Voetbal International opzeggen

Wil je het lidmaatschap van Voetbal International opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar Voetbal International als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar Voetbal International voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

Voetbal International opzegbrief

WPG Uitgevers B.V.
t.a.v. VI Klantenservice
Postbus 550
5400AN Uden (Nederland)

Plaats, 22 februari 2024

AANGETEKEND: opzeggen 'Voetbal International'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt Voetbal International opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Voetbal International abonnement opzeggen

Direct het Voetbal International abonnement opzeggen? Dat kan! Op basis van je gegevens, maken we automatisch een passende opzegbrief. Deze kun je vervolgens downloaden en versturen naar het adres van Voetbal International. Zodra de opzegging ontvangen is, krijg je vervolgens een bevestiging van Voetbal International met de einddatum van je abonnement.

De verzendservice

Heb je geen tijd om de brief zelf te printen, te frankeren en te versturen? Of wil je de opzegging direct online regelen? Dat begrijpen we! Je kunt in dat geval gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen dan jou opzegging aan Voetbal International en voorzien je direct van een verzendbevestiging. Ook ontvang je een kopie van de opzegbrief van ons. Veel eenvoudiger kunnen we het niet maken, toch?

Gratis opzegbrief

De opzegbrief die je maakt bij Opzeggen24, kun je gelijk gratis downloaden. Hier hoef je geen account of profiel voor aan te maken. Je kunt de brief dan ook binnen 30 seconden klaar hebben. Print de brief en verstuurd deze vervolgens naar Voetbal International. Zo simpel is het, met Opzeggen24!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van Voetbal International

👉 Hoe werkt Voetbal International opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je Voetbal International abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost Voetbal International opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van Voetbal International opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn Voetbal International opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je Voetbal International opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je Voetbal International opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

Voetbal International reviews

Zeg je Voetbal International via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met Voetbal International. Hieronder tref je de Voetbal International reviews.

Dhr. G uit Zwolle:
Lang genoeg lid geweest
2 april 2021
Mvr. J uit Groenlo:
Niet meer interessant
28 november 2020
Dhr. R uit Arnhem:
Niet leuk meer
23 juli 2020
Dhr. A uit Sint-Oedenrode:
geen interesse
20 juli 2020
Dhr. W uit Stein:
Overleiden van dhr W. Op den camp SR.
7 juli 2020
Dhr. L uit Oudehaske:
Te veel van hetzelfde en dus herhaling van zetten. Zet de 41 euro per kwartaal lieve in voor Fox Tv of Ziggo. Bedankt voor veel leesplezier. Ik zal vast af en toe nog wel een los nummer in de boekwinkel kopen. Vr.gr. Luit Akkerman
10 juni 2020
Dhr. R uit Leeuwarden:
laten we daar maar niet over gaan beginnen. Opzegging per 08-10-2020
14 april 2020
Dhr. J uit :
Wordt niet meer gelezen.
3 april 2020
Dhr. R uit Arnhem:
helaas ivm nieuwe baan, geen tijd meer over, buiten de krant om het blad te lezen.
27 februari 2020
Dhr. C uit Sprundel:
Wordt niet meer gelezen. Mijn abonneernummer is : 5554025
21 november 2019