Telegraaf opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Telegraaf opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Telegraaf als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je verzendmethode

Stap 3: kies je betaalmethode

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Telegraaf opzegbrief

Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 376
1000EB Amsterdam (Nederland)

Plaats, 5 april 2020

Betreft: opzeggen 'Telegraaf'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Telegraaf opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Telegraaf abonnement opzeggen

De Telegraaf is een dagblad en nieuwswebsite in Nederland die wordt uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (UMT), dit is een dochterbedrijf van de Belgische Telegraaf Media groep. De krant verschijnt landelijk zes dagen per week. De inhoud bestaat onder andere uit binnen- en buitenlands nieuws, financieel nieuws en sportnieuws. Op vrijdag (voor abonnees) en zaterdag (bij losse nummers) verschijnt ook het magazine Vrouw bij De Telegraaf. De Telegraaf is gevestigd in Amsterdam en heeft een betaalde gerichte oplage van 455.927 exemplaren.

De Telegraaf werd opgericht door Henry Tidal en Gerard Adriaan Heineken. Zij kochten in 1892 een oude drukkerij aan de Gravestraat in Amsterdam, om deze te veranderen in één van de modernste drukkerijen van het land. In deze drukkerij zou als eerste van het land een stoommachine aanwezig zijn om elektriciteit op te wekken. Begin 1983 verschenen de eerste nummers van De Telegraaf en werd ook het kopblad De Courant begonnen. Sinds 1996 is De Telegraaf ook aanwezig als op internet, waarop het nieuws uit verschillende rubrieken te lezen is.

De Telegraaf: inhoud

De Telegraafwordt gezien als een populaire krant, vanwege een relatief groot gehalte amusement. Hieronder vallen bijvoorbeeld sensatieberichten, een pagina gevuld met artikelen uit het roddelblad Privé en een groot sportkatern. Om deze reden wordt de krant onderscheiden van de zogenoemde kwaliteitskranten, waarin ‘(politieke) informatie’ de overhand heeft. Toch kan De Telegraaf ook niet gezien worden als een echt boulevardblad, omdat de toon gematigder is en er minder gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen. Ook is het financiële deel van De Telegraaf, De Financiële Telegraaf, serieuzer van opzet dan de rest van de krant. De krant richt zich op een breed publiek, ook wel omschreven als ‘dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving’. Voor dit doel wordt de krant ook deels op tabloid- en deels op broadsheet-formaat uitgebracht.

Tegenwoordig heeft de krant ook een zeer uitgebreide website waarop het nieuws te lezen is. Boven aan de Homepagina kan geklikt worden op ‘nieuws’, ‘sport’, ‘entertainment’ en ‘financieel’ om zo direct het laatste nieuws uit deze rubrieken te lezen. Onder het kopje ‘video’ zijn allerlei soorten (nieuwsvideo’s) te bekijken. De site beschikt ook over de rubriek ‘lifestyle’ waarin allerlei artikelen te vinden zijn over bijvoorbeeld reizen, koken en natuur. In de rubriek ‘Wat U zegt’ worden lezersbrieven over verschillende onderwerpen geplaatst. Ook is op de Homepagina van de website het weerbericht en de actuele verkeersinformatie te zien. De Telegraafheeft ook een speciale pagina met deals, waarvan een link te vinden is op de homepagina. Via deze link komt de bezoeker in een webwinkel met scherpe aanbiedingen voor uiteenlopende producten. Zo zijn hier luxe horloges te koop voor een kleine prijs, maar ook vakanties en huishoudartikelen.

De Telegraaf abonnementen

Mensen die graag De Telegraaf lezen kunnen deze uiteraard los kopen, maar er zijn ook verschillende abonnementen af te sluiten bij de krant. Zo is er ten eerste de keuze tussen een abonnement op de digitale krant, de papieren krant of beide. Ook kan er voor gekozen worden om de krant te ontvangen van maandag tot en met zaterdag of om slechts de zaterdagkrant te ontvangen. De abonnementen kunnen worden afgesloten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar, waarbij 3 jaar de goedkoopste optie is. Het goedkoopste abonnement dat men kan afsluiten is een abonnement op de digitale krant voor een periode van 3 jaar, dit kost dan €8,50 per maand. De duurste optie is een weekabonnement op de digitale en de papieren krant voor een periode van 1 jaar, dit kost €24,50 per maand. De papieren krant wordt op weekdagen voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdagen voor 08:00. Mensen die een abonnement hebben afgesloten bij De Telegraaf kunnen een account aanmaken op de website Mijn Media. Met dit account kunnen abonnees makkelijk hun abonnement beheren en hun facturen inzien. Bovendien kan dit zelfde account ook gebruikt worden voor abonnementen op Privé, Autovisie en Vrouw.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Telegraaf

👉 Hoe werkt Telegraaf opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Telegraaf abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Telegraaf opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Telegraaf opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Telegraaf opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Telegraaf opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Telegraaf opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Telegraaf reviews

Zeg je Telegraaf via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Telegraaf. Hieronder tref je de Telegraaf reviews.

