TrosKompas opzeggen

Wil je het lidmaatschap van TrosKompas opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar TrosKompas als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar TrosKompas voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

TrosKompas opzegbrief

Vereniging AVROTROS
t.a.v. Abonnee- en ledenservice
Postbus 1431
1000BK Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'TrosKompas'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt TrosKompas opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


TrosKompas abonnement opzeggen

Direct het TrosKompas abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van TrosKompas. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van TrosKompas met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan TrosKompas en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar TrosKompas. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van TrosKompas

👉 Hoe werkt TrosKompas opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je TrosKompas abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost TrosKompas opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van TrosKompas opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn TrosKompas opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je TrosKompas opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je TrosKompas opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

TrosKompas reviews

Zeg je TrosKompas via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met TrosKompas. Hieronder tref je de TrosKompas reviews.

Dhr. J uit Capelle aan den IJssel:
abonnement (ongevraagd) door derden op mijn naam afgesloten
31 mei 2021
Mvr. L uit Giessenburg:
Wordt niet meer gelezen.
31 januari 2021
Dhr. H uit Eindhoven:
Naar verzorgingshuis verhuisd
8 december 2020
Dhr. J uit Delft:
Abonnement nr 744103 In verband met de hoge kosten heden ten dage ben ik genoodzaakt mijn abonnement voor 2021 op te zeggen. Met vriendelijke groet, Joop de Blij
25 november 2020
Mvr. J uit Rotterdam:
Kan het niet meer lezen. mijn ogen zijn slechter geworden.
7 september 2020
Mvr. K uit Franeker:
...
5 september 2020
Mvr. S uit Eindhoven:
door prive omstandigheden
3 september 2020
Mvr. L uit Den Helder:
te kleine letters ik heb hier al eerder over gemaild maar heb nooit een reactie gekregen ,het enige wat ik kreeg waseen nieuwe rekeningp die word niet betaald want ik heb hem opgezegd , ik hoop dat deze mail word gelezen en dat ik geen troskompas meer ontvang vr gr liesbeth veldkamp-engel
23 augustus 2020
Mvr. Y uit Griendtsveen:
Ik had een abonnementje van 26 weken afgesloten maar zie nu dat ik moet betalen terwijl het eigenlijk na 26 weken al stop gezet moest worden. Waar ligt nu de fout
11 augustus 2020
Mvr. H uit Beekbergen:
Mevrouw is overleden
25 mei 2020