VitaePro opzeggen

Wil je het lidmaatschap van VitaePro opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VitaePro als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar VitaePro voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

VitaePro opzegbrief

NutraQ B.V.
t.a.v. afdeling lidmaatschappen
Postbus 8807
1006JA Amsterdam (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'VitaePro'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt VitaePro opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


VitaePro abonnement opzeggen

VitaePro, ook wel specialist in supplementen, is een bedrijf dat voedingssupplementen levert aan bijvoorbeeld mensen die een vitaminetekort hebben of mensen die veel bewegen. De voedingssupplementen worden gefabriceerd, ontworpen en geleverd door VitaeLab. VitaeLab is van oorsprong een Noorse vestiging en is opgericht in 2002. VitaeLab is aangesloten bij de Noorse Nutraq, die staat voor het verbeteren van het dagelijks leven van de bevolking, gericht op voeding, gezondheid en huidverzorging. Ondanks dat VitaePro oorspronkelijk uit Noorwegen komt, worden de producten in verschillende landen door heel Europa verkocht. Verder is VitaePro aaneengesloten bij de GMP, ook bekend als Good Manufacturing Products. Dit is een internationale kwaliteitsborgingssysteem die richtlijnen opstelt voor het leveren van onder andere farmaceutisch producten, cosmetische producten en voedingsmiddelen. De producten van VitaePro worden gewaarborgd door de richtlijnen die GMP heeft opgesteld.

Webwinkel en assortiment

VitaePro wordt niet verkocht door andere winkels of drogisterijen. VitaePro wordt direct aan de klant geleverd, zonder dat daar allerlei andere bedrijven bij komen kijken. Op deze manier wilt VitaePro de waarde en de kwaliteit van hun product waarborgen. VitaePro maakt dus alleen gebruik van een webwinkel. Deze webwinkel is erg transparant over de achtergrond van VitaePro en hun producten.

Het assortiment dat VitaePro aanbiedt is gericht op een van de volgende lichamelijke functies: gewrichten, spieren, het hart, vermoeidheid, bescherming van cellen en weerstand. Klanten kunnen aan de hand van hun klachten in deze categorieën kijken welke supplementen zij willen aanschaffen. Zo biedt VitaePro voor mensen die vermoeid zijn capsules aan die B12 en vitamine C bevatten, maar bijvoorbeeld voor mensen met pijn aan hun spieren capsules met vitamine D. Voor elke lichamelijke klacht is er door VitaePro een supplement die de consument kan helpen. Bij de artikelen staat aangegeven hoe lang men met een bepaalde aankoop kan doen, hoe vaak ze de capsules op een dag moeten gebruiken en welke ingrediënten de supplementen bevatten. Als u benieuwd bent naar eventuele bijwerkingen van bepaalde producten of als u last heeft van bepaalde allergieën, kun je daar informatie onder vinden bij de veelgestelde vragen.

Op de website kan je ook ervaringen vinden van mensen die VitaePro hebben gebruikt. Over de mensen die de ervaringen delen wordt informatie verstreken over wat voor werk ze doen of hebben gedaan, wat hun klachten waren, hoe ze bij VitaePro terecht kwamen en hoe hun leven is verbeterd door de supplementen. Op deze manier probeert VitaePro hun productverkoop te stimuleren.

Verder worden er op de website van VitaePro korte blogs geplaatst over de redenen waarom we bepaalde supplementen zouden moeten gebruiken. Door middel van deze blogs legt VitaePro het ‘waarom’ achter hun producten uit. Zo zijn er blogs te vinden over ‘4 redenen waarom je vitamine D belangrijk is voor een goede gezondheid’ en ‘Hoe zorgt u voor uw spieren?’.

Bestellen en retourneren

Wanneer je een product wilt bestellen, dien je jouw persoonlijke gegevens in te vullen, zoals naam, adres en e-mail. Bij jouw eerste bestelling betaal je nog niet de volle mep. Je hoeft pas achteraf te betalen. De levertijd van de producten zal ongeveer 2 weken duren, oftewel 10 werkdagen. Jouw pakket wordt verzorgd door PostNord en je zal geen Track & Trace ontvangen. Op deze manier wilt VitaePro verzendkosten verlagen. Als je niet tevreden bent en jouw producten wilt retourneren, kan dat binnen 14 dagen. VitaePro dekt de kosten van het retourneren. Als je al hebt betaald voor die kosten, zal VitaePro deze dekken. Binnen 7 werkdagen ontvang jij het geldbedrag terug op jouw rekening. Je kunt retourneren door jouw product in de originele verpakking terug te sturen. Je moet je eigen adres doorstrepen en de verpakking goed afsluiten. Je kunt de verpakking, als die niet te groot is, op de post doen via een reguliere brievenbus. Als de verpakking te groot is dien je naar een POSTNL-punt te gaan.

