VriendenLoterij opzeggen

Wil je het lidmaatschap van VriendenLoterij opzeggen? Vul snel je gegevens in en er wordt automatisch een opzegbrief voor je gemaakt. Via Opzeggen24 kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Wij versturen de opzegbrief voor jou naar VriendenLoterij als je gebruik maakt van de online verzenddienst.


Stap 1: vul je gegevens in
Stap 2: kies je betaalmethode

We versturen je brief 100% rechtsgeldig, snel & aangetekend naar VriendenLoterij voor slechts €11,95 mét bevestiging!

iDEAL logo
Ik ga akkoord met de voorwaarden.

VriendenLoterij opzegbrief

VriendenLoterij N.V.
t.a.v. Opzeggen
Beethovenstraat 200
1077JZ Amsterdam (Nederland)

Plaats, 3 december 2023

AANGETEKEND: opzeggen 'VriendenLoterij'


Geachte heer / mevrouw,

Via deze brief wil ik mijn lidmaatschap per direct en anders per eerstvolgende vervaldatum na dagtekening opzeggen. Hieronder vindt u een overzicht van mijn gegevens:

Naam: Aanhef Voornaam Achternaam
Adres: Straat Huisnr
Postcode + plaats: Postcode Plaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Tevens wens ik geen geadresseerde reclame meer van u te ontvangen.

Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar email of per post.

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam
Voornaam Achternaam

Zo werkt VriendenLoterij opzeggen via Opzeggen24


1. vul je contractgegevens in


2. print en onderteken je brief


3. je brief wordt verstuurd


4. wacht op de bevestiging


VriendenLoterij abonnement opzeggen

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij. Je kan ervoor kiezen om lid te worden van deze loterij om maandelijks kans te maken op diverse prijzen! Wanneer je graag lid wil worden van de VriendenLoterij kun je dit erg gemakkelijk zelf online regelen. Je eigen mobiele nummer is dan namelijk je lotnummer aangevuld met twee andere letters. Hierna kun je elke 9e van de maand kijken of je daadwerkelijk prijs hebt, omdat dan de uitslagen bekend gemaakt worden. Iedere trekking kun je als deelnemer kans maken op maar liefst één van de honderdduizend prijzen. Deze prijzen lopen soms wel op tot 100.000 euro. Wanneer je een deelnemer bent van de VriendenLoterij kost een lot € 13,75 per trekking.

De VriendenLoterij is opgericht in 1989 en valt samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. Het is één van de bekendste loterijen in Nederland die zich vooronderscheid doordat het zich inzet voor de goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Doormiddel van de zogenaamde "Vrienden" van de VriendenLoterij probeert de VriendenLoterij steeds weer groter en bekender te worden bij het Nederlandse publiek. Zij willen namelijk allemaal graag iets bereiken voor de Nederlandse samenleving en hebben dan ook hun eigen foundation opgezet. Hiermee proberen ze zelf ook hun steentje bij te dragen en iets te betekenen voor andere mensen. Deze "Vrienden" van de VriendenLoterij zijn: Edwin van der Sar, Dirk Kuyt, Giovanni van Bronckhorst en Herman van Veen. Ook zijn er zogenoemde "Ambassadeurs" van de VriendenLoterij. Deze "Ambassadeurs" zijn specifiek uitgekozen door wat ze doen voor de gezondheid en welzijn in hun eigen vakgebied. Sommige van hen hebben zelf ook een beperking en laten zien dat je desondanks al het succes kunt hebben dat je graag wil hebben! Deze "Ambassadeurs" van de VriendenLoterij zijn: Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes, Richard Krajicek, Esther Vergeer, Lucille Werner, Dennis van der Geest en Johnny de Mol.

Wat de VriendenLoterij verder erg bijzonder maakt is dat je als lid zelf kunt kiezen welk goed doel je graag wil steunen. Van het bedrag dat je namelijk maandelijks betaalt voor je lidmaatschap gaat hiervan een deel naar een gekozen goed doel toe. De VriendenLoterij noemt dit geoormerkt meespelen. In totaal heeft de VriendenLoterij al meer dan 61 miljoen euro kunnen schenken aan diverse goede doelen. In totaal steunt de VriendenLoterij meer dan 47 goede doelen in Nederland. Deze goede doelen zijn bijvoorbeeld het Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Lezen & Schrijven, Stichting Het Vergeten Kind, Nederlandse Stichting Voor Het Gehandicapte Kind (NSGK) en de Dirk Kuyt Foundation. Deze goede doelen zijn allemaal actief op het gebied van gezondheid en welzijn. Ook steunt de VriendenLoterij erg veel lokale sportverenigingen of clubs. In totaal zijn er al meer dan 3.300 verenigingen gesteund. Hierdoor is er dus altijd wel een vereniging uit je eigen regio dat je kan steunen als lid van de VriendenLoterij!