Dhr. D uit Boxtel:
meerdere keren geen krant in de brieven bus
4 april 2020
Mvr. A uit Weerselo:
Graag zsm opzeggen! Bvd, Mvg.
30 maart 2020
Dhr. G uit Zwijndrecht:
Corona
30 maart 2020
Dhr. K uit :
Wordt niet meer gelezen
25 maart 2020
Dhr. A uit Uithoorn:
financieele redenen
25 maart 2020
Dhr. M uit Landsmeer:
cornavirus paniek zaaien beperking vrijheid weg, griepvirus heftiger meer doden economie plat
24 maart 2020
Mvr. E uit Oisterwijk:
Reden van opzegging: we krijgen nooit een krant op vrijdag en zaterdag
22 maart 2020
Dhr. E uit Cuijk:
geen inkomsten meer
20 maart 2020
Mvr. S uit Hoevelaken:
Slechte journalistiek tijdens Corona crisis! Klant nr: 185334970
20 maart 2020
Mvr. P uit Grave:
De zaak is dicht
18 maart 2020
Dhr. R uit Montfoort:
sluiting bedrijf
17 maart 2020
Mvr. S uit Twijzel:
Coronacrisis bezuinigingen
17 maart 2020
Mvr. M uit Zoetermeer:
Even te duur nu
16 maart 2020
Dhr. T uit Langenboom:
heb al een krant de Gelderlander, is toch teveel om te lezen op zaterdag
15 maart 2020
Mvr. W uit Heemstede:
Ik lees geen krant meer.
14 maart 2020
Dhr. G uit Enschede:
te duur
11 maart 2020
Dhr. J uit Ammerzoden:
overlijden
11 maart 2020
Dhr. K uit Rijpwetering:
verhuizing buitenland
10 maart 2020
Dhr. P uit Wateringen:
niet meer geinteresseerd
8 maart 2020
Dhr. P uit Ridderkerk:
Willen graag eens een andere ochtendkrant proberen.
8 maart 2020
Dhr. F uit Venray:
Overlijden op 2-3-2020
7 maart 2020
Dhr. A uit Nieuwerkerk aan den IJssel:
We hebben al een andere krant.
5 maart 2020
Mvr. H uit Volendam:
Mevrouw is per 4 maart opgenomen in een gesloten afdeling van een verzorgingstehuis.
5 maart 2020
Mvr. L uit Heeze:
Moeder zit nu in een verzorgingstehuis, ze kan de krant zelf niet meer lezen, i.v.m. Alzheimer.
4 maart 2020
Mvr. A uit Baarn:
Persoonlijke reden
4 maart 2020
Mvr. R uit Blaricum:
Kan het niet meer goed lezen
4 maart 2020
Dhr. J uit Amsterdam:
word te duur
4 maart 2020
Dhr. W uit Kampen:
Enige tijd naar het buitenland
3 maart 2020
Mvr. L uit Ouddorp:
1 krant is genoeg
2 maart 2020
Dhr. A uit Wageningen:
Tenminste 6 a 7 maal geen krant bezorgd op zaterdag zonder enige excuses, schadeloosstelling of alsnog bezorgen van de ontbrekende krant.
1 maart 2020
Dhr. R uit 's-Gravenhage:
Geen tijd meer om te lezen
1 maart 2020
Dhr. R uit Amersfoort:
na bijna 60jaar met spijt opgezegd; slechts onderbroken door een verhuisperiode.
28 februari 2020
Dhr. A uit Bergeijk:
krant komt om 5 voor 7 en ik ga om half 7 werken en kom om 18.30 thuis dan weet ik alle nieuws al dat gaat de krant ongelezen de kachel
27 februari 2020
Dhr. C uit Heemstede:
Geen tijd meer voor
27 februari 2020
Dhr. C uit Oosterbeek:
wil andere krant proberen
27 februari 2020
Dhr. M uit Hilversum:
Ik heb ontdekt dat ik sedert juli het dubbele betaal en zeg op per 2 maart en storneer derhalve de laatste incasso.
24 februari 2020
Mvr. T uit Nieuwegein:
Te duur!! Eerst 19.00 euro nu 37.00 euro?
23 februari 2020
Dhr. G uit Nijkerkerveen:
Er wordt zomaar een bedrag a 32,50 van onze rekening af geschreven voor zo gezegd "abonnement" op VROUW 6 nummers die ik nooit heb afgesloten. Ik vind het hele blad niets dus laat staan dat ik daar nog zoveel voor moet betalen. Daarom zeg ik per direct de krant op. (Klant nr 185712800)
20 februari 2020
Dhr. G uit Zwammerdam:
