Stichting AAP opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Stichting AAP opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Stichting AAP als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Stichting AAP voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Stichting AAP opzegbrief

Stichting AAP
t.a.v. Opzeggingen
Postbus 50313
1305AH Almere (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Stichting AAP'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Stichting AAP opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Stichting AAP abonnement opzeggen

Stichting AAP is een organisatie die zich inzet voor beter dierenwelzijn in Europa. De focus van Stichting AAP is vooral gericht op exotische zoogdieren zoals apen, wasberen en leeuwen. Veel van deze dieren bevinden zich in benarde situaties door illegale handel en het misbruik in entertainment. Stichting AAP vangt deze dieren op. Om de problemen rondom exotische zoogdieren bij de kern aan te pakken focust Stichting AAP zich op het pleiten voor betere wetgeving in heel Europa.

Stichting AAP richt zich vooral op de opvang, verzorging, rehibilatatie, herplaatsing en wetgevingen. Dieren die door Stichting AAP worden gered krijgen daar opvang en worden daar verzorgd. Ze komen vaak verwaarloosd binnen en krijgen dan veterinaire zorg en worden rehabiliteert. Als de dieren weer krachtiger zijn dan wordt gekeken of er mogelijkheid is om de dieren te herplaatsen naar een plaats waar ze de rest van hun leven goed verzorgd kunnen doorbrengen. Om het probleem bij de kern aan te pakken en hopelijk het aantal dieren dat gered moet worden door Stichting AAP te verlagen, wordt er ook veel tijd gestopt in het motiveren van het publieke debat en politieke besluitvorming en het helpen van wetsontwerpen om de problematiek rondom het houden van exotische dieren tegen te gaan.

Stichting AAP is opgericht in 1972 nadat het in de jaren 60 een trend was in Europa om uitheemse dieren in huis te nemen als huisdier. Omdat deze dieren geen geschikte huisdieren zijn en zich ook niet zo gedragen, werden er meer en meer van deze dieren gedumpt. Voor deze dieren was een goede opvang nodig. Okko en Riga Reussien besloten deze dieren op te vangen. Dit deden ze in hun eigen huis, maar na een tijd werd het onmogelijk om alles zelf te bekostigen. Het eerste opvanghuis van Stichting AAP stond in Amstelveen, dit was een ouder anjerkas. Dit opvanghuis was het begin van de stichting omdat het tehuis als tijdelijk tehuis was opgericht maar voor niet alle gevangen dieren was herplaatsing mogelijk en er was een permanente opvang nodig. Stichting AAP richtte voor deze dieren het AAP-pensioenplan op waarbij een permanente verblijflocatie werd gecreëerd voor de dieren in de opvang. Er staat in Almere een opvang in een ruime en groene omgeving met een grote primatenhal, zoogdierenopvang, quarantaine, buitenverblijven en een kantoor. Het uiteindelijke doel voor alle dieren is om ze geestelijk en lichamelijk zo gezond mogelijk te maken en ze te herplaatsen naar een meer natuurlijke omgeving zoals een reservaat.

In 2009 heeft Stichting AAP een vestiging in Spanje geopend. Doordat Stichting AAP zich focust op de problematiek in heel Europa, was er behoefte aan een vestiging in zuid-Europa. Toen is AAP Primadomus geopend, een opvangcentrum in Villena.

Stichting AAP donatie

Als je een bijdrage wil leveren aan Stichting AAP dan kun je doneren. Je kan je op de website opgeven om donateur te worden. Je kan zelf kiezen hoeveel en hoe vaak je wil doneren. Je kan kiezen om maandelijks of jaarlijks te doneren. De vaste bedragen zijn 10 euro, 15 euro en 30 euro. Je kan ook ervoor kiezen om een ander bedrag te doneren als je een ander donatiebedrag in gedachten hebt. Eenmalig doneren is ook mogelijk. Dit kan op dezelfde manier als maandelijks doneren maar dan klik je bij de gegevens op eenmalig in plaats van maandelijks of jaarlijks. Als je vaker wil doneren maar niet iedere maand of jaar of eventueel iedere keer een ander bedrag als je bijvoorbeeld geld over hebt aan het einde van de maand, dan kun je kiezen om meerdere malen een eenmalige donatie te doen. Je zit dan nergens aan vast.

Als je Stichting AAP wil helpen maar geen monetaire donatie kwijt kan, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Je kan ook Air Miles doneren aan Stichting AAP. Het doneren van Air Miles kan via de website van Air Miles zelf. Bij het doneren van je Air Miles aan Stichting AAP kunnen 14.000 Air Miles ongeveer een week verzorging en huisvestiging bekostigen, 4.400 Air Miles staat ongeveer gelijk aan 2 dagen gezonde voeding en 1.600 Air Miles staat gelijk aan 2 dagen vitamines.

Een andere manier om te doneren is met een cadeaukaart. Als je cadeaubonnen of -kaarten hebt waar je niks mee doet dan kun je deze doneren aan Stichting AAP. Stichting AAP kan voor cadeaukaarten een vergoeding krijgen van wissel.nl. Wissel.nl betaalt Stichting AAP 75% van de waarde van de cadeaubon en wissel.nl doet hier 2.5% bovenop voor de dieren. Je kan dus zelf uitrekenen hoeveel geld er ongeveer bij Stichting AAP terecht komt als je doneert via een cadeaukaart.

Als je zelf geld wil ophalen voor Stichting AAP dan kan je een donatiebox aanvragen. Dit is een kartonnen box die je thuisgestuurd krijgt en geld mee kan inzamelen. Het contante geld in de donatiebox houdt je zelf en je maakt het ingezamelde bedrag over via de meegestuurde acceptgiro.

Stichting AAP donatie opzeggen

Als je je Stichting AAP donatie wil opzeggen dan kan dat via Opzeggen24. Wij helpen je met het opzeggen van al je abonnementen, lidmaatschappen en donaties. Opzeggen24 helpt je met het opzeggen ongeacht van de reden waarom je wil opzeggen. Je kan je donatie ook opzeggen via Stichting AAP zelf. Dit kan telefonisch door te bellen tijdens kantooruren en per email.

Als je je vaste donatie op wil zeggen door financiële redenen maar nog wel wil bijdragen wanneer je kan, dan kun je daarna kiezen voor af en toe een eenmalige donatie. Je kan er ook voor kiezen om op een andere manier te doneren, bijvoorbeeld met Air Miles of cadeaukaarten, als je nog wel bijdragen maar niet financieel.

Als je een vraag, opmerking of klacht hebt en contact wil opnemen met Stichting AAP, dan kan dit op verschillende manieren. Je kan post sturen. Telefonisch kan je Stichting AAP bereiken op werkdagen tussen 8:30 en 17:00.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Stichting AAP

👉 Hoe werkt Stichting AAP opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Stichting AAP abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Stichting AAP opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Stichting AAP opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Stichting AAP opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Stichting AAP opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Stichting AAP opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Stichting AAP reviews

Zeg je Stichting AAP via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Stichting AAP. Hieronder tref je de Stichting AAP reviews.

Mvr. H uit Borculo:
Geen
11 september 2021