Zeg VitaePro op

Het opzeggen of wijzigen van jouw abonnement gaat heel gemakkelijk. Je kunt jouw abonnement annuleren of aanpassen wanneer je maar wilt, zelfs terwijl je nog midden in een bepaalde strip bezig bent. Je hebt, bij het opzeggen van VitaePro, verschillende mogelijkheden. Zo kun je allereerst jouw levertijden aanpassen. Als je bijvoorbeeld om de twee maanden een nieuw artikel met supplementen ontvangt, kun je dat bijvoorbeeld wijzigen naar ‘om de drie maanden’. Verder kun je er ook voor kiezen om jouw levering van supplementen tijdelijk te pauzeren. Als je voor een half jaar geen behoefte hebt aan supplementen, omdat je bijvoorbeeld een half jaar naar het buitenland gaat, kun je dat aangeven en stopt de levering tijdelijk. Tenslotte kun je uiteraard jouw abonnement opzeggen. Je kunt jezelf afmelden door te mailen of te bellen naar de klantenservice. Indien je jouw abonnement opzegt, dien je jouw naam, adres en klantnummer af te geven. Meer informatie over de klantenservice vindt je hieronder.

VitaePro klantenservice

Wanneer jij je voorkeuren van jouw abonnement wilt wijzigen, of jouw abonnement wilt pauzeren of helemaal annuleren, kun je terecht bij de klantenservice. Je kunt er voor kiezen om een mail te sturen of direct te bellen. Vergeet daarbij niet jouw naam, adres en klantnummer te noemen. Via de mail krijg je reactie binnen 1 werkdag. Je kunt ook contact opnemen via de telefoon. Dit telefoonnummer kun je bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 07:30 en 16:30.

VitaePro abonnement opzeggen

Zoals eerder aangegeven ben je geheel vrij om uw abonnement te wijzigen of te annuleren. Je kunt al jouw persoonlijke voorkeuren aangeven bij het aanmaken van uw abonnement, maar ook tijdens het verloop van jouw abonnement. Denk hierbij aan het aanpassen van het aantal producten dat je in jouw abonnement wilt opnemen, het aantal hoeveelheden en hoe vaak je jouw producten geleverd wilt hebben. Tijdelijk stoppen met jouw abonnement kan ook, je kunt hetzelfde abonnement later weer activeren. Het abonnement opzeggen is ook geen probleem. Je kunt jezelf niet via een knop op de website afmelden, je moet wel contact opnemen met de klantenservice. Hopelijk hebben wij je genoeg kunnen informeren.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van VitaePro

👉 Hoe werkt VitaePro opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je VitaePro abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost VitaePro opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van VitaePro opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn VitaePro opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je VitaePro opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je VitaePro opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

VitaePro reviews

Zeg je VitaePro via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met VitaePro. Hieronder tref je de VitaePro reviews.

Dhr. B uit Katwijk:
te duur
7 juni 2022
Mvr. M uit Petten:
Voldoet niet en hierbij stuur ik 2 dozen onaangebroken retour.
2 juni 2022
Mvr. M uit Zaandam:
Ik zit in een moeilijke periode met mijn medicatie en regelmaat in mijn leven. ik ben met teveel bezig en ook met de financién nauwelijks van de eerste zending gebruik gemaakt dit ook met een telefonisch onderhoud door gegeven. Ik ontving weer een zending, die ik dan wil retourneren, maar ik durf de dozen niet te openen. Vriendelijke groet, Marion Perk
13 mei 2022
Dhr. E uit Uithoorn:
We zijn uit elkaar moet nu zeilen bijzetten om te betalen daarom zeg i ik het op mvg E Nomden
9 mei 2022
Mvr. E uit Oud-Vossemeer:
Helpen niet bij mij
2 mei 2022
Mvr. M uit Lichtenvoorde:
Uw brief d.d. 26.04.2022 en Uw manier van opzeggen mogelijk maken.
29 april 2022
Dhr. P uit Hulst:
Ik wil niet gebonden zijn aan een abonnement wat te duur is.
20 april 2022
Dhr. A uit Vlaardingen:
niet geinteresteerd in uw product
9 april 2022
Mvr. R uit Nijkerk:
Maak geen gebruik meer van pillen
17 maart 2022
Dhr. J uit Amsterdam:
Weinig resultaat na maanden gebruik
10 februari 2022