Telegraaf opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Telegraaf opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Telegraaf als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je verzendmethode

Stap 3: kies je betaalmethode

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Telegraaf opzegbrief

Uitgeversmaatschappij De Telegraaf B.V.
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 376
1000EB Amsterdam (Nederland)

Plaats, 21 november 2019

Betreft: opzeggen 'Telegraaf'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Telegraaf opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Telegraaf abonnement opzeggen

De Telegraaf is een dagblad en nieuwswebsite in Nederland die wordt uitgegeven door Uitgeversmaatschappij De Telegraaf (UMT), dit is een dochterbedrijf van de Belgische Telegraaf Media groep. De krant verschijnt landelijk zes dagen per week. De inhoud bestaat onder andere uit binnen- en buitenlands nieuws, financieel nieuws en sportnieuws. Op vrijdag (voor abonnees) en zaterdag (bij losse nummers) verschijnt ook het magazine Vrouw bij De Telegraaf. De Telegraaf is gevestigd in Amsterdam en heeft een betaalde gerichte oplage van 455.927 exemplaren.

De Telegraaf werd opgericht door Henry Tidal en Gerard Adriaan Heineken. Zij kochten in 1892 een oude drukkerij aan de Gravestraat in Amsterdam, om deze te veranderen in één van de modernste drukkerijen van het land. In deze drukkerij zou als eerste van het land een stoommachine aanwezig zijn om elektriciteit op te wekken. Begin 1983 verschenen de eerste nummers van De Telegraaf en werd ook het kopblad De Courant begonnen. Sinds 1996 is De Telegraaf ook aanwezig als op internet, waarop het nieuws uit verschillende rubrieken te lezen is.

De Telegraaf: inhoud

De Telegraafwordt gezien als een populaire krant, vanwege een relatief groot gehalte amusement. Hieronder vallen bijvoorbeeld sensatieberichten, een pagina gevuld met artikelen uit het roddelblad Privé en een groot sportkatern. Om deze reden wordt de krant onderscheiden van de zogenoemde kwaliteitskranten, waarin ‘(politieke) informatie’ de overhand heeft. Toch kan De Telegraaf ook niet gezien worden als een echt boulevardblad, omdat de toon gematigder is en er minder gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen. Ook is het financiële deel van De Telegraaf, De Financiële Telegraaf, serieuzer van opzet dan de rest van de krant. De krant richt zich op een breed publiek, ook wel omschreven als ‘dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving’. Voor dit doel wordt de krant ook deels op tabloid- en deels op broadsheet-formaat uitgebracht.

Tegenwoordig heeft de krant ook een zeer uitgebreide website waarop het nieuws te lezen is. Boven aan de Homepagina kan geklikt worden op ‘nieuws’, ‘sport’, ‘entertainment’ en ‘financieel’ om zo direct het laatste nieuws uit deze rubrieken te lezen. Onder het kopje ‘video’ zijn allerlei soorten (nieuwsvideo’s) te bekijken. De site beschikt ook over de rubriek ‘lifestyle’ waarin allerlei artikelen te vinden zijn over bijvoorbeeld reizen, koken en natuur. In de rubriek ‘Wat U zegt’ worden lezersbrieven over verschillende onderwerpen geplaatst. Ook is op de Homepagina van de website het weerbericht en de actuele verkeersinformatie te zien. De Telegraafheeft ook een speciale pagina met deals, waarvan een link te vinden is op de homepagina. Via deze link komt de bezoeker in een webwinkel met scherpe aanbiedingen voor uiteenlopende producten. Zo zijn hier luxe horloges te koop voor een kleine prijs, maar ook vakanties en huishoudartikelen.

De Telegraaf abonnementen

Mensen die graag De Telegraaf lezen kunnen deze uiteraard los kopen, maar er zijn ook verschillende abonnementen af te sluiten bij de krant. Zo is er ten eerste de keuze tussen een abonnement op de digitale krant, de papieren krant of beide. Ook kan er voor gekozen worden om de krant te ontvangen van maandag tot en met zaterdag of om slechts de zaterdagkrant te ontvangen. De abonnementen kunnen worden afgesloten voor een periode van 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar, waarbij 3 jaar de goedkoopste optie is. Het goedkoopste abonnement dat men kan afsluiten is een abonnement op de digitale krant voor een periode van 3 jaar, dit kost dan €8,50 per maand. De duurste optie is een weekabonnement op de digitale en de papieren krant voor een periode van 1 jaar, dit kost €24,50 per maand. De papieren krant wordt op weekdagen voor 07:00 uur bezorgd en op zaterdagen voor 08:00. Mensen die een abonnement hebben afgesloten bij De Telegraaf kunnen een account aanmaken op de website Mijn Media. Met dit account kunnen abonnees makkelijk hun abonnement beheren en hun facturen inzien. Bovendien kan dit zelfde account ook gebruikt worden voor abonnementen op Privé, Autovisie en Vrouw.

Telegraaf reviews

Zeg je Telegraaf via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Telegraaf. Hieronder tref je de Telegraaf reviews.

Dhr. W uit Beusichem:
kan het niet meer betalen
21 november 2019
Dhr. R uit Nieuwegein:
overwinteren spanje.
19 november 2019
Dhr. J uit Klazienaveen:
contract is afgelopen
17 november 2019
Dhr. J uit Soest:
Verblijf buitenland
16 november 2019
Dhr. A uit Amsterdam:
Wegens financieel, gezondheidsproblemen
15 november 2019
Dhr. L uit Hilversum:
lijkt teveel op de gooi en eemlander
15 november 2019
Dhr. B uit 's-Gravendeel:
Overgehaald tot abonnement maar krant wordt haast niet gelezen
14 november 2019
Dhr. F uit Capelle aan den IJssel:
Geeft voorkeur aan een andere krant
13 november 2019
Dhr. M uit Noordwijk:
niet verlengen van het tijdelijke abonnement voor de periode van 1 jaar, aangegaan in december 2018. Dit tijdelijke abonnement werd aangeboden wegens het 100 jarig bestaan van de Telegraaf en dit abonnement was een speciale, eenmalige aanbieding (lage prijs)
12 november 2019
Dhr. A uit Norg:
Financieel niet haalbaar
12 november 2019
Dhr. F uit Veldhoven:
Ik kies voor een andere krant ( ED)
12 november 2019
Dhr. G uit Wezep:
Veel te duur
10 november 2019
Dhr. E uit Avenhorn:
ik zeg bij deze n mijn zaterdagabonnement op per ingaande van met vriendelijke groet Els van der Hulst
9 november 2019