De Volkskrant opzeggen

Wil je het lidmaatschap van De Volkskrant opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar De Volkskrant als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar De Volkskrant voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

De Volkskrant opzegbrief

DPG Media Nederland B.V
t.a.v. Abonneeservice
Postbus 1002
1000BA Amsterdam (Nederland)

Plaats, 25 september 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'De Volkskrant'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt De Volkskrant opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


Volkskrant abonnement opzeggen

De Volkskrant is één van de bekendste kranten in Nederland. De krant werd voor het eerst uitgegeven op 2 oktober 1919 door de katholieke arbeidersvereniging. Toen verscheen de krant echter als een weekblad. Elke donderdag was er namelijk weer een nieuwe editie beschikbaar om te lezen. Pas vanaf 19 januari 1920 verscheen de krant om de dag en vanaf 1 oktober 1921 dagelijks. De krant begon toen ook uit te breiden met verschillende soorten edities. Zo kwam er bijvoorbeeld een Twentse, een Limburgse en een Oost- en een West-Brabantse editie. Wanneer later de Tweede Wereldoorlog begon bleef De Volkskrant op het begin de krant uitgeven. Echter duurde dit maar tot 4 oktober 1941, omdat toen de krant verboden werd tijdens de bezetting. Toen de oorlog afgelopen was, werd De Volkskrant weer voor de eerste keer uitgegeven op 8 mei 1945. Hierna veranderde de krant nog van katholiek naar progressief en groeide het ledenaantal door.

Vaak wordt De Volkskrant gezien als een kwaliteitskrant door de onderwerpen die er dagelijks besproken worden. Zeker door de opkomst van het internet is de krant zich steeds meer gaan richten op de hoger opgeleiden in Nederland. Door het internet liepen de verkoopcijfers namelijk beduidend terug en wilden de krant zich hierdoor graag gaan richten op een meer specifiekere doelgroep. Ze hebben dit onder andere gedaan door meer onderwerpen te bespreken op het gebied van lifestyle of kunst. Om verder de teruglopende verkoopcijfers tegen te gaan werd er in 1996 ook een eigen website opgezet. Vanaf 2005 worden hier ook steeds meer blogs opgezet. Deze blogs zijn niet alleen geschreven door eigen medewerkers, maar ook door lezers van De Volkskrant zelf. Ook werd er in 2005 begonnen met het creëren van diverse televisie-uitzendingen. Zo was de krant namelijk nauw verbonden met het televisieprogramma Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Ook produceert De Volkskrant vanaf 2006 een eigen gratis weekblad. De naam van de weekblad is Volkskrant Banen. Dit weekblad richt zich vooral op jongvolwassenen tot en met 39 jaar oud. Zo bevat het weekblad onder andere vacatures en werden onderwerpen besproken rondom banen en het zoeken naar een geschikte baan.

Wanneer je graag De Volkskrant wil lezen kun je deze natuurlijk dagelijks zelf gaan kopen in de winkel. Maar voor de mensen die niet elke dag op en neer willen naar de winkel voor de krant te halen kun je natuurlijk ook gewoon abonnee worden van De Volkskrant. De krant wordt dan namelijk elke dag gewoon bij jou thuis bezorgd! Er zijn in totaal vier verschillende abonnementen waaruit je kiezen bij De Volkskrant. Allereerst is er het complete pakket. Hierbij krijg je maandag tot en met zaterdag de krant bij jou thuis bezorgd. Ook heb je dan dagelijks toegang tot de digitale krant van De Volkskrant. Dit abonnement kost je €6,50 per week. Verder kun je ook kiezen voor het weekend abonnement van De Volkskrant. Je krijgt dan zaterdag de weekendkrant bij je thuisbezorgd. Ook met dit abonnement kun je dagelijks de digitale krant lezen. Dit abonnement kost €4,00 per week.

Omdat steeds meer mensen enkel digitaal de krant lezen zijn ervoor deze mensen ook speciale digitale abonnementen gecreëerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het abonnement digitaal. Je kunt dan dagelijks de digitale krant van De Volkskrant lezen. Dit abonnement kost per week €3,50. Ook kun je kiezen voor het abonnement digitaal basis. Hierbij heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen van De Volkskrant. Dit abonnement kost €2,00 per week. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je na een periode ervoor wil kiezen om je abonnement bij De Volkskrant op te zeggen. Wij van Opzeggen24 helpen je hier dan graag bij wanneer je dit gemakkelijk en snel wilt doen!

