Vodafone opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Vodafone opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Vodafone als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Vodafone voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Vodafone opzegbrief

Vodafone Libertel B.V.
t.a.v. Vodafone Credit Specials
Postbus 1500
6201BM Maastricht (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Vodafone'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Vodafone opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Vodafone abonnement opzeggen

Vodafone is een aanbieder van mobiele telefonie. De naam komt van Voice Data Fone. Het bedrijf werd in 1982 opgericht en er werd in 1985 voor het eerst mobiel gebeld. Tegenwoordig is Vodafone een van de grootste aanbieders wereldwijd. Vodafone heeft mobiele netwerken in 42 landen. Vodafone biedt verschillende telefonische diensten aan. Ze bieden bijvoorbeeld telefoons aan, sim only abonnementen en abonnementen met telefoons. Ze bieden verschillende soorten abonnementen aan.

In Nederland heet Vodafone officieel Vodafone Libertel, omdat het bedrijf de Nederlandse markt betrad via een aandeel in de Nederlandse mobiele operator Libertel. Het Vodafone hoofdkantoor bevindt zich in Maastricht en is voor die stad een van de belangrijkste werkgever. Sinds 2008 heeft Vodafone ook een hoofdkantoor in Amsterdam.

Vodafone diensten

Zoals eerder vermeldt biedt Vodafone verschillende telefonische diensten aan. Ze bieden bijvoorbeeld abonnementen aan. De abonnementen die Vodafone aanbiedt zijn sim only abonnementen (dit zijn abonnementen zonder toestel) en abonnementen inclusief toestel. Deze abonnementen zijn aan te passen naar je eigen voorkeur zodat een Vodafone abonnement past bij jouw behoeftes. Je kan veel specificaties zelf personaliseren. Zo kies je bijvoorbeeld zelf de looptijd, de bel- en databundel (waarbij je zelf de hoeveelheid belminuten en datahoeveelheid kiest) en je kan nog kiezen voor extra diensten, zoals een voordelig apple music abonnement. Vodafone was een van de eerste providers die een abonnement met onbeperkt bellen én internet aanbood.

Deze opties om je eigen abonnementen compleet zelf samen te stellen zijn ook beschikbaar voor de abonnementen met toestel. Als je een abonnement met toestel afsluit bij Vodafone dan kies je welke telefoon je wil, en dan kun je weer alle specificaties van je abonnement aanpassen. Een sim only abonnement kost net zoveel als een abonnement met toestel voor het bellen en de databundel, maar bij een abonnement per toestel komt er iedere maand nog een bedrag om het toestel af te betalen bij.

Bij het afsluiten van een abonnement komt eenmalig afsluitkosten van 25 euro. En als je een toestel bij je abonnement koopt dan komt er nog een aanbetaling van het toestel en wettelijk thuiskopieheffing bij.

Als je Ziggo internet gebruikt thuis, dan is dit voordelig voor klanten die een Vodafone abonnement hebben of gaan afsluiten. Omdat Vodafone met Ziggo is gefuseerd, krijg je extra’s zoals korting en een grotere databundel als je internet van Ziggo thuis hebt en een mobiele telefoniecontract afsluit bij Vodafone.

Vodafone abonnement opzeggen

Als je een Vodafone mobiele telefonie abonnement hebt afgesloten maar het op wil zeggen, ben je bij Opzeggen24.nl aan het goede adres. Je kan het opzeggen van het abonnement compleet uit handen geven aan Opzeggen24.nl maar je kan het opzeggen ook zelf regelen met onze instructies. Lees verder voor instructies om je Vodafone abonnement af te sluiten.

Een Vodafone abonnement sluit je af met een duur van 1 of 2 jaar. Als die periode voorbij is, dan loopt je contract automatisch door maar je kan het vanaf dat moment iedere maand opzeggen. Je abonnement opzeggen kan je bij Vodafone online doen in Mijn Vodafone. Op het opzegformulier vul je je mobiele nummer en klantnummer in en je persoonlijke gegevens. Vervolgens geef je een reden van opzeggen en dan is het opzeggen van je abonnement in werking gezet. Als Vodafone je aanvraag heeft verwerkt, dan laten ze weten wanneer je abonnement niet meer actief is. Er geldt altijd een opzegtermijn van 1 maand.

Als je over wil stappen naar een andere provider van mobiele telefonie en je nummer wil houden, dan regelt je nieuwe provider je opzegging bij Vodafone. Als je zelf je abonnement stopzet bij Vodafone, kun je niet je nummer behouden. Laat je nieuwe provider de overstap regelen, zij zorgen ervoor dat je nummer wordt behouden.

Het kan zo zijn dat je je abonnement niet wil stopzetten, maar pauzeren, omdat je bijvoorbeeld voor een tijd naar het buitenland gaat. Dit is mogelijk, je kan je abonnement 3 tot 9 maanden stopzetten bij Vodafone voor 20,84 euro. In de maanden dat je je abonnement pauzeert betaal je geen abonnementskosten en kun je het nummer dat gekoppeld is aan je abonnement niet gebruiken. Als je toestelkosten hebt moet je deze wel afbetalen voor je het abonnement kan stopzetten.

Als je je contract wil opzeggen voor de contractduur voorbij is, dan kan dat als je in één keer de resterende maanden van je abonnement en eventuele toestelkosten afbetaald. Hiermee koop je je contract af en wordt je contract ontbonden.

Vodafone klantenservice

Als je een vraag, opmerking of klacht hebt over je Vodafone abonnement, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De Vodafone klantenservice is op meerdere manieren te bereiken. Ten eerste is een telefonische klantenservice. Als je al een Vodafone abonnement hebt dan kun je deze bereiken door gratis naar 1202 te bellen. Als je de algemene klantenservice wil bellen en je hebt geen Vodafone abonnement, dan kun je bellen naar een 0800 nummer. Dit nummer is ook gratis. Je kan ook contact opnemen met de Vodafone Chat. De Chat is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Via de chat kun je je vraag live aan een medewerker stellen.

Als je even geen tijd hebt om contact op te nemen met de klantenservice of deze is dicht, dan kun je ook terecht op de veelgestelde vragen-pagina. Op deze pagina vindt je de antwoorden op vragen die vaak door klanten worden gesteld. De vragen waar antwoord op wordt gegeven zijn wel algemeen dus als je een vraag hebt die van toepassing is op jouw specifieke abonnement, dan moet je contact opnemen met de klantenservice.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Vodafone

👉 Hoe werkt Vodafone opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Vodafone abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Vodafone opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Vodafone opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Vodafone opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Vodafone opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Vodafone opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 583

Vodafone reviews

Zeg je Vodafone via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Vodafone. Hieronder tref je de Vodafone reviews.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/opzeggen24.nl/web/abonnement-opzeggen/index.php on line 596