Urgento.nl opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Urgento.nl opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Urgento.nl als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Urgento.nl voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Urgento.nl opzegbrief

LBBH B.V.
t.a.v. Helpdesk
Kerkenbos 1057c
6546BB Nijmegen (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'Urgento.nl'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Urgento.nl opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Urgento.nl abonnement opzeggen

Direct het Urgento.nl abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Urgento.nl. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Urgento.nl met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Urgento.nl en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Urgento.nl. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Urgento.nl

👉 Hoe werkt Urgento.nl opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Urgento.nl abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Urgento.nl opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Urgento.nl opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Urgento.nl opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Urgento.nl opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Urgento.nl opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Urgento.nl reviews

Zeg je Urgento.nl via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Urgento.nl. Hieronder tref je de Urgento.nl reviews.

Mvr. T uit Haarlem:
Aanbieding was voor 1 maand, en geen doorlopend contract!
8 juli 2022
Mvr. M uit Rotterdam:
Bij deze stop ik mijn abonnement en heb al een huurwoning.
3 mei 2022
Mvr. I uit Garderen:
IK wil niet meer bij urgent. ik vindt niet meer leuk en ik moet voor betallen terwijl dat ik niet gebruik. ik heb aan gemeld dat ik niet meer wil maar nog steeds is niet gelukt en ik moet elke keer betallen en dat heb ik niet. ik krijg elke keer een mail dat ik moet betallen of anders dat ik incasso krijg en dat vind ik niet leuk.
7 maart 2022
Dhr. T uit Boxmeer:
Ik betalen voor niets
14 februari 2022
Dhr. M uit Amsterdam:
Heb al een woning,
11 februari 2022
Mvr. C uit Zoetermeer:
We hebben al een woning. Dank U wel.
23 juli 2021
Dhr. T uit Zoetermeer:
We hebben al een woning. Dank U wel.
23 juli 2021
Dhr. F uit Sint-Michielsgestel:
Ik doe er niks mee
16 april 2021
Mvr. A uit Doetinchem:
voorzien van een woning
27 maart 2021
Mvr. E uit Tilburg:
Niet meer woningzoekende
25 december 2020