Verisure opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Verisure opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Verisure als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Verisure voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Verisure opzegbrief

Securitas Direct B.V.
t.a.v. Klantenservice
Burgemeester Stramanweg 108
1101AA Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Verisure'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Verisure opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Verisure abonnement opzeggen

Verisure is een Zweeds beveiliging en alarmsystemen bedrijf dat al sinds 1988 alarmsystemen maakt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Malmö in Zweden. Verisure is een redelijk nieuwe naam, in Zweden heet het bedrijf nog Securitas Direct maar ze hebben de naam van het bedrijf veranderd in Verisure in de andere landen waar ze actief zijn. Verisure is de nieuwe naam van het bedrijf en alleen de Zweedse tak heet nog Securitas en zal zo blijven heten. Ze zijn actief in 15 landen in Zuid Amerika en Europa, waaronder Nederland. Ze maken alarmsystemen op maat voor woningen en bedrijven.

De diensten van Verisure

Verisure biedt veel verschillende alarmsystemen aan. Ten eerste is er een onderscheid te maken in huisbeveiliging en bedrijfsbeveiliging. Huisbeveiliging biedt 24 uur per dag bescherming voor je huis met moderne apparaten en ondersteuning van beveiligingsexperts. Als een alarm beweging detecteert in het huis, duurt het gemiddeld 29 seconde tot er een reactie komt in jouw Verisure App en de beveiligingsexperts in de Verisure alarmcentrale worden ingeschakeld. Er werken 4500 beveiligingsprofessionals dus er staat altijd iemand klaar mocht jouw alarm afgaan. Je huis wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beveiligd.

Naast huisbeveiliging biedt Verisure ook bedrijfsbeveiliging aan. De bedrijfsbeveiliging wordt op maat gemaakt voor ieder bedrijf en is geschikt voor alle soorten bedrijven. Of je nou een kantoor, bedrijfshal of commerciële ruimte wil beveiligen, Verisure kan beveiliging op maat maken.

Hoe werkten de alarmen van Verisure dan precies? Verisure werkt met een Central Unit, dit is het hart van het systeem. Het staat in contact met alle componenten van de beveiliging en beheert verbinding met de meldkamer via een simkaart als het internet. Omdat er twee communicatiekanalen naar de meldkamer gaan, kun je deze altijd bereiken, ook als er geen stroom is of je internet is uitgevallen. Dit systeem van verbinding is de VBOX pro. Je kan deze upgraden voor meer beveiliging. De VBOX mini is bijvoorbeeld een extra service. Dit is een backup waarmee je VBOX pro nog beter is beveiligd tegen storingen. Als één VBOX wordt gesaboteerd, dan is de VBOX mini nog in werking. De VBOX mini is ook via meerdere kanalen verbonden met de alarmcentrale van Verisure.

Er zijn nog andere manieren waarmee je je huis of bedrijf extra kan beveiligingen. Met de Verisure bewakingscamera’s kun je altijd opnemen en luisteren naar wat er in je beveiligde pand gebeurd. Via je mobiel of tablet kun je met de Verisure deze beelden live met HD kwaliteit bekijken. De camera heeft nachtzicht dus ook ’s nachts en in donkere ruimtes kun je op afstand zien wat er gebeurd.

De producten van Verisure helpen niet alleen bij het beschermen van je huis, maar hebben nog meer andere handige functies. Veel alarmsystemen van Verisure hebben een thermometerfunctie. Via de Verisure App kun je daarmee de temperatuur binnenhuis aflezen als je niet thuis bent. Als je de temperatuur op afstand wil kunnen aanpassen, dan kan dit met de Smart Plug van Verisure. Met de Smart Plug kan je elektrische apparaten en verlichting tot 2300W in je huis regelen. Met de Smart Plug kun je gemiddeld zo’n 500 kWh per jaar besparen.

Naast een camera kun je je beveiliging ook uitbreiden met een shocksensor. Dit is een draadloos apparaat wat geïnstalleerd kan worden op ieder toegangspunt (deuren, ramen, etalages) en stuurt een melding naar de Verisure alarmcentrale als het schokken of trillingen detecteert.