Volkskrant klantenservice

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact op te nemen met de klantenservice van De Volkskrant. Wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over je huidige abonnement of dit abonnement graag wil wijzigen. Allereerst kun je hiervoor kijken bij de meest gestelde vragen op de website. Hier staat namelijk vaak je vraag al tussen die je graag wil stellen en je ziet dan meteen het antwoord hierop! Wanneer je vraag er niet tussen staat of je liever toch iemand persoonlijk spreekt kun je ervoor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice. Gelukkig kan je dit op verschillende manieren doen bij De Volkskrant. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de klantenservice te bellen. Je wordt dan gemiddeld binnen 2 minuten persoonlijk geholpen! Ook kun je ervoor kiezen om je vraag te stellen via een chat op de website. Ook dan wordt je gemiddeld al binnen 2 minuten geholpen! Verder kun je via twitter je vraag stellen aan de klantenservice of een e-mail te sturen via een formulier. Wanneer je een e-mail stuurt wordt deze dan vaak al binnen 3 tot 5 werkdagen behandeld.

Volkskrant abonnement opzeggen

Toch leert de ervaring dat het nog best vaak lastig kan zijn om contact op te nemen met de klantenservice van De Volkskrant om je abonnement op te zeggen. Dit kan dan ook erg vervelend zijn, omdat het hierdoor een tijdrovende bezigheid kan worden. Wij van Opzeggen24 willen je hierom graag helpen en je het uit handen nemen. Je kan namelijk op de website van Opzeggen24 gratis een opzegbrief generen waarmee je een abonnement op De Volkskrant snel kunt opzeggen! Je doet dit namelijk simpelweg door enkel wat gegevens in te vullen op de website. Dit zijn onder andere persoonlijke gegevens als je naam en je adresgegevens. Hierna wordt dan direct de opzegbrief automatisch gemaakt die je vervolgens zelf kan downloaden en uitprinten. Daarna kun je ervoor kiezen om deze zelf op te sturen naar De Volkskrant. Wanneer je toch liever alles uithanden wil geven kun je ook kiezen voor de opzegservice van De Volkskrant. Hierbij hoef je enkel je gegevens in te vullen op de website en wij van Opzeggen24 zullen dan verder alles voor je regelen. Dit doen we slechts voor een kleine vergoeding. Super handig dus! Je hoeft dan alleen nog maar te wachten op de bevestiging van De Volkskrant dat je abonnement is opgezegd.

Veelgestelde vragen over het opzeggen van De Volkskrant

👉 Hoe werkt De Volkskrant opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je De Volkskrant abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost De Volkskrant opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van De Volkskrant opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn De Volkskrant opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je De Volkskrant opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je De Volkskrant opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

De Volkskrant reviews

Zeg je De Volkskrant via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met De Volkskrant. Hieronder tref je de De Volkskrant reviews.

Dhr. H uit Haarlem:
Ik vindt dat de volkskrant teveel de kant de grote meute volgt betreft de carona en op die manier teveel 1 kant verteld en daardoor de tweedeling ontstaat in de samenleving.
23 november 2021
Dhr. J uit Wassenaar:
Ik gebruik de krant de laatste tijd meer en meer om slechts alleen groenteresten in weg te gooien. Aanhouden van deze krant is derhalve zonde van het geld.
25 september 2021
Mvr. D uit Medemblik:
Kan het niet meer betalen
14 juni 2021
Dhr. N uit Hilversum:
Te veel informatie.
7 juni 2021
Dhr. G uit Zwijndrecht:
stoppen gratis proef periode zaterdag editie
6 juni 2021
Mvr. G uit Nuenen:
Mijn jaarabonnement loopt af. Ben reeds geabonneerd op een ander dagblad
27 mei 2021
Mvr. O uit Oosterhout:
De kosten worden me allemaal te veel ,
3 mei 2021
Dhr. A uit Scherpenzeel:
Ik wil een andere krant gaan lezen.
28 april 2021
Mvr. A uit Drachten:
Ik schrik enorm vd prijs,4 keer zat.krant voor 27,95 echt erg. Dat is te duur voor mij. Ik ga hem dus los kopen
22 april 2021
Mvr. G uit Uden:
Veel te duur per maand voor alleen op elke zaterdag de Volkskrant. Staat niet in verhouding met jullie acties. Ik vind het nogmaals onacceptabel duur voor 4 a 5 Volkskranten per maand daarvoor € 27,95 te betalen.
12 april 2021