VARAgids opzeggen

Wil je het lidmaatschap van VARAgids opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VARAgids als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar VARAgids voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

VARAgids opzegbrief

Omroepvereniging BNNVARA
t.a.v. Ledenservice
Postbus 175
1200AD Hilversum (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'VARAgids'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt VARAgids opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


VARAgids abonnement opzeggen

De VARAgids is een Nederlands mediaweekblad en televisiegids dat een los merk is van BNNVARA. In het blad worden televisieprogramma’s, films, series en radioprogramma’s besproken. Er is aandacht voor cultuur, kunst, actualiteit, sport en muziek. Er staan ook rubrieken van onder andere presentatoren en bekende Nederlanders in het blad.

De VARAgids werd in 1928 voor het eerst uitgegeven. Sinds de gids is ontstaan zijn er aardig wat dingen aangepast. Voorheen stond er een strip in de gids van Blondje, maar werd verwijderd door het stereotyperende kenmerk. De rubriek Buis & Haard is een van de langst lopende tijdschriftenrubrieken in Nederland en wordt door veel tijdschriftenexperts als één van de beste rubrieken gezien. Een andere rubriek in de VARAgids die bekendheid heeft in Nederland is de column van Sander van de Pavert die tot 2011 in het blad stond. In de column werden stofopwaaiende onderwerpen besproken en deze leidde in 2011 tot een rechtszaak. Hierna is de column niet meer verschenen.

De VARAgids is door de jaren heen ook nog eens van naam veranderd. in 1988 werd de naam van het blad verandert in VARA tv magazine om te benadrukken dat het tijdschrift meer inhoud had dan alleen een televisiegids. In 2008 is de naam weer terug veranderd naar VARAgids. Als je meer wil lezen van de VARAgids, dan kun je de avondeditie lezen. De avondeditie is een gratis nieuwsbrief waarvoor je je kan aanmelden. De nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd. In de nieuwsbrief staat een overzicht van wat er die avond op tv te zien is. Niet alleen staat er een overzicht in van welke programma’s te zien zijn, maar ook recensies van die programma’s en wie er te gast zijn (bij talkshows).

Een VARAgids abonnement

Een VARAgids kun je los in de winkel kopen of als abonnement ontvangen. Een abonnement op de VARAgids is standaard een kwartaal, halfjaar of jaar lang. Bij actieabonnementen wordt het abonnement ook wel eens voor 20 weken aangeboden.

Deze kosten zijn de volle prijs. Dit bedrag hoef je echter niet altijd te betalen; er zijn vaak acties. Vaak is er een actie waarbij je 50% korting kan krijgen op een jaarabonnement of de volle prijs betaalt maar er dan een cadeaukaart bij krijgt.

Als je een abonnement afsluit op de VARAgids profiteer je van een paar extra’s. Je krijgt natuurlijk iedere week de VARAgids thuisgestuurd. Je krijgt ook toegang tot de leesclub waarmee je korting krijgt op geselecteerde boeken van bol.com. Je krijgt ook VARAgids previews waarmee je gratis naar voorpremières mag van bioscoopfilms.

Zeg je VARAgids op

Als je je abonnement op de VARAgids wil opzeggen, dan kan opzeggen24.nl je daarmee helpen. Omdat VARAgids een abonnement is wat je voor een vaste periode afsluit, kun je de gids niet op ieder moment opzeggen. Als je net het abonnement hebt afgesloten voor een bepaalde periode en daarvoor hebt betaald, dan kan je abonnement worden stopgezet wanneer die periode voorbij is. Het opzeggen van het abonnement kan wel al eerder, daarvoor hoef je niet mee te wachten tot de huidige betaalde periode voorbij is.

VARAgids abonnement opzeggen

Om je VARAgids abonnement op te zeggen moet je contact opnemen met de klantenservice van BNNVARA. Hoe en wanneer je dit kan doen, kun je lezen in onderstaande tekst. De opzegtermijn van een abonnement voor onbepaalde tijd is één maand. Voor actie-abonnementen geldt een opzegtermijn van één maand voor het einde van de actieperiode. Actieabonnementen kunnen niet tussentijds worden opgezegd.

VARAgids klantenservice

Als je een vraag, klacht of opmerking hebt voor de VARAgids, dan kan je contact met ze opnemen. Als je een vraag hebt, kun je eerst kijken bij veelgestelde vragen. Hier staan antwoorden en oplossingen voor veelgestelde vragen en problemen. Misschien staat je vraag of probleem hier wel bij, dat scheelt je veel tijd. Als je vraag niet bij de veelgestelde vragen staat of je hebt een andere opmerking, dan kan je contact opnemen met de klantenservice. De Ledenservice van VARAgids is telefonisch te bereiken zonder extra kosten. De telefonische klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Als je niet in staat bent de telefonische klantenservice te bellen tijdens kantooruren, dan vindt je op de website van BNNVARA een contactformulier. Voor het doorgeven van wijzingen bij een verhuizing of een naamswijziging hoef je geen telefonisch contact op te nemen. Deze wijzigingen kun je zelf maken in je BNNVARA account. Een BNNVARA account kun je kosteloos aanmaken en koppelen aan je abonnement zodat je dit abonnement online zelf kan beheren. De VARAgids heeft ook een postadres.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van VARAgids

👉 Hoe werkt VARAgids opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je VARAgids abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost VARAgids opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van VARAgids opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn VARAgids opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je VARAgids opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je VARAgids opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

VARAgids reviews

Zeg je VARAgids via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met VARAgids. Hieronder tref je de VARAgids reviews.

Dhr. H uit Bellingwolde:
Overlijden
2 mei 2022
Dhr. D uit Ermelo:
Moet besparen
29 oktober 2021
Dhr. P uit Dordrecht:
Wordt niet meer gelezen. Door te weinig tijd
24 augustus 2021
Mvr. O uit Nijmegen:
Dat kun je wel raden?
8 mei 2021
Mvr. O uit Wijchen:
samenwerking met omroep Zwart
3 februari 2021
Mvr. C uit Geleen:
Minder inkomen
30 november 2020
Mvr. E uit IJmuiden:
overlijden mw E.F. Mulder 15-11-2020
29 november 2020
Dhr. P uit Maastricht:
Geen behoefte meer aan zender informatie.
24 november 2020
Mvr. L uit Goes:
Verhuizing naar andere gemeente
28 september 2020
Mvr. F uit Joure:
maak geen gebruik meer van de vara gids
23 september 2020