VriendenLoterij klantenservice

Wanneer je lid wil worden van de VriendenLoterij of wanneer je al lid bent kan het soms voorkomen dat je graag contact op wil nemen met de klantenservice van de VriendenLoterij. Je kan hier bijvoorbeeld vragen stellen over je deelname aan de loterij of over de specifieke acties van de VriendenLoterij. Gelukkig kan je dit op verschillende manieren doen! Allereerst kun je antwoord vinden op je vraag door te gaan naar de website van de VriendenLoterij. Hier kun je namelijk de meest gestelde vragen vinden met de daarop uitgebreide antwoorden. Ook kun je hier je vraag intypen wat het nog makkelijker maakt om te zoeken naar een eventueel antwoord op je vraag. Natuurlijk kun je niet alle antwoorden hier vinden, maar gelukkig bestaan er nog meerdere manieren om persoonlijk contact op te nemen met de VriendenLoterij. Zo kun je bijvoorbeeld ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Je kan dit doen op werkdagen tussen 09:00 uur en 21:00 uur en zaterdagen tussen 10.00 uur en 16:00 uur. Verder kun je er ook voor kiezen om het contactformulier op de website van VriendenLoterij in te vullen. Op deze manier kun je gemakkelijk een vraag stellen of bijvoorbeeld een probleem melden. Wanneer je dit wil doen moet je duidelijk aangeven waarover je iets wil vragen en hierna enkele contactgegevens opgeven waarmee de VriendenLoterij contact met je kan opnemen.

Maar er zijn nog meerdere manieren waarop je contact op kan nemen met de klantenservice. Zo kun je ook gewoon nog ouderwets een brief sturen naar de VriendenLoterij. Maar ook aan de mensen die liever contact opnemen met de klantenservice op een moderne manier is gelukkig gedacht! Zo heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met het webcare team van de VriendenLoterij op sociale media kanalen. Zo zijn ze bijvoorbeeld actief op zowel Facebook als Twitter waar je al je vragen kunt stellen!

Je VriendenLoterij abonnement stoppen

Ondanks de diverse mogelijkheden die de VriendenLoterij biedt om contact op te nemen met de klantenservice kan het toch voorkomen dat het moeilijk is om je lidmaatschap op te zeggen. Soms is het namelijk niet helemaal duidelijk hoe je dit kan doen en kan het hierdoor veel tijd gaan kosten. Dit wil je natuurlijk niet! Wij van Opzeggen 24 snappen dit en helpen je graag daarom direct verder. Op onze website kun je hiervoor gemakkelijk een brief opstellen waarmee je het lidmaatschap kunt opzeggen. Hiervoor hoef je slechts enkele diverse persoonlijke gegevens in te vullen zoals je naam of je adresgegevens en je brief wordt hierna dan automatisch gemaakt. Wanneer je deze vervolgens download op de website kun je ervoor kiezen om deze zelf uit te printen en op te sturen naar het adres van de VriendenLoterij. Dit is dan geheel kosteloos! Wanneer de VriendenLoterij vervolgens je brief ontvangen heeft, krijg je hier een bevestiging van. In deze bevestigingsbrief staat verder ook wat de einddatum is van je lidmaatschap. Maar je kan er ook voor kiezen dat wij van Opzeggen 24 je alles uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat de brief zowel uitgeprint als opgestuurd wordt. Wanneer je gebruik maakt van deze verzendservice krijg je ook direct een verzendbevestiging. Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Veelgestelde vragen over het opzeggen van VriendenLoterij

👉 Hoe werkt VriendenLoterij opzeggen via Opzeggen24?
Bij Opzeggen24 kun je eenvoudig een opzegbrief maken om je VriendenLoterij abonnement stop te zetten. Je vult hiervoor enkele gegevens in, waarmee de opzegbrief wordt ingevuld. Deze opzegbrief kun je vervolgens downloaden of laten versturen door Opzeggen24!

⏱ Kost VriendenLoterij opzeggen via Opzeggen24 veel tijd?
Het abonnement van VriendenLoterij opzeggen via Opzeggen24 neemt weinig tijd in beslag. We hebben namelijk de opzegbrief al voor je klaarstaan. Je hoeft hier alleen nog enkele gegevens (zoals je naam en contactgegevens) in te vullen en de brief is af. Doorgaans duurt dit niet langer dan 30 seconden!

✅ Kan Opzeggen24 mijn VriendenLoterij opzegbrief versturen?
Jazeker! Via de Opzeggen24 verzendservice regelen wij het versturen van je VriendenLoterij opzegging. Je hebt hierbij de keuze tussen een normale en aangetekende verzending. Kies je voor een aangetekende verzending van je VriendenLoterij opzegbrief? Dan ontvang je de track&trace code zodra je brief op de post is!

VriendenLoterij reviews

Zeg je VriendenLoterij via Opzeggen24 op? Dan vragen we je hierna om een review te schrijven. Zo kunnen andere consumenten lezen over jou ervaring met VriendenLoterij. Hieronder tref je de VriendenLoterij reviews.

Dhr. H uit Vlissingen:
stop met alle loterijen
12 juni 2022
Dhr. T uit Mûnein:
Opzegging van 1 lot
21 april 2022
Dhr. T uit Venlo:
Bezuiniging
17 april 2022
Mvr. G uit Spanbroek:
ik heb dit lot nooit besteld
25 februari 2022
Mvr. B uit Rolde:
Kost te veel
13 oktober 2021
Mvr. W uit Raalte:
financieel
6 augustus 2020
Mvr. H uit Alkmaar:
Huurverhoging van 35 euro per maand kan loterij niet meer betalen
6 juli 2020
Mvr. C uit Wateringen:
geen interesse meer
8 maart 2020
Dhr. S uit Bennekom:
het wordt me te duur
4 februari 2020