Ben ongeneselijk ziek en probeer mijn financieen op orde te brengen, ook is er 30 euro afgeschreven terwijl ik altijd 18 euro betaal , hoe zit dat?
19 februari 2020
Dhr. R uit Zutphen:
We betalen €26 per maand voor de zaterdag krant. Dit is wel erg duur!!!! En dat is de reden van opzegging. Met vr gr R Horst
19 februari 2020
Dhr. G uit Hengelo:
Al een aantal keren niet bezorgd!
19 februari 2020
Mvr. P uit Wormer:
Geen tijd om rustig de teelgraagf te lezen.
17 februari 2020
Mvr. S uit Wateringen:
Klaar
15 februari 2020
Dhr. G uit Bathmen:
heb mij bedacht
15 februari 2020
Dhr. E uit :
Geen tijd meer om te lezen.. Digitaal houden we het nieuws bij.
15 februari 2020
Dhr. J uit Meerkerk:
Sinds 17 april 2017 lid. Wil gebruik maken van de wet van Dam.
13 februari 2020
Dhr. S uit Elst:
Niet meer nodig
13 februari 2020
Mvr. A uit Sint Agatha:
Wil andere krant proberen
12 februari 2020
Dhr. P uit :
Te veel ongelezen kranten in de prullenbak, zonde van geld en papier.
11 februari 2020
Dhr. H uit Nieuwe-Tonge:
Samenwonen
6 februari 2020
Dhr. G uit Arnhem:
Wordt te duur
4 februari 2020
Dhr. M uit Denekamp:
klantnummer1432 91483 we hebben de twentse courant Tubantia
3 februari 2020
Dhr. H uit Utrecht:
nieuw abonnee op AD met informatie over utrecht
31 januari 2020
Mvr. B uit Roelofarendsveen:
ik wil graag de digitale versie van de telegraaf herroepen ik zocht mijn abonnement gegevens maar kreeg het aan meldings formulier. dat was niet de bedoeling.en ik ben ster in dit soort zaken zodat ik het verkeerde en niet gewenste abonnement aangeklikt heb hiervoor mijn excuses. maar ik hoop dat u hiervoor begrip heeft. met vriendelijke groet Beria Nieuwenhuis.
29 januari 2020
Dhr. O uit Drachten:
Geen behoefte meer aan papieren krant.
28 januari 2020
Dhr. M uit Urk:
Overlijden van maarten hakvoort
27 januari 2020
Dhr. J uit Breukelen:
Dhr. Visser woont niet meer thuis en zit op dit moment in een hospice ivm snel overlijden. Graag het abonnement zo spoedig mogelijk opzeggen. Met vriendelijke groet, Jan Visser
24 januari 2020
Dhr. H uit Zoutelande:
bezuiniging
22 januari 2020
Dhr. P uit IJmuiden:
Dhr Kunenborg is op 5 januari j.l. overleden
22 januari 2020
Dhr. J uit Almelo:
geld
22 januari 2020
Dhr. J uit Sint-Michielsgestel:
Woonachtig in hè buitenland
22 januari 2020
Mvr. S uit Haarlem:
We hebben altijd met plezier gelezen maar tegenwoordig leest iedereen het nieuws vanaf zijn telefoon
22 januari 2020
Dhr. H uit Klarenbeek:
Te duur
19 januari 2020
Dhr. C uit Alphen aan den Rijn:
de digitale "krant"bevalt mij slecht ; niet overzichtelijk tamelijk chaotische opzet teveel artikelen afgeschermd door pop-up berichten. Ik ga liever terug naar de papieren krant die ik kan halen/kopen wanneer ik dat wil en rustig kan lezen. "vrijheid blijheid" met vriendelijke groet en gaarne even een bevestiging van de opzegging C.Lucassen
18 januari 2020
Mvr. G uit Ter Aar:
Overlijden
18 januari 2020
Mvr. G uit Sneek:
nieuw abonnement vanaf 28 febr. voor 24,50 wil ik voor bedanken .
18 januari 2020
Mvr. M uit Sint Joost:
Opeens van 13,39 euro naar 26,60 euro Wij vinden het te duur worden!
17 januari 2020
Mvr. A uit Bilthoven:
Mijn maandbedrag was €18,00. Nu ineens €30,00.
16 januari 2020
Mvr. E uit 's-Gravenhage:
Wenst mijn abonnement niet te verlengen
15 januari 2020
Dhr. S uit Beesd:
