Telegraaf opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Telegraaf opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Telegraaf als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Telegraaf voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Telegraaf opzegbrief

TMG Landelijke Media B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 376
1000EB Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Telegraaf'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Telegraaf opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Telegraaf abonnement opzeggen

De Telegraaf is een dagblad en nieuwswebsite in Nederland die wordt uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (UMT), dit is een dochterbedrijf van de Belgische Telegraaf Media groep. De krant verschijnt landelijk zes dagen per week. De inhoud bestaat onder andere uit binnen- en buitenlands nieuws, financieel nieuws en sportnieuws. Op vrijdag (voor abonnees) en zaterdag (bij losse nummers) verschijnt ook het magazine Vrouw bij De Telegraaf. De Telegraaf is gevestigd in Amsterdam en heeft een betaalde gerichte oplage van 455.927 exemplaren.

De Telegraaf werd opgericht door Henry Tidal en Gerard Adriaan Heineken. Zij kochten in 1892 een oude drukkerij aan de Gravestraat in Amsterdam, om deze te veranderen in één van de modernste drukkerijen van het land. In deze drukkerij zou als eerste van het land een stoommachine aanwezig zijn om elektriciteit op te wekken. Begin 1983 verschenen de eerste nummers van De Telegraaf en werd ook het kopblad De Courant begonnen. Sinds 1996 is De Telegraaf ook aanwezig als op internet, waarop het nieuws uit verschillende rubrieken te lezen is.

De Telegraaf: inhoud

De Telegraafwordt gezien als een populaire krant, vanwege een relatief groot gehalte amusement. Hieronder vallen bijvoorbeeld sensatieberichten, een pagina gevuld met artikelen uit het roddelblad Privé en een groot sportkatern. Om deze reden wordt de krant onderscheiden van de zogenoemde kwaliteitskranten, waarin ‘(politieke) informatie’ de overhand heeft. Toch kan De Telegraaf ook niet gezien worden als een echt boulevardblad, omdat de toon gematigder is en er minder gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen. Ook is het financiële deel van De Telegraaf, De Financiële Telegraaf, serieuzer van opzet dan de rest van de krant. De krant richt zich op een breed publiek, ook wel omschreven als ‘dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving’. Voor dit doel wordt de krant ook deels op tabloid- en deels op broadsheet-formaat uitgebracht.

Tegenwoordig heeft de krant ook een zeer uitgebreide website waarop het nieuws te lezen is. Boven aan de Homepagina kan geklikt worden op ‘nieuws’, ‘sport’, ‘entertainment’ en ‘financieel’ om zo direct het laatste nieuws uit deze rubrieken te lezen. Onder het kopje ‘video’ zijn allerlei soorten (nieuwsvideo’s) te bekijken. De site beschikt ook over de rubriek ‘lifestyle’ waarin allerlei artikelen te vinden zijn over bijvoorbeeld reizen, koken en natuur. In de rubriek ‘Wat U zegt’ worden lezersbrieven over verschillende onderwerpen geplaatst. Ook is op de Homepagina van de website het weerbericht en de actuele verkeersinformatie te zien. De Telegraafheeft ook een speciale pagina met deals, waarvan een link te vinden is op de homepagina. Via deze link komt de bezoeker in een webwinkel met scherpe aanbiedingen voor uiteenlopende producten. Zo zijn hier luxe horloges te koop voor een kleine prijs, maar ook vakanties en huishoudartikelen.

De Telegraaf abonnementen

Mensen die graag De Telegraaf lezen kunnen deze uiteraard los kopen, maar er zijn ook verschillende abonnementen af te sluiten bij de krant. Zo is er ten eerste de keuze tussen een abonnement op de digitale krant, de papieren krant of beide. Ook kan er voor gekozen worden om de krant te ontvangen van maandag tot en met zaterdag of om slechts de zaterdagkrant te ontvangen. De abonnementen kunnen worden afgesloten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar, waarbij 3 jaar de goedkoopste optie is. Het goedkoopste abonnement dat men kan afsluiten is een abonnement op de digitale krant voor een periode van 3 jaar, dit kost dan €8,50 per maand. De duurste optie is een weekabonnement op de digitale en de papieren krant voor een periode van 1 jaar, dit kost €24,50 per maand. De papieren krant wordt op weekdagen voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdagen voor 08:00. Mensen die een abonnement hebben afgesloten bij De Telegraaf kunnen een account aanmaken op de website Mijn Media. Met dit account kunnen abonnees makkelijk hun abonnement beheren en hun facturen inzien. Bovendien kan dit zelfde account ook gebruikt worden voor abonnementen op Privé, Autovisie en Vrouw.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Telegraaf

👉 Hoe werkt Telegraaf opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Telegraaf abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Telegraaf opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Telegraaf opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Telegraaf opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Telegraaf opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Telegraaf opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Telegraaf reviews

Zeg je Telegraaf via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Telegraaf. Hieronder tref je de Telegraaf reviews.

Mvr. G uit Veghel:
Hallo, mijn moeder heeft dementie dus leest deze niet meer. Graag bevestiging van opzeggen
5 juli 2022
Dhr. J uit Hoofddorp:
Lees de krant niet meer overbodig geworden
21 mei 2022
Dhr. H uit Hoogvliet Rotterdam:
Te duur
22 april 2022
Dhr. E uit Dronten:
Wordt ons te duur
5 april 2022
Dhr. T uit Amstelveen:
lezen alleen digitaal
19 januari 2022
Dhr. C uit Amstelveen:
overlijden betreft A.C.Oudeman Boksdoornlaan 4 Amstelveen klant nr000004216060 kenmerk machtiging000003229337
9 januari 2022
Dhr. H uit Staphorst:
wij kunnen het andere abonnement niet voor 1 April opzeggen Na 1 April 2022 het drie jarige contract begingen . Staphorst 25 Aug 2021
25 augustus 2021
Dhr. J uit Geleen:
Zonder reden van vermelding van 24.50 naar 39.00 euro per maand dit word ons te duur daar wij AOW ers zijn vr.gr Fam Peters
2 augustus 2021
Dhr. H uit Helmond:
Geen tijd om de krant te lezen
8 juli 2021
Dhr. K uit Alphen aan den Rijn:
Klant 000004968103
6 juni 2021