Het is ook mogelijk om je beveiliging uit te breiden met een sirene. De sirene werkt als afschrikmiddel en geeft een luide waarschuwing als er een alarmmelding binnenkomt. De sirene schrikt de dief af en waarschuwt eigenaren of mensen in de omgeving. De sirene wordt geactiveerd wanneer sensoren beweging detecteren.

Tot slot biedt Verisure een keypad aan. Het Verisure keypad is een besturingselement dat zich naast het toegangspunt tot een pand bevind. Het werkt als toegangscontrole en je kan het alarm ermee in- en uitschakelen. Ook kan je SOS-meldingen versturen met de SOS-knop die zich op het keypad bevindt. Door RFID-technologie kun je zelf instellen welke geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de keypad en het kunnen bedienen. Dit doe je door iedereen waarvan je wil dat ze het keypad kunnen bedienen, een starkey te geven. Deze starkey wordt herkend door de keypad en hiermee kan het alarm worden in- of uitgeschakeld.

Verisure heeft een apparaten die niet voor de beveiliging zijn, maar er wel voor zorgen dat je comfortabel kan leven. De Verisure Klimaatsensor meet de luchtvochtigheid in de woning en kan vochtproblemen voorkomen. Voor de gezondheid van de woning en inwoners is het van belang dat de luchtvochtigheid niet te hoog of laag is. Met de Verisure Klimaatsensor en Verisure app kun je op alle plekken in het huis de luchtvochtigheid controleren.

Verisure contract opzeggen

Als je gebruikmaakt van de beveiliging van Verisure maar je wil hier mee stoppen, dan kan Opzeggen24 je helpen met het opzeggen van het contract. Als je het zelf wil doen, dan kan dat ook. De opzegtermijn bedraagt 1 maand. Het opzeggen van het contract moet per aangetekend schrijven gebeuren. Als Verisure de opzegging heeft ontvangen dan sturen zij een bericht met hoe het opzeggen verloopt.

De Verisure klantenservice

Als je de Verisure klantenservice wil bereiken, dan kun je dat het snelste telefonisch doen. Je kan de klantenservice ook bereiken door een contactformulier in te vullen op de website. Er zijn verschillende contactformulieren voor verschillende onderwerpen (commerciële afdeling, klantenservice, facturen en betalingen, technische dienst en klachten, verhuizingen, klantenpanel) dus zorg dat je het goede formulier invult zodat je vraag of verzoek meteen door het juiste team kan worden opgepakt.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Verisure

👉 Hoe werkt Verisure opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Verisure abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Verisure opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Verisure opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Verisure opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Verisure opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Verisure opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Verisure reviews

Zeg je Verisure via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Verisure. Hieronder tref je de Verisure reviews.

Dhr. R uit Landgraaf:
Maak weinig gebruik van het systeem, maandelijkse kosten blijven stijgen. Heb laatst ontvangen factuur betaald maar wil na deze periode definitief stoppen.
8 juni 2022
Dhr. T uit Heerlen:
inst. nr 330052607
16 mei 2022
Mvr. R uit Beegden:
Abonnement te duur
17 april 2022
Dhr. H uit De Rijp:
Teruggelopen inkomsten als ZZPER en de maandelijkse kosten zijn momenteel te hoog plus de algemene gestegen kosten.
11 april 2022
Mvr. G uit 's-Gravenhage:
Wordt te duur
7 april 2022
Dhr. P uit Bergambacht:
Komen afspraken niet na, na meerdere telefonische en schriftelijke pogingen en is te duur. Installatiedatum 28072021/installatienr. 330094627
31 maart 2022
Mvr. A uit Stadskanaal:
Niet tevreden over, geen goeie service.
22 maart 2022
Dhr. M uit Almere:
Word te duur kunnen niet meer opbrengen
18 maart 2022
Dhr. D uit Hellevoetsluis:
Kosten worden helaas te hoog , lees er moet bezuinigd worden.
21 januari 2022
Dhr. C uit Venlo:
Te duur geworden. Klantnummer : 10958694
27 oktober 2021