de laatste weken wordt er zeer frequent niet, of veel te laat ,bezorgd
9 januari 2020
Dhr. W uit Apeldoorn:
Te duur
7 januari 2020
Dhr. E uit Grootebroek:
Te hoge kosten
22 december 2019
Dhr. D uit 's-Gravenhage:
Geen zin meer om bijna elke dag te moeten bellen dat de krant niet is bezorgd. Groet, Mink Keus
21 december 2019
Mvr. B uit Heerhugowaard:
Ik dacht dat ik een abonnement had van € 10,-- per maand
20 december 2019
Dhr. J uit Ulestraten:
leeftijd en prijs en wil regiokrant lezen
14 december 2019
Dhr. P uit Amsterdam:
Mijn vader heeft longkanker met uitzaaiingen in de hersenen en is niet meer in staat om te lezen.
12 december 2019
Dhr. A uit Oud-Beijerland:
echtscheiding
11 december 2019
Mvr. G uit Arnhem:
Te duur voor mijn
11 december 2019
Dhr. R uit Purmerend:
Lees hem met ouders
9 december 2019
Dhr. M uit Harfsen:
Maak er geen gebruik van
9 december 2019
Dhr. H uit Lichtenvoorde:
er is mij door straatverkopers een gratis proef beloofd voor enkele weken, een abonnement is mij te duur
8 december 2019
Dhr. W uit Nijmegen:
Ontevreden over veel!
3 december 2019
Mvr. T uit Kerkrade:
Geachte Hierbij deel ik u mede Dat mijn moeder op 27-11-2019 Gestorven is . En ik hierdoor per direckt haar contract wil opzeggen . Een overlijdingsakte die ik erbij. Mvg A.kockelkorn
3 december 2019
Dhr. W uit Voorschoten:
Lees hem nagenoeg niet meer
3 december 2019
Dhr. W uit Delden:
Abonnementnummer 123759579
2 december 2019
Dhr. M uit Urk:
Andere dingen nodig
2 december 2019
Mvr. V uit Bergen:
No money
1 december 2019
Mvr. J uit Almere:
abonnement is ontzettend duur geworden
30 november 2019
Mvr. C uit Amsterdam:
Kan het niet meer betalen
29 november 2019
Dhr. N uit Monster:
Overlijden Dhr. Onings
29 november 2019
Mvr. F uit Eindhoven:
Ik vind dat hij te gemakkelijk duurder wordt gemaakt. Een nieuw lidmaatschap kost veel minder. Ik ga hem missen.
25 november 2019
Dhr. K uit Valkenburg:
Emigratie
25 november 2019
Mvr. G uit Volendam:
wij hebben in al die maanden geen telegraaf gehad omdat we ons account niet hadden geactiveerd en nu lukt het niet.
23 november 2019
Mvr. W uit Beusichem:
kan het niet meer betalen
21 november 2019
Dhr. R uit Nieuwegein:
overwinteren spanje.
19 november 2019
Dhr. J uit Klazienaveen:
contract is afgelopen
17 november 2019
Dhr. J uit Soest:
Verblijf buitenland
16 november 2019
Mvr. A uit Amsterdam:
Wegens financieel, gezondheidsproblemen
15 november 2019
Mvr. L uit Hilversum:
lijkt teveel op de gooi en eemlander
15 november 2019
Mvr. B uit 's-Gravendeel:
Overgehaald tot abonnement maar krant wordt haast niet gelezen
14 november 2019
Dhr. F uit Capelle aan den IJssel:
Geeft voorkeur aan een andere krant
13 november 2019
Dhr. M uit Noordwijk:
niet verlengen van het tijdelijke abonnement voor de periode van 1 jaar, aangegaan in december 2018. Dit tijdelijke abonnement werd aangeboden wegens het 100 jarig bestaan van de Telegraaf en dit abonnement was een speciale, eenmalige aanbieding (lage prijs)
12 november 2019
Mvr. A uit Norg:
Financieel niet haalbaar
12 november 2019
Dhr. F uit Veldhoven:
Ik kies voor een andere krant ( ED)
12 november 2019
Dhr. G uit Wezep:
Veel te duur
10 november 2019
Mvr. E uit Avenhorn:
ik zeg bij deze n mijn zaterdagabonnement op per ingaande van met vriendelijke groet Els van der Hulst
9 november 2019