen sturen of deze brief inleveren aan de balie bij de SportCity vestiging bij jou in de buurt. Als je het abonnement online wil opzeggen, dan kun je via het contactformulier op de SportCity website aangeven dat je het abonnement wil stopzetten.

Als je je abonnement wil stopzetten, dan geldt er een opzegtermijn van één maand. Als je een abonnement van 1 jaar hebt, dan betekent dit dat je abonnement na 13 maanden wordt stopgezet. Als je een tweejarig abonnement hebt maar deze eerder wil opzeggen, dan kan dat na het eerste jaar. Omdat je bij een tweejarig contract meer korting krijgt dan een eenjarig contract, wordt je abonnement omgezet van twee jaar naar een jaar en moet je het verschil in korting waar je geen recht meer op hebt terugbetalen.

SportCity klantenservice

Als je contact wil opnemen met SportCity om welke reden dan ook, dan kun je dat doen via de SportCity klantenservice. Je kan altijd via het webformulier je vraag stellen. Je kan telefonisch contact opnemen op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Als je een algemene vraag hebt kun je bij de Veelgestelde Vragen pagina terecht. Er worden daar veel antwoorden gegeven op algemene vragen die veel leden hebben gesteld.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van SportCity

👉 Hoe werkt SportCity opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je SportCity abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost SportCity opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van SportCity opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn SportCity opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je SportCity opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je SportCity opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

SportCity reviews

Zeg je SportCity via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met SportCity. Hieronder tref je de SportCity reviews.

Dhr. M uit Dordrecht:
Sport thuis
8 maart 2022
Mvr. S uit Dordrecht:
Ik doe tegenwoordig veel wandelen en hardlopen , vindt het fijner dan binnen , heb thuis ook de mogelijk om krachtraining te doen .
8 maart 2022
Mvr. E uit Driebruggen:
De QR code ! Ik vind het heel erg jammer om op te zeggen , heb enorm fijn gesport op een leuke sportschool, maar aan de QR code ga ik nooit beginnen dus zit er helaas niks anders op . Maar bedankt voor de fijne jaren in Woerden ! H groet , Elize
16 november 2021
Mvr. I uit Leiden:
Geen tijd meer vanwege het werk
8 augustus 2020